![]() |
Odp: Zadanie pierwsze
Czy można używać default replacements?
|
Praca konkursowa ma zawierać oba domy? I z TS2, i z TS3?
|
Skoro można dać inne okna, nie zmieniając ich położenia, to rozumiem, że tak samo może być ze schodami? Taki sam rozmiar i miejsce, ale inny typ/kolor.
I czy można zmieniać pokrycia ścian na zewnątrz? Bo jest napisane tylko o wnętrzu. |
Można chociaż dach zmienić. :ccc
@down, zawarłem słowo "chociaż", czyli tak jak by składam prośbę o pozwolenie, czy coś tam. |
@up:
Cytat:
Cytat:
|
Dołączam się do pytania Liv dotyczącego rekolorów ścian, podłóg i pokryć terenu ;))
|
Lubie - TS2 jest już na praceli, TS3 to 30x30
Liv - recolory są dozwolone, byle by tylko nie zmieniać tekstury ;) Meryam - defaulty odpadają. Libby - tak. Qwerty - można zmieniać kolor schodów, na resztę odpowiedziała Ci Liv. Lubie - możesz zmienić kolor dachu, tylko i wyłącznie. Everlasting. - można używać recolorów wszystkiego. |
Ja się chciałam zapytać o dwie rzeczy. :D
1. Oprócz screena z ceną domu mają być rzuty z obu pięter, całe zdjęcie z przodu domu i coś jeszcze? 2. Można używać kodów na stawianie obiektów nie trzymając się siatki itp.? |
1. Nie.
2. Można, ale dom powinien pozostać funkcjonalny. |
Pełna zapału do pracy włączyłam domek, a tu...
http://s20.postimg.org/khq18rlj1/srsly.jpg :facepalm2: :cry: :wall: :guns: BŁAGAM, możemy wywalić któreś z tych drzwi? :( No i ja już widzę, że tam łazienki nie zrobię, więc pytanie dla upewnienia - te małe okienka mogę zmienić na dowolne, byle kratki będą się zgadzać? Ewent. jeśli koło siebie są dwa pojedyncze okna, można je zastąpić jednym podwójnym albo jednym będącym na środku tych dwóch ścian? No i czy na parterze mogę zamienić te łuki na drzwi? Bo jak nie, to mój zmysł przestrzenny i estetyczny eksploduje :axe: @down: nie mam zamiaru ponosić odpowiedzialności za głupotę twórców gry :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:07. |