![]() |
Odp: Simsowie od scavo *o*
Cytat:
Chociaż na tej nowej fotce, którą wstawiłeś jest lepiej. Mówiłam, ta pierwsza była najgorsza :P Ale Austin jest spoko ;) |
http://thescavo.tumblr.com/post/5624...made-today-hes
*NOWY SIM* W związku z moim leniem jest on tylko tam :D |
Wszystko pięknie, ładnie, ale...
Po pierwsze wstawianie linku do tumblra nie jest wygodne dla innych userów, a po drugie jak już piszesz po angielsku to pisz chociaż bez błędów, bo są tam obecne i to w dość sporej jak na tak krótki tekst ilości ;) Co do samego sima. Nie mój styl, not my taste. Nie przepadam za zniewieściałymi facetami, koszula w kropki jest straszna. Jego rysy w sumie ciężko ocenić bo na zdjęciach mało co widać. Z tego co widzę na chwilę obecną, jestem na nie :P |
Nie wiem gdzie widzisz błędy, bo jedyny błąd to z był z "look" bo powinno być "looks" ale ok...
|
Zamiast which lepiej byłoby z whom, zamiast this plugs, powinno być these plugs. W opisie o tobie powinno być I like playing zamiast I like play i taking pictures/screenshots from the game zamiast and shot photos from game. Jestem filologiem angielskim, wiem co mówię, a mówię, że pisanie po angielsku wychodzi ci nienajlepiej ;)
|
Ty jesteś filologiem angielskim, ja jestem tylko uczniem, robię błędy, i nie piszę najlepiej, gdyż nie interesuje mnie to.
Ale w sumie dzięki :D PS Pierwszy raz słyszę o jakimś "whom" o__O I zgasiłaś mnie ostatnim zdaniem D: w szkole czy w jakiejkolwiek rozmowie po angielsku jest inaczej D: |
Nie mój drogi, w jakiejkolwiek rozmowie po angielsku to może jest inaczej, ale napewno nie w rozmowie z nativem, który pomyślałby, że jesteś niedouczonym ignorantem. Nie bede ci robić wykładów o whom, ale istnieje coś takiego. A jak ktoś już pisze po angielsku czy w jakimkolwiek innym języku, to jednak powinien się interesować poprawnością, bo inaczej mija się z celem pisanie w tym języku :)
|
Chłopak lepiej wyszedł niż dziewczyna która na pierwszym zdjęciu wygląda trochę jak Swift. Ogólnie nie podoba mi się skin którego użyto do tej simki.
Austinowi przydałoby się trochę usta poprawić ;) Kestrel - spokojnie, chłopak się uczy. Czy na filologii nie wspominali że uczący się danego języka popełnia błędy? ;) + Współczuję bo widać strasznie nadętych natiwów spotkałaś :) |
Austina widzę tylko jedno zdjęcia, ale chyba nawet Tobie wyszedł.
Susan mi się nie podoba. Też przypomina mi Swift na pierwszym zdjęciu :) No i fakt, że nie ma brwi sprawia, że jakaś dziwna mi się wydaje :) Pod linkiem, który wstawiłeś, nic nie ma. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:27. |