![]() |
Odp: Zadanie trzecie - głosowanie
Głos oddany :D
|
Na początku miałam mieszanie uczucie co do prac wszystkich drużyn Bo Wszystkie prace są świetnie!:) ale głos oddałam :)!
|
UWAGA! W związku z tym, że forum było nieaktywne przez jakiś czas głosowanie zostanie zamknięte we wtorek 29.01.2012 o godzinie 19.00.
|
jeju, bardzo ciężko było mi wybrać jedną pracę, pierwszy raz miałam tak duży dylemat. w poprzednich zadaniach właściwie wybierałam bez zastanowienia, a teraz miałam problem. wszystkie prace są niezłe, głos oddałam na...
powodzenia:) |
Ja już wybrałam :)
|
Mógłbyś chociaż nie być bezczelny, podejrzewam ze zaraz bedzie Ci mniej wesolo.
|
Kazdy myslacy czlowiek wysunie wnioski po tym zadaniu ;)
Ja dziekuje za te 8 glosow. Fire plonie dalej :D |
Wyniki:
PIERWSZE MIEJSCE Woda - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Ogień - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ziemia - 2 punkty Jak pewnie zauważyliście na powyższej liście brakuje jednej drużyny. Dlaczego? Otóż z powodu oszustw. Uprzedzam fakty, ze chcecie dowodow - macie je ponizej. http://imageshack.us/a/img26/1364/provv.png Gdyby ktoś miał wątpliwości czy osoba ze screena wyzej to ktoś z powietrza: http://imageshack.us/a/img845/373/provprov.png. Poki co macie tyle, wiecej przeczytacie w ogloszeniach za jakies pol godziny. Co wiecej - uprzedzam fakt rzucania się o to co powyżej - jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwosci to prosze do mnie na pm, albo chociaz wstrzymajcie sie do opublikowania reszty wyjasnien. |
Kiedy możemy się spodziewać kolejnego zadania? :3
E. Czekam w takim razie na ogłoszenie. |
No takiego obrotu sprawy chyba nikt by sie nie spodziewal
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:58. |