![]() |
Odp: Zmiany w administracji i moderacji
Żałuję decyzji Gina i nie zgadzam się z nią. Jeszcze się z nią nie pogodziłam i pewnie trochę mi to zajmie...
Gingers był naprawdę świetnym adminem i wywiązywał się ze swoich obowiązków. Gin, dzięki za wszystko. Zawsze można było się do Ciebie zwrócić ze wszystkim :). I nadal mam nadzieję, że jeszcze wrócisz :D! |
Cytat:
No cóż, pozostaje mi tylko podziękować Ginowi za jego pracę no i życzyć powodzenia jako szaremu userowi :P |
Cytat:
Żarcik taki ;) Szkoda no, bo widać, ze dużo pracy technicznej włożył w to forum, za co wszyscy jesteśmy mu wdzięczni ;) Ale jak widać, na każdego przychodzi czas. To zdanie nie miało zabrzmieć, jakby ktoś umarł xD Dzięki za wszystko Gingers, i powodzenia w dalszej "karierze" usera ;) |
A to niespodzianka :O
Nie spodziewałabym się czegoś takiego :O Gingers, dzięki za bycie adminem! Może nie wszystko robiłeś tak, jak chcieliśmy, ale byłeś dobrym adminem i włożyłeś dużo pracy w forum ;) |
Cytat:
|
Caesum na admina :D
Cóż, życzę powodzenia zarówno Ginowi jak i tym, którzy pozostali w administracji ;) |
Cytat:
znakiznaki |
nie marudź, pomagałeś, to teraz ponieś konsekwencje :P
EDIT: obawiam się, że już za późno (@down) :D |
Ja to mogę wszystko odwrócić, naprawdę. :D
@up: dajcie mi dostęp a tak wszystko rozwalę, jakby mnie tu nigdy nie było. :p |
nie mam zdania...
z jednej strony, ja osobiście nie zauważałem pracy Gina, ale widać było jego współpracę z Caesum, to było oczywiście na plus. ale z drugiej strony była to zapewne indywidualna decyzja i Gin nie odchodzi na zawsze w zaświaty. uszczknę sobie trochę ironicznie, że może teraz, będzie można z nim normalnie porozmawiać :) moim zdaniem nie potrzeba nam na dzień dzisiejszy nowej wiary w załodze. ta się sprawdza w 100 pro. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:05. |