![]() |
Odp: Tuvan
Genesis <33 twoje teledyski! Awrr... Świetne.
Według mnie ten jest najlepszy. Nie dziwię się, dlaczego masz rangę "Videostoryteller" :P Jeżeli masz dużo czasu zrób kolejnego, bo bardzo czekam! 10/10 |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki Altair :) |
Cytat:
|
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Mowiac o jej opini nie mialem na mysli caloksztaltu jej wypowiedzi; inaczej, moglbym przytoczyc opinie innych osob z tego forum czy z yt. Ja twoja opinie przyjalem i nie ma co sie dalej nad tym rozwodzic. I mysle, ze na tym zakoncze ta dyskusje bo pomimo tego co pisalas wczesniej, czuje doze zlosliwosci z twojej strony.
|
No i ja :D
Zacznę może od tego, że moja wizja teledysku do "Tuvanu" wyglądała od zawsze zupełnie inaczej ;) Nie mówię przy tym, że ta Twoja mi się nie spodobała! Ja Tuvan miałam okazję po raz pierwszy słyszeć w ASOCIE 428, w którym Armin świętował swoją (kolejną?) wygarną w Top 100 Best DJs i w tle słychać okrzyki uradowanej publiczności, bo audycja była nagrywana live w jakimś klubie ;) Ale w "Tuvanie" czuć moc! Dlatego też bardzo lubię tą piosenkę :) Wiesz, że Twoje teledyski są bezbłędne i pod tym względem mogę Ci tylko słodzić i sypać komplementami :P W tym bardzo spodobał mi się efekt nabierania przez świat kolorów, ale chyba jeszcze bardziej byłam zachwycona tym, co do tego dodałeś - takie drobnostki jak dobór wielobarwnych roślin i te migawki z przeszłości :) Wyszło idealnie! :D I w zasadzie te 3 minuty jak dla mnie byłyby wystarczające. Wiem, że ta dalsza część miała być takim miłym dodatkiem i zamknięciem, ale wydaje mi się, że lepiej było w nas, widzach, utrzymać ten zachwyt nad obrazem i dźwiękiem. Utwór Gai nie mógłby mieć lepszego teledysku niż Twój :) Ogólnie brawa za pomysł i wykonanie, no i za dobór piosenki :D |
Ja już nie wiem, co mam Ci pisać, bo jeszcze z tych pochlebstw obrośniesz w piórka i co będzie? :P
Teledysk bardzo mi się podoba. Jest naszpikowany efektami specjalnymi, które ja w Twoim wykonaniu uwielbiam. Fabuła świetna i z sensem. A tę rudą, to ja w tym elfickim wydaniu bardziej polubiłam :P A klip nie musi być długi, by się podobać. W tych nieco ponad 3 minutach zawarłeś wszystko, co mnie osobiście zadowoliło :) |
I ja dodam coś od siebie. Oczywiście można w kółko Ci powtarzać, że efekty są niesamowite, przejścia, sposób zmontowania i wszystkie detale są dopracowanie doskonale. Najbardziej podobało mi się nabieranie przez świat kolorów, to było takie magiczne i niesamowite. Kolorystyka również wspaniała, te wyjątkowe rośliny, wspaniałe.. Oczywiście muzyka nie w moim stylu, ale nie ściszałam więc jest ok.:D Cały teledysk podobał mi się bardzo, ale uważam że masz lepsze prace na swoim koncie, chociaż ta oceniając ją osobno jest również doskonała.
|
Weszłam kompletnie przez przypadek, i przeżyłam szok jak można robić takie wspaniałe filmiki będąc amatorem :D. Świetne. Simka piękna i tak profesjonalnie.. cudo!
|
Nie widze sensu, by po takim czasie odpowiadac na post Liv i Searle, wiec zabiore sie za nowsze komentarze ;P
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:56. |