![]() |
Odp: User Awards 6
Zagłosowałam :P powodzenia wszystkim nominowanym :)
|
Cytat:
Hmm, to śmieszne, bo to Żuber zaczął modę na gify i inne śmieszne obrazki jakieś 6-7 lat temu... |
Olaboga, czy to naprawdę takie ważne kto to zaczął?
|
Zwyciężczynią USER AWARDS 6 Została... Malin http://i239.photobucket.com/albums/f...Gifs/bravo.gif Gratulujemy, po odbiór rangi zgłoś się do administratorów :) |
Gratuluję mojej faworytce! ;) Zdecydowanie zasłużona ranga:)
|
Brawo. Miałam nadzieję, że wygra ta userka. :)
|
Kurczę! Ominęłam gdzieś w powiadomieniach ten temat, a teraz patrzę i widzę, że Bluszcz ogłosił wyniki! Przede wszystkim byłam ogromnie zaskoczona samą nominacją, ale tymi głosami to już normalnie przegięliście pałkę :D Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję, jest mi strasznie miło, że ktoś zechciał głosować, co oznacza, że chyba jednak jestem na tym forum w jakiś sposób dostrzegana, mimo iż nie udzielam się zbyt często, zwłaszcza w offtopie... Co do nagrody - nie mam już miejsca pod nickiem! :( Lubię swoje rangi i na razie nie planuję ich zmieniać ;) Może więc przejmie ją inny użytkownik? Mrok też ma komplet, ale jest jeszcze 3 miejsce. Nie wiem, czy to możliwe, ale szkoda, żeby taka fajna ranga się zmarnowała ;) Ja w każdym razie jestem skłonna oddać ją komuś, kto rangi nie ma, a również na nią bardzo zasługuje. Decyzję pozostawiam organizatorom (administracji?) i samej zainteresowanej. Pozdrawiam! :) |
Malin, konkurs organizuje gazetka, a ściślej mówiąc Charionette z pomocą Bluszcza :)
Co do rangi, to jestem w podobnej sytuacji, co zwyciężczyni, wobec tego proponuję przyznać ją Myrtek (jak to się odmienia?) :D Dziękuję również za głosy na mnie, tym bardziej, że moja aktywność "ostatnio" się pogorszyła, więc nawet nominacja to dla mnie dużo :> |
Gratulacje Malin! :)
Ze swojej strony chciałbym podziękować bardzo za wszystkie oddane na mnie głosy. Sama nominacja mnie kompletnie zaskoczyła, a te pięć głosów (mimo tego, że jestem na końcu) wiele dla mnie znaczy :). Dziękuję bardzo! ;) |
W związku z tym, że Malin i MPS zrzekają się nagrody, rangę perpetuum mobile otrzymuje:
Myrtek Gratulujemy! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:50. |