![]() |
Odp: The Sims 4-oficjalnie zapowiedziane
Cytat:
Cytat:
specjalnie cytuje ze zdjeciem,zeby moznabylo latwiej opis Luzaka125 zrozumieć |
The Sims 4 wydaje się być ciekawe. :)
Malin, nie martw się, postacie nie będą wyglądać tak, jak w trójce: http://sims.arhn.eu/2013/05/pierwsze-grafiki-z-czworki/ W ogóle polecam Wam poczytać DOTSim, są tam ciekawe rzeczy nt. Czwórki. :) |
Kamil podawałam link do nich stronę wcześniej.
Ana głównym forum-zmienić język na angielski-powstał już osobny dział dotyczący ts4,jak ktoś zna angielski,to może tam zajrzeć http://forum.thesims3.com/jforum/forums/show/598.page i jelcze tutaj http://simsvip.com/2013/05/06/the-si...ra/#more-23959 nie trzeba będzie mieć włączonego neta,aby pograć w grę,czyli będzie tak,jak do tej pory. |
Przepraszam, ślepy jestem. :(
Niezbyt podobają mi się włosy simów, ale pewnie będą zmieniane jeszcze sto razy, więc chyba nie ma się czym martwić. Zaciekawiły mnie cytaty: "The Sims 4 celebruje serce i duszę samych Simów" oraz "Mówi się, że oczy są zwierciadłem duszy. Powiedzmy, że te będą oknem w przyszłość." ... |
Jeśli simowie mają faktycznie wyglądać tak, jak ci na "próbce", to ja podziękuję.
|
kurcze, pamiętam jak tak głośno reklamowali trójkę, a tu info o czwórce :D chciałbym aby zrobili taki przełom jak z 1 na 2 :rolleyes: ale i tak nie spodziewam się już za wiele T_T teraz wszystkie dodatki sa robione na szybko, aby tylko kase ubić, trójka przepełniona jest mnóstwem błędów.
|
Gdyby zrobili z tego prawdziwą symulację życia z lepszą oprawą wizualną to może być ciekawie, a tymczasem dostaniemy coś w rodzaju The Sims 3.5
Czytając pierwsze informacji i porównując je z informacjami na temat Gta V, można dojść do wniosku, że Gta V jest o wiele bliższa w odzwierciedleniu realnego świata, aniżeli ts. Co by tu jeszcze zhejtować... Aaa i zapewne takie bajery jak studia i zmiany warunków atmosferycznych zawitają w DLC za jedyne 79,99 ! ;P |
Ja tam myślę, że pogoda będzie już w podstawce, bo ileż można robić o tym dodatki : P w ogóle ileż można robić takie same dodatki przecież człowiek już tym wymiotuje ;p
|
Na pewno będę bacznie obserwowała to co piszą o TS4, oglądała zdjęcia i filmiki itd., ale czy to kupię, to ciężko mi powiedzieć... O ile wady jedynki i dwójki widziałam i pod koniec gry obiema częściami, wiało nudą, o tyle trójka mi w zasadzie odpowiada. W końcu mam otwarty świat, wspólny czas dla całego miasta i wiele innych ciekawych rozwiązań. Fakt, najbardziej zbugowanymi Simsami jest właśnie trójka, ale kto wie jaka będzie czwórka, może jeszcze gorsza pod tym względem? Ja chyba zostaję w świecie trójki ;) Nie mogłam się doczekać trójki, początkowo byłam mocno rozczarowana, ale się przyzwyczaiłam i teraz nie wyobrażam sobie powrotu do jedynki czy dwójki. Ale co nowego mogą wymyślić? Może Simy zasiedlą Marsa! :P Zastanawiam się jak potraktują trójkę po wydaniu czwórki... Pewnie tak jak poprzedniczki, czy zero nowych obiektów i łatek... Oby więc przyłożyli się chociaż do tej ostatniej łaty do TS3... To tyle, współczuję czytającym, biorąc pod uwagę długość tego tekstu :P
|
Weź tu wejdź na forum po 2 miechach i od razu zapowiedź nowych simsów :D
Tak czy siak, strasznie mnie to zaintrygowało ;) Nawet zapomniałem o tym, że mam jutro maturę z matmy :D Ta nowa grafika jest niestety straszna, Boże nie daj znowu plastików ani plastusiów! Ja chce mieć normalną skórę i zmarszczki wreszcie! :D Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:41. |