![]() |
Odp: Zadanie piąte - głosowanie
Nie skomentuję, ale już dużo osób zobaczyło to i owo. Dziwi mnie fakt, że zaczyna się to samo co ostatnio. No cóż. jak napisał Genesis.
"Módlmy się o cud" |
Jak dla mnie nic nie jest podejrzane, co innego jakby nagle było po 20 głosów T____T
Ja już też mam dosyć tych podejrzeń, mam nadzieję, że jutro wszystko się wyjaśni. |
Booże, ahaha, jaka drama xD Te podejrzenia są już śmieszne xD Znajdźcie sobie życie, bo to już się robi żałosne ;)
|
Cytat:
|
Chciałam tylko powiedzieć, że gratuluję Gingersowi, że nadal chce mu się to ciągnąć, ja bym nie dała rady chyba xD
Jednak jak widać sposobem przedłużania daleko nie zajdziemy, bo chwilę po tym jak ktoś odda głos znów jest remis. Liczę na jakieś rozsądne rozwiązanie za strony administracji. Ja jestem już zmęczona 4Ż i codziennie czekam na koniec. Tyle ode mnie :) |
Przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale miałem problemy z internetem.
Wyniki: PIERWSZE MIEJSCE Woda - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Powietrze - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ziemia - 2 punkty CZWARTE MIEJSCE Ogień - 1 punkt Pomimo, że w sondzie jest remis to jedna z głosujących cofnęła swój głos przez co praca nr 2 ma 12 głosów (każda drużyna dostanie zestaw screenów, żeby nie było niedomówień). Końcowa punktacja prezentuje się następująco: Ogień: 10 Powietrze: 14 Woda: 15 Ziemia: 13 Co oznacza, że trzecią edycję Czterech Żywiołów zwycięża drużyna... Wody I może kilka słów na koniec... Może ta edycja nie wyglądała w ten sposób w jaki chcielibyśmy żeby wyglądała, ale postaram się zapamiętać te lepsze momenty. Przede wszystkim wszystkie drużyny prezentowały niezwykle wysoki poziom, moim zdaniem dużo wyższy niż w innych edycjach. I dlatego chcę wszystkim pogratulować. Udział w tej edycji był nie lada wyzwaniem. I w imieniu całej drużyny chcę podziękować za wszystkie głosy oddane na nas :) A teraz pożegnajcie się ze sobą w drużynach - jutro stracicie kolory i dostęp do działów ;) |
Dziękuję za wszystkie oddane na Wodę głosy i świetną zabawę.
Chętnie wezmę udział ponownie. :) |
no cóż, ta edycja podobała mi się mniej niż wcześniejsza, nie zawsze było uczciwie, było dużo przekrętów, no ale dziękuję Gingersowi, że zechciał zorganizować ten konkurs, bo ja gdybym na jego miejscu miał czytać te bezsensowne bzdury to bym padł :)
gratuluję Wodzie oraz pozostałym drużynom za konkurencję! No i dziękuję kochanemu powietrzu za mile i niemile spędzony czas! |
Dziękuję za wszystkie oddane głosy na powietrze. na prawdę fajnie było brać udział w tym konkrusie i chętnie zrobię to ponownie.
|
No cóż, szkoda, że jedna z userek cofnęła swój głos na nas, ale nikogo na siłę nie zmuszę do głosowania na powietrze, bo nie na tym to polega.
Gratuluję wygranej drużynie wody, mimo tych wszystkich sprzeczek. Ja i tak czuję się jakbym wygrała, bo zyskałam zajedwabistych znajomych, z którymi zżyłam się bardziej niż niektórymi ludźmi z reala :3 Piszę o wszystkich, nawet o tych, którzy odeszli pod koniec konkursu. Ranga w tym przypadku jest dla mnie nieważna, liczą się ludzie z którymi przeżyłam najlepsze trzy miesiące na forum :) Malin, Bluszczu, Kenny, Altair, Lase, dziękuję wam za te trzy przewspaniałe miechy! MoD i Suzzy, szczególnie z tą drugą nie zdążyłam się dobrze zapoznać, ale wam też dziękuję! Będę was wszystkich wspominać z uśmiechem na ustach! :P Mam nadzieję, że mogę napisać "do zobaczenia za rok!" Bo ja na pewno będę brać udział! Ave powietrze! :3 Pamiętajcie, że czy wygrywacie, czy nie i tak jesteście dla mnie NAJLEPSI! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:36. |