![]() |
Odp: FTS Newsletter 19[21] - Komentarze
WOOOOW. WOOOW. WOOOW!
WRESZCIE! WOOOOW :D Ehm... Wreszcie dzial VS promienieje mocnym blaskiem w waszej gazetce :D Wiedzialem, ze komentarz mrocznego w temacie z moja produkcja nie jest przypadkowy :) Maly minus za brak wzmianki o najnowszym dziele jakim jest "Senses", ale wybaczam bo i tak jest mega postep ;) Jako juz tutaj mowimy o VS to zrobie sobie mini autoreklame informujaca, ze na czas wakacji odsuwam na bok rezyserke ;) Ranking nickow.... Malin, te wszystkie egzotyczne uzdobienia sa po to by bylo... egzotycznie :D Co do czytania mojego nicku, to powiem raz i mam nadzieje, ze sobie wbijecie to do mlodych mozdzkow :D A wiec nie czytamy tego jako Sznajder ( a tym bardziej szmata o.O) tylko.... Snajdżer Soto! Zanotowac please! :D Ruda co do logowania z telefonu, to mam swoje czarodziejskie sposoby i bynajmniej nie jest to kopiowanie z google jak powiedziala Malin :P Co do sprawy promotorek i administracji. Na temat promocji juz sie wypowiadalem w odpowiednim temacie i dalej podtrzymuje swoje stanowisko. Jedyne co moglbym dodac, to to, ze na obecna chwile forum nie ma lepszej promocji jak... pierwsza pozycja w wyszukiwarce ;) Co do administracji no to coz.... niektorym chyba sie zwyczajnie nudzi :) Jak ruda wspomniala, Mod to nie tylko maszyna do wysylania ostow i banowania. A ostrzeganie i tym bardziej banowanie za rzeczy, ktore by byly wysmianie na pierwszym lepszym forum tylko swiadcza o poziomie... wladzy. Na szczescie widze swiatelko w tunelu, ale nie chce tutaj naglych omdlen :P Artykul o tym jak zostac zwyklym szaraczkiem ciekawy. Co jak co, ale MI sie on moze nawet przydac :D Teraz tak sie zastanowilem, co ja bym za tematy wymyslal gdybym byl w gazetce, buehehhehe :D Wywiad z redaktorka Clarissa ciekawy, ale tak jak i ruda zastanawiam sie, co bedzie jak juz przepytacie wszystkich w redakcji. Bo nie ma co ukrywac, ze na forum jest kilka nobliwych osobistosci :D Coz to chyba tyle mi sie wydaje. Pozniej jeszcze raz zerkne na gazetke i jezeli cos przeoczylem, to dopisze swoja opinie. Bardzo dobre wydanie i az 3 razy znalazlem sie w gazetce. Moj star nie gasnie xDD :D |
Dzięki jeszcze raz za pozytywne opinie :D Serio, nie spodziewałem się tego akurat po tym artykule, który skleciłem praktycznie w trzy godziny, bo zmieniłem zdanie co do tematu :P
czyli po prostu miałem inny artykuł, ale uznałem, że jest za kiepski xD Co do Twoich VS, Genesisie [tak chyba będę się zwracał xDD], to informacja o najnowszej produkcji się nie pojawiła, ponieważ artykuł został napisany wcześniej ;) I wreszcie się wywiązałem z obietnicy :D Z racji, że to już mój czeci post w tym temacie to może napiszę coś konkretnego na temat artykułów innych :> Duże gratulacje dla Jina, który mimo trudności zawsze wykonuje kawał dobrej roboty i nigdy nie idzie na łatwiznę :) Jestem pewien, że z tych wskazówek skorzysta niejedna osoba. Livka jak zawsze poleciła coś oryginalnego i przydatnego :D Uwielbiam imiona Twoich modeli, w ogóle Twoich simów xDD Łamigłówki zawsze dostarczają mi rozrywki, zwłaszcza znajdowanie różnic :) Gratulacje dla kedziorka! Trudne sprawy zawsze, nie wiedzieć czemu, traktuję trochę jak konkurencję, za co dziękuję, bo to mnie motywuje do pisania xD Logo [w którego wymyślaniu też mam trochę udziału :D ach, ta Skromność] rzeczywiście prezentuje się naprawdę fajnie, a treść wcale nie jest gorsza :) Wywiad jak zawsze pozwolił mi się dowiedzieć czegoś o innej redaktorce [trochę głupio tak po półtora roku wspólnej pracy dowiadywać się, jak kto ma na imię xD]. Osobiście czekam na wywiad z naszą Naczelną :D Forum mówi zawsze pozwala zorientować się, jakie opinie na różne tematy posiadają użytkownicy. Dlatego chętnie czytam ten dział :> Jeśli chodzi o "Trochę kultury[...]" to mam pewne zastrzeżenie, które już padło w jednym z poprzednich numerów. Mam wrażenie, że wszystkie aktualnie tworzone seriale obracają się wokół tematyki fantastycznej. Rozumiem, że to teraz modne, jednak nie każdy lubi takie klimaty ;) Co do książek, to niedługo czeka mnie konfrontacja z "Mistrzem i Małgorzatą" :D No cóż, lektura :P Dzięki za opinie i prosimy o więcej! :) |
no cześć!
Numer Wam wyszedł przyzwoicie, jak zwykle zresztą! :D Nie mam weny aby oceniać każdy dział tak zgrubsza, więc powiem po prostu czego mi brakowało :D Po pierwsze: GDZIE SIĘ PODZIAŁ NOIR?! Akurat gdy powróciłem do grania w TS3 to jego dział wcięło :// Również jak poprzednicy powiem, że w dziale Clarissy brakowało mi oceny muzyki, mam nadzieję, że w następnym numerze się pojawi :D Cytat:
W pozostałych działach nie zauważyłem niczego brakującego, także na +! Czekam z niecierpliwością na kolejny numer ;) P.S.: Cytat:
|
Cytat:
Redaktor naczelna - popacz pani na priv ;) |
To jak to jest z tymi komentarzami - jak napiszę, to mam robić przysiady i pompki?
Na początku - oprawa graficzna. No jest po prostu profesjonalna. Dodatkowo te sygny z reklamą zwalają z nóg. Prasę czytam głównie przy śniadaniu, a moją ulubioną pozycją jest horyszkop, więc tutaj miałam najwięcej uciechy. Podobały mi się zabawne artykuły w Klawej Enklawie :) No i brak mi również Jabłkowej Czereśni, czy jak jej tam było ;) Gratulacje :) |
@up - jak napiszesz to ja zrobię 10 brzuszków, a MPS 2 pompki :D opłaca się, pomożecie nam utrzymać formę!
(potem edytuję ten komentarz, bo chcę skomentować gazetkę, a nie mam weny :D) |
Jest fajnie ;)
Od momentu zmiany nicka chciałem zostać wypisany w dziale rankingi, jednak drims kom truł http://forum.simy.bizserwer.pl/style...ault/sweet.png To kropki są przereklamowane? ;/// Albo zbyt hipsterskie czy mainstreamowe? :P Polecane dodatki do TS2, mamciu, jestem w niebiosach ;o Szkoda tylko, że większość dodatków z tego już mam :c Ogólnie powiem tak: numer Wam się bardzo udał no i podziwiam, że gazetka jeszcze żyje! Na SimsDesign i SimsCreator padły po trzech wydaniach a Wy dalej ciągniecie, i to w jakiej jakości! Brawo! :) A, i jeszcze dodam, że oprawa graficzna gazetki jest tak niesamowita, że napatrzeć się nie mogę, kto Wam taką zrobił :rolleyes: No i w dziale kultura nie ma o muzyce, ubolewam. Przecież Ke$ha wydała album, Beyonce niesamowitą nową piosenkę... |
Dzięki za komentarz :D Grafika to dzieło Meryam, podobnie jak nowe logo gazetki, które widać w mojej sygnaturze ;)
|
Ja też chcę się przyczynić do poprawienia kondycji naszych redaktorów:P
Cieszę się, że w końcu zareklamowany na szerszą skalę został dział Videostory. Donowi od bardzo dawna należała się wzmianka i uznanie dla jego twórczości (ogólnie smutne jest, że mało jest ostatnio komentarzy w działach VS i FS). Najbardziej spodobały mi się nowości serialowe. Znalazłam wśród nich pozycje, którym na pewno nie przepuszczę :) Ogólnie gazetka jest dopracowana i posiada fajną, przyjazną dla oka szatę graficzną. Brawo! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:02. |