![]() |
Odp: Zadanie Trzecie - Głosowanie
Wszystkie prace nie są złe, ale jedna jest naprawdę fajna. No i na tą zagłosuję. ;)
|
Jedna praca bardzo mnie urzekła, szczególnie wersja w TS3 (i to pewnie dzięki niej oddałam głos na tę drużynę) i mam nadzieję, że ona wygra :).
|
Praca nr 1 (ziemia) - 4 głosy
Praca nr 2 (ogień) - 12 głosów Praca nr 3 (woda) - 1 głos Praca nr 4 (powietrze) - 0 głosów Woda i Powietrze otrzymają połowę punktów, ponieważ prace z TS2 były nieregulaminowe (zdjęcia z metamorfozy nie pochodziły z trybu "zmień wygląd"). PIERWSZE MIEJSCE Ogień- 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Ziemia - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Woda- 1 punkt CZWARTE MIEJSCE Powietrze - 0,5 punktu |
oh co za dominacja. dziekuje wszystkim i kazdemu z osobna za oddanie glosu na nasza prace. obiecuje, ze przy kolejnym zadaniu tez warto bedzie na nas zaglosowac. ;p
|
Cytat:
Gratulacje :> |
Uzupełnienie regulaminu jest w pytaniach i odpowiedziach, pod treścią zadania, tam również uscislilam ten punkt.
|
Faktycznie uściśliłaś ten punkt, tylko nie podoba mi się, że zrobiłaś to dopiero dwa dni przed terminem, a na wykonanie zadania były ponad 3 tygodnie - moim zdaniem to trochę późno jak na takie adnotacje. Zakładam sytuację, w której nie każdy wszystko zostawia na ostatni gwizdek i taka przykładowa osoba mogła zrobić pracę dużo wcześniej, a później wyjechać np. na ferie i nie mieć dostępu do komputera. Nie będzie mieć możliwości wprowadzenia poprawek, a przecież według regulaminu, z którym się zapoznała, praca była wykonana w sposób właściwy. Chyba że drużyna zrobiłaby od nowa całą pracę, ale nie wiem, czy ktokolwiek by się na to pisał xD
W sumie sprawa mnie nie dotyczy, ale sądzę, że warto na pewne rzeczy zwrócić uwagę i je uściślić ;) |
ogolnie, nie wiem kto to i kiedy, ale dziekuje w imieniu powietrza, za cale pol punkta, jestescie swietni <33333333333
zeby nie bylo ze szydera, zgadzam sie z Nightfallem i dodam, ze taka sytuacja z tego co widze nie pojawia sie pierwszy raz no i gratuluje Ogniowi! : ) |
Jeezu, zgadzam się z Lubiczem, jaka dominacja :O Dziękujemy za głosy <3
|
Cytat:
Nie wiem, z czym masz problem. Poza tym to konkurs drużynowy. Wszyscy pilnują regulaminu. W imieniu swoim i całej drużyny Ziemi dziękuję wszystkim, którzy na nas zagłosowali. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:57. |