![]() |
Odp: Lubie Design.
Cooo? Tylko salon twoim zdaniem? Mi się podoba tu wszystko! Nawet ten kibel z papierem toaletowym i umywalką obok uważam za coś pięknego (tak, nawet mnie to trochę straszy :D). Bardzo podoba mi się sypialnia (tylko trochę nie ogarniam tego jaśniejszego okna na ostatnim foto). Obrazy w całym domu są bardzo piękne, takie.. proste, 'typowe' ale piękne w tej swojej prostocie (np te portrety czy domki). Najbardziej podoba mi się jadalnio/kuchnia/salon. A raczej to zdjęcie z stołem, telewizorem i jakąś... rzeżuchą. Jest pięknie :D
|
Ten drugi dom jest PRZEPIĘKNY!!! Ja chcę, chcę, chcę ;D Moja wypowiedź nie ma sensu... ;)
Śliczny przytulny domek. Z zewnątrz prezentuje się rewelacyjnie.. Bardzo mi się podoba. 10000000000000000/10 :D |
Christmas Time:
Otoczenie domu jest jak z bajki :) Wnętrza bardzo przytulne. Trochę dziwnie wygląda ten świecący kominek (musisz pobawić się ustawieniami gry). Ja również chciałabym spędzić w nim święta :) Charming Home: Z zewnątrz strasznie mi się podoba. Pokój dzienny jest śliczny - podoba mi się ta kolorystyka, ale na jednym oknie są za krótkie karnisze i brzydko te zasłony wyglądają, jak nie zasłaniają brzegów okna :P Nie podoba mię to łóżko w sypialni - jest tak na siłę wciśnięte w tę wnękę. No i jak zawsze razi mnie brak zasłon w oknach. No i jak dla mnie spory plus za dom w wersji clean :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:58. |