![]() |
Odp: Forbidden- moje domy
Bardzo podoba mi się ten ostatni domek (pozostałe oczywiście także):lol2: . Te roślinki bardzo pasują .No cóż...Ciekawe ,jak wygląda w środku ? :)
|
Ten nowy domek bardzo mi podoba się z zewnątrz i również, tak jak Vanessa, jestem ciekawa jego wnętrza :)
|
O widzę zmianę stylu, bardzo mi się podoba:) Kolory mi odpowiadają, jest troche chłodno, ale za to gustownie i elegancko. Naprawdę bardzo przywoite wnętrza urządzone z wielkim smakiem. Super:)
|
Wnętrze jest super, pomieszczenia są na prawdę pięknie udekorowane, wszystko do siebie pasuje :D Na zewnątrz dom by wyglądał ładniej, gdyby miał inne ściany. Ogród, kształt domu - miodzio, ale te ściany jakoś mi nie pasują :P
|
Cytat:
Mam tylko zarzut do pierwszej sypialni - mając tv w pokoju chciałabym mieć możliwość korzystania z niego również leżąc w łózku - a zatem ten stolik z krzesłami przed tv, moim zdaniem, jest zbędny. Otoczenie bardzo mi się podoba, poza tym lekkim wznienisieniem, na którym znajduje się dom. |
"Istniała niegdyś kraina dzielnych kawalerów i pól bawełny zwana Starym Południem. W tym uroczym świecie dożywała swoich dni dawna galanteria. Tu mieszkali kawalerowie, oraz damy ich serca, panowie oraz niewolnicy. Ten świat odnajdziecie, jedynie w książkach, jako wspomnienie niegdysiejszego snu. Wszystko to przeminęło z wiatrem."
Kto zgadnie co to będzie? KLIK [IMG]http://oi61.************/1059wgh.jpg[/IMG] |
TARA <3 Choć w pierwszym momencie zastanawiałam się też nad Dwunastoma Dębami(po samym opisie)... Dlaczego tworzysz w TS 3 :(? Sama kiedyś planowałam zbudowanie domu w TS 2 inspirowanego Tarą. Pewnie jeszcze powrócę do tego pomysłu.
Ciekawa jestem, jak Ci wyjdzie ten projekt :P. |
No cóż, łatwo zgadnąć, że coś z Przeminęło z wiatrem. Czytałam lata temu, więc nie zgadnę co to za budynek. A cytat jest z błędami :P
|
Widzę, że dom będzie całkiem nieźle odwzorowany, ale już brakuje mi w nim, a w zasadzie przed nim - podwórza.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:48. |