TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Magia Świąt - Regulamin oraz pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64406)

Lubie 10.12.2012 20:52

Odp: Magia Świąt-Regulamin oraz pytania i odpowiedzi

Heh, gratulacje SUPEREKSTRAMEGAIWOGÓLE konkursu. <3

Na parterze możemy dowolnie ustawiać ściany , a na piętrze może być pusto (kompletnie), bez ścian i takich tam ?

E: fajnie by było, gdyby temat był przyczepiony na górę forum .

Malin 14.12.2012 20:43

1. Czy wymagany jest rzut domu (parteru)? A jeśli tak, to czy jest on wliczony do tych 8 zdjęć na zewnątrz, czy jako dodatkowa fotka?

2. Czy obiekt znajdujący się w kategorii "Zasłony", ale przeznaczony na zewnętrzną stronę okna może być użyty, czy będzie traktowany jako niedozwolona zmiana?

3. Czy można wymienić okna i drzwi na jakieś inne z katalogu, ewentualnie zmienić ich kolor?

Volturia 15.12.2012 13:04

Odp: Magia Świąt - Regulamin oraz pytania i odpowiedzi

"Co mnie interesują święta w łazience" xD

Ilona 15.12.2012 14:29

Cytat:

Napisał Malin (Post 1616080)
1. Czy wymagany jest rzut domu (parteru)? A jeśli tak, to czy jest on wliczony do tych 8 zdjęć na zewnątrz, czy jako dodatkowa fotka?

2. Czy obiekt znajdujący się w kategorii "Zasłony", ale przeznaczony na zewnętrzną stronę okna może być użyty, czy będzie traktowany jako niedozwolona zmiana?

3. Czy można wymienić okna i drzwi na jakieś inne z katalogu, ewentualnie zmienić ich kolor?

1.nie jest wymagany,ale jeżeli ktoś chce może dodać,jako dodatkowe zdjęcie,ale tylko to jedno

2.i 3. oczywiście,ze można używać okiennic oraz innych drzwi i okien,możną również używać dodatki z neta

Lubie 16.12.2012 12:14

Ilonko, mam pytanie. Trzeba KONIECZNIE pobierać ten dom z linku ? Bo w grze jest jeszcze taras po boku. !

Ilona 16.12.2012 13:44

taras specjalnie usunęłam,basen zresztą tez,aby było więcej miejsca w ogrodzie,wiec bardzo mi przykro,ale jeżeli chcesz użyć domku z gry,to te rzeczy musisz wyburzyć

Myrtek 18.12.2012 12:14

Czy wystrój musi być urządzony w typowo świątecznym stylu?
W sumie można się niby domyślić po nazwie edycji konkursu, ale wolę się upewnić. ;)

Malin 18.12.2012 13:07

Czy do ścian budynku mogą przylegać elementy ogrodu typu murki (takie trochę wyższe), płoty itp?

Lubie 18.12.2012 14:19

@up, pozwolę sobie na to odpowiedzieć, w tamtej edycji było to dozwolone, więc w tej raczej też jest.

Ilona 18.12.2012 15:14

Cytat:

Napisał Malin (Post 1618018)
Czy do ścian budynku mogą przylegać elementy ogrodu typu murki (takie trochę wyższe), płoty itp?

tak,można

przyznam się,ze nie mogę się już doczekać,kiedy zobaczę Wasze prace :D

mam pytanie wyrobicie się do czwartku,czy mam przedłożyć termin oddawania prac?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:45.