![]() |
Odp: Rodziny Justyny0307 :)
Ciesze sie, ze wrocilas ze swoja historyjka, ja czytalam ją kiedys jak jeszcze temat byl wspolny i zapamietalam ciebie po avku z babelkami :)
Bardzo podoba mi sie ta rodzinka, szczegolnie Peter, niezle ciacho:) tak popatrzylam jak sadzisz roslinki, jakie ty duze przerwy robisz miedzy nimi ja to tak u siebie sciesniam sciesniam ze potem okazuje sie nawet do niektorych simy dojsc nie moga, chyba musze wziac z ciebie przyklad :) czekam na nastepny i na tego dzidziusia :) |
Uwielbiam łaciate konie <3
Rzeczywiście, trzeba się nieźle nalatać za tymi dzikimi, żeby przyłączyć ich do swojej rodziny bez kodu.. Ali niech się porządnie zastanowi nad tym dzieckiem, bo po jego narodzinach będzie musiała później spędzać mniej czasu w ogrodzie.. Ale mimo wszystko mam nadzieję na ujrzenie potomka państwa Hastings już niedługo:) czekam na więcej |
Ooo będzie dziecko :) super.
Pisałaś, że jest śliczna, czyli to dziewczynka :D A może nawet doczekamy się źrebaków... I jeszcze jedno. Psotka jest słodka. Czekam na nowy odcinek. Chce już zobaczyć nowego członka rodzinki. |
Ali jest śliczna, bardzo fajny domek mają
Psotka jest fajniutka |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:56. |