![]() |
Odp: Forum Awards 2014 - OGŁOSZENIE WYNIKÓW
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :) Rangi w pełni zasłużone :3
A ze swojej strony dziękuję za nominację do Architekta Roku i za wszystkie głosy. Trzecie miejsce, yay! :love: |
Gratuluję wszystkim zwycięzcom! Szczególnie moim faworytom, których może nie będę wymieniał :D Rangi rzeczywiście w pełni zasłużone :)
Od siebie baaardzo dziękuję za nominacje i głosy na mnie, to było dla mnie ogromne wyróżnienie i naprawdę nie spodziewałem się ich aż tylu! :love: |
Cytat:
Aloha :cool2: Dziekuje wszystkim za nominacje i za glosy. Kolejny rok z rzedu bede dumnie prezentowac sie z ranga Videostoryteller. Mam nadzieje, ze w tym roku dostarcze wam jeszcze wiecej.... moze nie bede mowic o liczbie filmow bo ona nie jest az tak wazna (no dobra, jest :P). Poprostu mam nadzieje, ze zaprezentuje wam dziela, ktore zapadna wam w pamiec ;P Jeszcze raz dzieki :hooray::group: A, zapomnialem o kolorku :facepalm: :P Poprosze #000033 :) //CH: Ranga nadana |
Cytat:
Ojej <3 dziękuję <3 wreszcie jestem forumoholikiem! Wreszcie mam rangę na rok! Gratuluję wszystkim, m.in. Laseeeeczcelieśtam, dostałaś rangę zanajlepszy nick, który sama wysmyśliłam, kochana <3 gratuluję także tegorocznemu posiadaczowi najlepszego posta! I Liv za Simstoryka! I Brzozobjorce za milucha :) no i Donowi za Vodeocośtam, walka była wyrównana <3 xD gratuluję wszystkim! Kolor poproszę #009999 To jak rozdanie oscarów xD //CH: Ranga nadana ;) |
Ja również chciałabym bardzo podziękować za wszystkie nominacje, których, szczerze mówiąc, kompletnie się nie spodziewałam oraz za wszystkie głosy, które były jeszcze większą dla mnie niespodzianką. Zrobię co w mojej mocy, by przez następny rok robić wszystko, co tylko by potwierdzało słuszność Waszej decyzji o nadaniu mi rangi Mędrca, która jest dla mnie ogromnym wyróżnieniem. Bardzo Wam dziękuję :love:
I oczywiście gratuluję wszystkim zwycięzcom, a także reszcie nominowanych, gdyż to samo w sobie jest nagrodą :) Kolor rangi proszę #006666 :) //CH: Ranga nadana :) |
coz, ja tez symbolicznie dziekuje za wszystkie nominacje I glosy na mnie jako szatana ;) w sumie troche sie tego nie spodziewalam, bo wydawalo mi sie ze to laseczka bedzie glownym faworytem:D ale ciesze sie, ze dalej postrzegacie mnie jako 'ta mroczna', mimo ze myslalam ze od pewnego czasu nieco ucichlam :D
o kolorze rangi tu juz nie pisze, bo sie zglosilam z nia wczesniej do Libby :) |
Cytat:
Dzięki wszystkim i gratuluję :) |
Gratuluję wszystkim zwycięzcom! :)
I dziekuję za nominacje i te kilka (dla mnie bardzo ważnych) głosów! :blowkiss: |
Ja chciałam przede wszystkim pogratulować zwycięzcom.
Od siebie chcę podziękować za wszystkie nominacje, oraz to że znalazłam się w sondach i dodatkowo jeszcze otrzymałam w każdej jakiś głos. Już samo pojawienie się w nich było dla mnie zaskoczeniem, tym bardziej, że niektórych kategorii kompletnie się nie spodziewałam :) W każdym Razie, dziękuję :D P.S. Do Dziurawca----> Ja też nie pomyślałam o tym, dopóki ty nie napisałeś :P |
Gratulacje zwycięzcom ;D
Oprócz tego, dziękuję za te pięć głosów w ankiecie w "Downloaderze" i nominacje. To takie miłe :thank: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:41. |