![]() |
Odp: Zbyt ciemny obraz
Nie masz włączonego oszczędzania energii, czy coś w tym stylu?
|
Nie nie mam takiego czegoś włączonego :(
|
Moze przeinstaluj gre? :) Czytalam post chlopaka, ktory mial z tym problem po zainstalowaniu CPR, format kompa pomogl, wiec teoretycznie reinstalka gry tez moze cos dac.
|
No jeżeli nic innego nie pomoże do tak zrobie. Tutaj jeszcze moje ustawienia w grze może coś tu jest nie tak ?
http://sv057.sendspace.pl/cache/img/....1100x1100.jpg |
To są Twoje domyślne ustawienia graficzne?
|
Żadna reinstalka!!!
Wejdź w procesy (ctrl+alt+delete) i znajdź proces igfxpers.exe i go zakończ :) |
Zakończyłam, mam uruchomić ponownie system? bo nic nie dało. Został mi jeszcze proces igfxtray.exe też go zakończyć?
|
Moesz wylaczyc, nic ci to nie zrobi, raczej nie musisz uruchamiac ponownie komputera, bo wtedy i tak te procesy od nowa sie wlacza, chyba, ze wylaczysz je na stale. Ale jesli to nic nie daje to nie sadze by cos to dalo :)
|
Kosia - porady z formatowaniem kompa to pozostaw dla siebie. Kto to widział? Format to już ostateczność ostateczności. Tak samo jest z reinstalacją gry - jak ktoś nie wie jak rozwiązać problem niech nie usiłuje zgadywać bądź udzielać takich złotych porad - bo to marnowanie czasu i tak dalej...
|
Hm a gdzie ja tu poradzilam format? Reinstalacje - owszem, a to dlatego, ze trafilam na to: http://forum.simy.bizserwer.pl/lofiv...hp?t36898.html
Wg mnie lepiej przeinstalowac gre niz sie mordowac na milion sposobow, ja i wiele innych osob przynajmniej probujemy cos poradzic, a ty tylko czepiasz sie kogos, kto chce pomoc. :) kaarlla, a sprobuj wlaczyc gre w okienku, a nie na pelnym ekranie i powiedz czy cos sie zmienilo :) i jeszcze ew. pobaw sie z innymi trybami zgodnosci ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:07. |