![]() |
Odp: Zadanie czwarte - głosowanie
Wyniki:
PIERWSZE MIEJSCE Powietrze - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Ziemia - 3 punkty Ogień - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Woda - 2 punkty W związku z tym, że po tym zadaniu 3 prace mają taką samą liczbę punktów odbędzie się zadanie piąte, jednak będzie ono krótsze i zostanie opublikowane jutro. |
L(o)L
Byłęm przekonany, że praca 1 jest ognia. *o* CAŁE ŻYCIE ŻYŁEM W KŁAMSTWIE a no więc, powiem tyle, że gratuluję powietrzu, ciekawa praca. woda, która myślałem, że jest ogniem, wasza tez ... + muszę was okrzyczeć, dlaczego ja tam byłem ? Ogień, wam też gratuluję, fajny pomysł. Czekam na finałowe zadanie. |
Wiedziałam >D
Gratuluję wszystkim drużyną, prace bardzo pomysłowe :) Wodo, wasz pomysł był chyba oryginalny, ale po zdjęciach (jak sądzę) kalafjora od razu wiedziałam, ze to wy :rolleyes: Ogień, prześmieszna praca :D Powietrze też ciekawe :) brawo :D no i czekamy na finał.... |
Ja to bym się najmniej spodziewała, że pierwszą pracę napisała woda :D
Ale to bardzo miłe zaskoczenie, nawet pasujemy do siebie z Dżinem na ostatnim zdjęciu, udana z nas para xDD Gratuluję wszystkim fajnych prac, zagłosowałam w ostatniej chwili i muszę powiedzieć, że ciężko mi się było zdecydować :P Mam nadzieję, że w ostatnim zadaniu wyłoni się już zwycięzca, bo tego napięcia nie wytrzymam xD |
O, jakie zaskoczenie ^^ Osobiście myślałam, że pierwsza praca należy do Ognia lub Powietrza, a tu proszę :P
Gratuluję wszystkim drużynom, spisaliście się na medal ;) |
Hmm co tu dużo pisać :3 Gratuluję wszystkim. Naprawdę świetne prace, ale po chwili zastanowienia wiedziałem, która praca należy do której drużyny :) Oczywiście czekam z niecierpliwością na "dodatkowe" zadanie i dziękuję wszystkim za głosy.
|
gratuluję wszystkim :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:40. |