TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Simy Szlachcica (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65671)

Kestrel 08.11.2013 13:41

Odp: Mary Anne Johnson by Caesum

Ma okropny wyraz oczu co czyni, że jest po prostu nieładna. Dodatkowo wygląda na zmęczoną życiem, a tego nijak zapisać na plus - nie umiem. Strój również nie w moim guście. Brwi za mało odznaczają się na twarzy.

Diana 08.11.2013 14:35

Majstrowałeś coś później przy niej? Wydaje mi się nieco inna na tym zdjęciu ze spojlera. Brzydsza niestety :/
Ale to pierwsze zdjęcie bardzo ładne, piękne kolory :fun:

Searle 02.01.2014 15:27

Na pierwszym zdjęciu simka wydaje się brzydka, ale jak jej się przyjrzeć lepiej na kolejnych to jest ładna, ma swój urok. Oczy ma takie smutne i wydaje się nieco wyniosła.

Bardzo podoba mi się jej strój dzienny, ale i mam uwagę do stroju wizytowego, który ma ten sam deseń, co tapeta w tle.

Katerina 02.01.2014 17:43

Mi się podoba. Trapi mnie jak ona do jasnej ciasnej zdobyła tą kase. XD
Tylko jej nos mi się nie podoba. Simka sama w sobie posiada urok. ;)
Może pomyśl nad kolejną? :D Chętnie bym ją zobaczyła.

Caesum 02.01.2014 19:07

Dzięki za komentarze. :) Następnych simek raczej nie będzie. Usunąłem trójkę, bo potwornie mi się zacinała, szczególnie w CASt, a poza tym była pełna bugów mimo najnowszego patcha, więc prawie nie grałem. Może kiedyś jeszcze spróbuję, ale wątpię, poczekam raczej na czwórkę.

Caesum 22.04.2014 06:10

Odp: Simy Caesuma

marandile 22.04.2014 06:45

Rewanżuję się za komentarze w moim temacie ;)

Otóż z pewnością zrobiłeś duże postępy, gratuluję :)

Podoba mi się ten naszyjnik, jest fajną ozdobą.
Makijaż jest jaknajbardziej w porzadku, delikatny, ładne rzęsy :)
Prezentacja też jest fajna xD

Natiomiast nad czym powinienes popracować:
1. Włosy. Nie są zbyt dobrej jakości, co widać po brzydko wyglądającym czubku głowy.
Również ich kolor nie jest w porządku. Wygląda sztucznie, jest za żółty...
2. Tęczówki. Coś z nimi jest nie tak (wydaje mi się, że są odrobinę za małe), bo nadają simce złowieszcze spojrzenie. W sieci są gdzieś takie fajne suwaki, za pomocą których można np. zwiększyć tęczówkę.

No, czekam na kolejne prace :)

Daisy 22.04.2014 09:16

Hej:)
Mary Anne Johnson szczerze mówiąc mi się średnio podoba, ma ładne wlosy i ubranie codzienne. Podobają mi się też usta, ale nos brwi i oczy nie za bardzo:) Ale z drugiej strony jest ciekawa i nietuzinkowa, bo nie jest typowa pięknością.
Angie jest ładna, delikatna, ma subtelny makijaż, który fajnie podkreśla jej urodę. Najbardziej podobają mi się usta, takie całuśne:) Ma również ładny kolor oczu i ładny kolor włosów. Jej ubranie też jest super:) Nie wiem w sumie co mogłoby mi nie pasować, ja pewnie bym jedynie zrobiła oczy troszkę większe albo niżej osadziła zewnętrze kąciki oczu. Ale ogólnie jest śliczna:)

Xillei 22.04.2014 09:55

Żółtym włosom z odrostami mówimy nie. Sama fryzura też taka raczej średnia, te fruwające kosmyki... Nosa bym pewnie nie zostawiła w takiej postaci, ale ja jestem na tym punkcie przewrażliwiona; w gruncie rzeczy zły nie jest. Ładne oczy.

Hebe 22.04.2014 11:51

Angie w sumie nie jest zła. Ma ładny kształt twarzy, oczy i usta. Nie pasuje mi za to nos, mam wrażenie, że jest wciśnięty w twarz (jeśli rozumiesz o co mi chodzi). Nie podoba mi się jej włosy, ani kolor, ani fryzura.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:56.