![]() |
Odp: Zadanie pierwsze - głosowanie
Ja również wstrzymuję się od głosu, ale życzę wszystkim grupom powodzenia :).
|
Chciałabym życzyć powodzenia wszystkim powodzenia, mimo, że wstrzymałam się od głosu :)
|
Życzę wszystkim powodzenia, poziom naprawdę wysoki :) Również wstrzymałam się od głosu.
|
Dziękuję za sugestię, mam zamiar wyjaśnić całą sytuację a kolejne posty o za dużym/za małym/ nie wiem jakim nosie nic nie wniosą. Poczekajcie na rozwój sytuacji :)
|
Mam nadzieję, że drużyna, której przed dwie wcześniejsze edycje przewodziłam, nie da teraz plamy i powtórzy zeszłoroczny sukces ;) I byłoby fajnie, gdyby się okazało, że praca, na którą głosowałam, okazała się zwycięską i w dodatku była Powietrza :>
Trzymam za Was szczególnie mocno kciuki, co nie znaczy,że pozostałym nie życzę powodzenia ;) Faktycznie pojechaliście z tymi pracami, nie spodziewałam się, że wszystkie będą takie dobre... |
Wyniki:
PIERWSZE MIEJSCE Ziemia - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Powietrze - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ogień & Woda - 2 punkty Trzeba też coś wyjaśnić: Pojawiły się wątpliwości jakoby jedna z grup złamała regulamin zmieniając rysy simów, jednak jak się okazało nie wynikało to z winy drużyny. Dwie inne prace zawierały zbyt duże zdjęcia co zostało ukarane zabraniem tym drużynom po jednym głosie, co nie zmieniło jednak wyniku. Następne zadanie jutro około 19. |
Powietrze na drugim miejscu :) świetnie.
Dzięki za głosy. |
Gratuluję wszystkim grupom :)
|
Dzięki za głosy i gratuluję wszystkim drużynom ;)
Nie mogę się doczekać następnego zadania ;d |
Gratuluję wodzie no i.... ogniowi no i... powietrzu no i.... ziemi! :D Powodzenia w następnych zadaniach :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:21. |