TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Fajna akcja "Bez nienawiści" (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65865)

Meryam 09.10.2013 17:00

Odp: Fajna akcja "Bez nienawiści"

Ja tak jak Mroczny, przyłączam się duchem, bo po prostu nie lubię umieszczać tego typu obrazków w sygnaturze, ale jak najbardziej popieram ;)

Cytryśnia 09.10.2013 17:06

Cytat:

Napisał wspaniałomyślna Bjork która zawsze wszystkich zjednoczy
Mnie osobiście bardzo tutaj razi brak wyrozumiałości dla osób młodszych.

:like:

szczerze to czasami po prostu boję się włączyć w jakąkolwiek dyskusję na forum, bo boję się, że zaraz polecą hejty na mój wiek. :< ale to moze takie moje uprzedzenie....

popieram, ale do sygnatury nie wstawię, bo może się źle komponowac z grumpy catem :P

Diana 09.10.2013 17:55

Bardzo fajny pomysł, zdecydowanie lepsza akcja niż ta z trollami, która wprowadziłaby jeszcze więcej bałaganu :rolleyes: :D
Przyłączam się także duchowo, bo nie będzie mi pasować do sygny :P

Wielebny 09.10.2013 19:30

Pierwsze widzę by na jakimkolwiek forum pojawiła się tego typu akcja.

W naszym przypadku całkowicie ją popieram, czasem człowiek zapomina, że mimo wszystko forum zostało stworzone dla najmłodszych odbiorców i nieco wyrozumiałości by się przydało. Aczkolwiek nie powiem, wnerwiają mnie czasem niektóre dzieciaki ;P

Do akcji przyłączyłbym się, ale niestety dzierżę rangę najlepsze sygnatury, także nie chciałbym zawieźć nikogo zmieniając ją, sorki ;P

Björk 09.10.2013 19:42

Cytat:

Napisał Wielebny (Post 1764946)
(...)nie powiem, wnerwiają mnie czasem niektóre dzieciaki ;P

Ale nie dlatego, że są "dzieciakami" - Ty też kiedś byłeś, a kto wie, czy nadal nie jesteś :D

Wpadłam na to niechcący - ale od dawna nie czytam pudelka, czy komentarzy pod artykułami na dużych portalach, bo zazwyczaj jest tam taka bezsensowna agresja i jechanie po innych byle tylko komuś pojechać.

A w ogóle to akcję możecie polubić na facebooku. Klikając w obrazek - jest link.

Cieszę się, że tu wchodzicie :)

Mroczny - Ty masz tych serduszek (co prawda niesłychanie mrocznych) bardzo dużo :)

Wielebny - a skąd wiesz, że ta sygna nie wygra w najbliższych wyborach?

Zielona Herbata 09.10.2013 19:48

Przyłączam się do akcji! Zamieniam tymczasową sygnę na te jakże piękne serduszko :)

Wielebny 09.10.2013 19:52

No mówiąc "dzieciaki" miałem bardziej na myśli ich stan umysłu, aniżeli wiek ;)
Toleruję ich, nie przypominam sobie bym kiedykolwiek komuś coś wygarniał, że jest taki, a nie inny. Więc to najważniejsze.

A sygny nie zmienię, nie mogę zawieźć moich wyborców ! Toż to złamanie mojej obietnicy! ;D
Z resztą Wielebny i serduszko w kontekście aktualnej afery pedofilskiej może się źle kojarzyć XD

Caesum 09.10.2013 20:23

Cytat:

Napisał Björk (Post 1764953)
Wielebny - a skąd wiesz, że ta sygna nie wygra w najbliższych wyborach?

Ha, nie wygra, bo ja mam lepszą. :D

Björk 09.10.2013 20:42

Ale pisząc "dzieciaki" w jakiś sposób ocenia się grupę tych osób. Bycie dzieckiem nie jest niczym złym. Na zasadzie - Ty Żydzie. Bycie Żydem też nie jest niczym złym. I znam Ciebie tyle lat, więc nie podejrzewam, że miałeś coś złego na myśli :)

Ale jak widać - warto uważać na słowa :)

Yuki 10.10.2013 16:36

Przyłączam się akcji, osobiście uważam, iż wiele osób zapomina, że za każdym komentarzem, za każdym postem stoi żywa i prawdziwa osoba, którą można zranić.

Zresztą serduszko ładny kolor ma. :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:26.