TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Kaganek Miłości - Regulamin (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65356)

Björk 02.07.2013 19:13

Odp: Jak poprawnie skonfigurować program HP Connection Menager na komputerach LG

Dobra - przepraszam - zmiana ;)

Nie miałam czasu przemyśleć regulaminu.

Uściślam - może być komiks z maksymalnie 4 obrazkami.

Każdy o wielkości 800 x 600 pikseli.

Chodzi też o to, by nikt za bardzo się nie przejmował i nie przemęczał.
Może podam przykład: mogą być dwie postaci schematyczne i podpis: "przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba" :)

I to byłby jeden obrazek.

rudzielec 02.07.2013 19:13

Odp: Jak poprawnie skonfigurować program HP Connection Menager na komputerach LG

to może zrobić większy format, ale wrzucić na forum w linku? :P

Björk 02.07.2013 19:18

Nie - ruda patrz mój poprzedni post. Pamiętaj chodzi głównie o zabawę - nie miałam czasu przemyśleć regulaminu. Niechaj będą do 4 obrazków w podanej rozdzielczości.

Sorka za nieporozumienia.

rudzielec 02.07.2013 19:23

ok, dzięki! <3 :3

Björk 02.07.2013 19:27

Ok. Czekam na pracę :) Im szybciej tym lepiej, a na razie zmykam. Trzymajcie się wszyscy i ochłońcie :)

Dobranoc :)

Lubie 02.07.2013 20:23

Mam pytanie, co ma do tego "konkursu" temat "Jak poprawnie skonfigurować program HP Connection Menager na komputerach LG" ? to ma jakiś związek ? mamy zrobić, jak skonfigurować ten program, czyj jak ?

kubuss 02.07.2013 20:31

""A z konkursem CZAS START. Macie czas do jutra do 21:00 na umieszczenie swoich prac, w temacie, który gdzieś ukryję na forum ""

czytanie ze zrozumieniem, ah jak boli..

Lubie 02.07.2013 20:32

nie doczytałem do końca, mój błąd.

Liv 03.07.2013 11:28

Bjork, da radę wydłużyć termin składnia prac o jeden dzień?

Björk 03.07.2013 11:32

Cytat:

Napisał Liv (Post 1728254)
Bjork, da radę wydłużyć termin składnia prac o jeden dzień?

Nie da rady :)

Jak zwykle ambitna. W tym pseudo konkursie, nie chodzi o to by stworzyć arcydzieło. Rozumiesz?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:57.