![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Nazywam się Kjalvor Kaappo. Właśnie skończyłam praktyki w Finlandii na medycynie sądowej, ale postanowiłam zmienić wszystko i przeprowadzić się do MIASTA, bo zrozumiałam, że nie przepadam za widokiem krwi. Lepiej późno niż wcale. Kolekcjonuję w domu stare manekiny (każdy ma swoje imię), lunatykuję, często używam niezrozumiałych skrótów myślowych i hoduję szczurki, które nie chcą się rozmnażać. Wydaję się niewinną istotką z lukrowym uśmiechem, ale spokojnie, nie dam się mafii!
|
Nazywam sią Anneliese Carginanettli. Mam 22 lata, studiuję na akademii medycznej farmację. W wolnych chwilach gram w własnym zespole rockowym i pomagam ludziom w rozwiązywaniu spraw "Nie z tego świata"...
|
Nazywam się Carly Owen, lecz zdecydowana większość moich znajomych lubi nazywać mnie Kędziorek lub Kędzia (zawdzięczam to moim kręconym włosom, a jakże). Na co dzień pracuję w szpitalu jako ratowniczka medyczna. Kiedyś chciałam zostać kierowniczką, ale praca w terenie jest dla mnie o wiele ciekawsza i bardziej satysfakcjonująca niż ślęczenie za biurkiem nad papierkami i inne tego typu pierdoły. Kompletnie się do tego nie nadaję, więc po prostu robię swoje, jeżdżę karetką i ratuję ludziom życie. Czasem jednak zdarza mi się bawić w detektywa-amatora i kiedy przypadek jest szczególnie ciekawy (morderstwo, pobicie itp.), to zdarza mi się wyręczać policję (i przy okazji czasem nieświadomie im przeszkadzać), działając na własną rękę. Mój partner ma w zwyczaju sprowadzać mnie wtedy na ziemię. Pewnie się boi, ze go zostawię i pójdę do akademii policyjnej, ale to tak między nami. Razem kończyliśmy akademię i nie zamieniłabym go na nikogo innego, ale nie mówię mu tego, bo mi jeszcze popadnie w samozachwyt, a wtedy jest naprawdę nie do wytrzymania.
|
Thomas Smith. Pięćdziesięcioletni wdowiec, farmer, ogrodnik, mieszkający na wsi nieopodal miasta. Ma zwykłe, stare mieszkanie ogrzewane przedpotopowym piecem, z odpadającą dachówką na dachu. Życie na owej wsi nie przynosi zbyt wielu wrażeń, ale po co, Thomasowi nie potrzebne są do szczęśliwego życia żadne przygody.
|
Nazywam się Yuki, imię i nazwisko nie jest istotne. Lat 23, córka niedawno zmarłego Gruchy, założyciela zespołu "Imperfect".
Jestem właścicielką baru "Thonet", tym przy torach, bardzo widoczny jak idzie się w stronę mostu. W życiu zajmuję się grą na gitarze. Na razie tyle. |
jestem Morgana Thorpe. wychowalam sie w bogatej rodzinie, ale moja buntownicza natura nie pozwolila mi cieszyc sie tym, ze mam wszystko... kontakty z kilkoma gangami ulicznymi, napady, nielegalny handel, oraz kilkukotny wspoludzial w zabojstwach 'niewygodnych' osob, sprawil ze trafilam do tego miasta, aby zaczac zycie od nowa, prawie z czysta karta. I choc nikt nie zaufa bylemu przestepcy, to moze o to wlasnie tutaj chodzi?
|
Nazywam się Meryam Starsky, jestem studentką medycyny na USF, pracuję dorywczo w kostnicy szpitalnej. Widok krwi, wnętrzności czy innych urazów nie robi na mnie żadnego wrażenia, przez co często jestem nazywana "bezduszną", ale to również mnie nie rusza ;) Bywam gadatliwa, aczkolwiek zdarzają mi się aspołeczne zachowania, przez co nie przywiązuję się do ludzi.
|
Dobry dzień. Jestem Herbata "Herba" Zielona. Skąd ksywa Herba? Mam długie, zawsze związane w luźny kok zielone włosy. Na karku już wybiło mi 23 lata. Jestem zwykłym mieszkańcem, z duszą artysty. W wolnym czasie siedzę w parku i rysuję martwą naturę, albo zanurzam się w własnym świecie. Moim znakiem charakterystycznym jest tatuaż na lewym nadgarstku z kotem, i moje wielkie, "czarne" oczy.
|
Witam i pozdrawiam. Nazywam się Julietta Muffinowa, reaguję jednak na takie przezwiska jak "Babeczka" czy "Muffinka". B) Kilka dni temu obchodziłam 21 urodziny i czuję, że nadszedł mój czas, aby zasilić jak najprawdziwsza gwiazda.. A dlaczego? Już mówię. Nie dawno rzuciłam studia prawnicze, zakończyłam toksyczny związek i całkowicie odcięłam się od starego życia... No i przywiało mnie tutaj. Pragnę zacząć wszystko od nowa i spełnić swoje największe marzenie: napisać książkę. Jestem otwarta na nowe znajomości i doświadczenia, aby potem móc przelać to na papier, bowiem główna bohaterka będzie taka jak ja: pokręcona i nie bojąca wyrazić się własnego zdania. Nie zapomnijmy, że będzie blondynką - jak najbardziej prawdziwą.
|
Nazywam się Chruposław Mroczewski. Jestem dentystą, ale moją pasją jet muzyka. Mam własny zespół disco polo o nazwie Zamroczeni Lawą Tszy. Niestety, moi koledzy z zespołu inaczej widzą naszą przyszłość. Chcą iść w kierunku heavy metalu. Obawiam się, że to sprawi, iż fani się od nas odwrócą. Obaj...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:27. |