![]() |
Odp: Cztery Żywioły - zgłoszenia
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
Ponieważ mam potrzebę wykazania swoich talentów oraz chcę poznać bliżej użytkowników forum. Poza tym od dawna czaiłam się na jakiś konkurs związany z TS. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Zainstalowane: TS3: WP, CPR, RW, SwP. Niezainstalowane: TS3: Pokolenia, SŻ, NZTŚ (w razie potrzeby mogę zainstalować). 3. Jakie umiejętności posiadasz? Myślę, że dobrze mi idzie tworzenie simów oraz robienie zdjęć. Mogę również zajmować się obróbką zdjęć, ale tu już jestem mniej doświadczona. Dodam jeszcze, że moje zdolności architektoniczne/dekoratorskie w skali 1-10 wynoszą mniej więcej 2, więc nie radzę przydzielać mi projektów związanych z tą dziedziną. Nigdy też nie piałam ani nie zajmowałam się filmami, więc to też raczej odpada. |
bo to jest świetna zabawa. Brałam udział w tamtym roku i w ogóle nie żałuję. Poznałam bardzo fajnych ludzi,nie tylko z ziemi [znałam może z trzech uczestników]. No i bardzo lubię konkursy drużynowe! :D Mam mnóstwo wolnego czasu. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 2 wraz ze wszystkimi dodatkami i akcesoria moda z H&M oraz serie the sims historie z życia wzięte/świata zwierząt/bezludnej wyspy. !posiadam, ale ze wszystkich będę mogła w pełni korzystać jakoś od połowy grudnia. 3. Jakie umiejętności posiadasz? Sądzę, że całkiem nieźle radzę sobie z pisaniem [wierszy i nie tylko]. Może to nie umiejętność, ale także mam często fajne i pomysły, lubię zawsze się wyróżnić. No i może trochę umiem obrabiać zdjęcia, ale to tylko trochę, takie podstawy ;x a jeśli |
1. Czemu chcę wziąć udział ?
Śledziłem poprzednią edycję i spodobało mi się. Poza tym lubię gry zespołowe. Mogę poświęcić około 1,5 godziny dziennie :3 2. Jakie gry posiadam ? Wszystkie dodatki do The Sims 2 z wyjątkiem Czasu Wolnego. Ewentualnie mogę coś sprawdzić w TS3. 3. Jakie mam umiejętności ? Podobno robię ładne maxisowe simy :3. Budować kompletnie nie umiem. Jak będzie trzeba zrobić jakieś zdjęcie w TS2 to dla mnie nie problem. Na technicznej stronie gry się nie znam za bardzo i w obróbce graficznej jestem zielony. |
Rok temu konkurs pomimo wszystkich zgrzytów bardzo mi się spodobał. Zżyłem sie z moją byłą drużyną i w tym roku chciałbym to powtórzyć :3 Pozatym cierpię na nadmiar wolnego czasu - wracam ze szkoły i się nudzę[*] ;/ 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Całe ts1, całe ts2 (za wyjątkiem RiO) i TS3 - wszystkie dodatki i akcesoria do Pokoleń, po Pokoleniach wszystkie dodatki bez akcesoriów. Jeszcze Historie z Bezludnej wyspy i Ze świata Zwierząt. :D 3. Jakie umiejętności posiadasz? Budowanie domów, gospodarowanie przestrzeni, robienie simów, cykanie fotek. Z doskoku mogę zrobić wszystko :D No i tak na marginesie baaardzo proszę o to, aby przydzielono mnie do powietrza. Byłem tam rok temu i było świetnie. Cóż no... Mam sentyment. ;) Pozatym ładny kolor nicka ma powietrze :P EDIT: aaa... no i chcę być z lubiczem :3 EDIT 2: Jeśli nie zmieszczę się do powietrza, to proszę o przydzielenie mnie w miare możliwości do wody ;) |
Ponieeeważ jest to ciekawa zabawa, a ja mam czas : ) 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The sims 3, wymarzone podróże, kariera, zwierzaki, cztery pory roku, supernatural, po zmroku, pokolenia. 3. Jakie umiejętności posiadasz*? Pisanie oraz budowanie. Poza tym wydaje mi się, ze robie ładne simy, ale to tylko moje zdanie więc xD i dodam tylko, że chciałabym należeć do powietrza lub wody. :) super by było, gdybyście dali mnie do jednej drużyny z Fallen, Kenym i Lubiczem :3 |
Lubię gry zespołowe. Rywalizacja sprawia mi wielką przyjemność. Chciałbym wziąć także dlatego, że można popracować z innymi użytkownikami. Ponadto dysponuję ogromną ilością wolnego czasu. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz: The Sims 2 - Własny Biznes, Cztery Pory Roku, Rezydencje i Ogrody (w razie potrzeby mogę zainstalować: IKEA urządza dom, Młodzieżowy Styl oraz Szyk i elegancja. 3. Jakie umiejętności posiadasz: - umiem robić dość dobre zdjęcia - posiadam zdolności literackie - ogromna wyobraźnia (:)) Tak przy okazji - bardzo chciałbym być w powietrzu. Uważam, że tam byłaby wręcz świetna atmosfera do pracy oraz wspólnej, drużynowej zabawy. Poza tym, jeszcze tam nie byłem ( i w niektórych też xD). edit: Mógłbym być także w drużynie wody. Powietrze i woda to drużyny do których najbardziej chciałbym należeć. Powody napisałem wyżej. |
Ostatnio mam trochę wolnego czasu, jednak trudno mi go sensownie wygospodarować, więc mając w perspektywie konkurs i określone zadania, byłabym w stanie produktywnie spędzać czas. Zresztą uważam, że jest to dobra zabawa, choć nie brałam udziału w zeszłym roku. No i generalnie konkursy tutaj na forum są udane i ciekawe, więc z chęcią podejmę się paru wyzwań. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Aktualnie posiadam tylko The Sims 3: The Sims 3 The Sims 3 Wymarzone Podróże The Sims 3 Kariera The Sims 3 Po Zmroku The Sims 3 Pokolenia The Sims 3 Zwierzaki The Sims 3 Zostań Gwiazdą The Sims 3 Nie z tego Świata The Sims 3 Cztery Pory Roku The Sims 3 Skok w Przyszłość Akcesoria: Szybka Jazda Impreza w Plenerze 3. Jakie umiejętności posiadasz? Najpewniej czuję się w tworzeniu simów, robieniu zdjęć w grze, budowaniu oraz pisaniu. Zdecydowanie w tych dziedzinach mogę się wykazać, choć gusta bywają różne. Na forum można zobaczyć wiele moich prac związanych właśnie z tymi umiejętnościami, jeśli tak wyniośle można je nazwać. Ewentualnie mogę edytować/nakręcić/zmontować film, ale w tym jestem nieco gorsza. |
Re: Cztery Żywioły - zgłoszenia
Podoba mi się inicjatywa i chcę sprawdzić jak mi pójdzie w wykonywaniu różnych zadań :) Bardzo lubię też pracę w grupach :D 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 2, Osiedlowe Życie, Zwierzaki, Własny Biznes, Podróże The Sims 3, wszystkie dodatki, Luksusowy Wypoczynek, Miejskie życie, Nowoczesny Apartament, Film 3. Jakie umiejętności posiadasz? Tworzenie Simów, ew. budowanie domów, robienie zdjęć, ew. obróbka zdjęć :D |
Brałem udział w tym konkursie 2 lata temu (zleciało jak z bicza strzelił!) i bardzo miło go wspominam. Skoro jest okazja, to czemu by jej nie powtórzyć? ;] 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? TS3 3. Jakie umiejętności posiadasz? Ponoć przejawiam zdolności literackie, toteż w czasie trwania zadania sprawdzającego talenty pisarskie mógłbym sklecić co nieco. Ewentualnie mogę zrobić zdjęcia i je po swojemu obrobić. Innych talentów czy zdolności nie przejawiam, a przynajmniej o tym nie wiem ;D *Nie mogę umotywować tej prośby niczym innym, niż sentymentem i szczerze wątpię, by została ona pozytywnie rozpatrzona (dodatkowo mając na uwadze fakt, iż do tej drużyny chce należeć tyle osób xD), ale kieruje mną właśnie pewnego rodzaju sentyment do tego konkursu i nie powiem, że nie zależałoby mi, żeby ponownie znaleźć się w Powietrzu na czas jego trwania ;] + Livka chciałaby być ze mną w drużynie, a ja chciałbym być w drużynie z Livką - nie rozdzielajcie nas :< |
Chciałbym bardziej "zżyć" się z tym forum i jego użytkownikami. Ponadto bardzo lubię pracę w drużynie. :P 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 2: podstawa, Nocne Życie, Podróże, Czas Wolny, Osiedlowe Życie, Własny Biznes, Kuchnia i Łazienka, Ikea, H&M, Cztery Pory Roku, Na Studiach. The Sims 3: Podstawa i Cztery Pory Roku 3. Jakie umiejętności posiadasz? Słabo buduję domy i robię zdjęcia. Za to umiem robić jakieś tam simki oraz obiekty (The sims 2, ale bez przeszkód można by było przekonwertować do "trójki" :P) Coś tam piszę, w końcu jestem redaktorem w gazetce :P Chyba do Ziemi chciałbym trafić ;p bo Libby chociaż trochę znam. I lubię kolor zielony... xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:54. |