TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Bitwa o Dom - wersja Simowa: ELIMINACJE - GŁOSOWANIE I OGŁOSZENIE WYNIKÓW (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66916)

Lion 09.07.2014 14:49

Odp: Bitwa o Dom - wersja Simowa: ELIMINACJE - GŁOSOWANIE I OGŁOSZENIE WYNIKÓW

Najbardziej podoba mi się praca nr 1, ale podobnie jak inni, również uważam, że ten gabinet nie pasuje do starszej osoby... W tym wypadku zdecydowanie skłaniam się ku projektowi nr 2, lecz ten przejdzie dalej na 100%, dlatego też swoim głosem postanowiłem wesprzeć inne pomieszczenie, które również przypadło mi do gustu :smile:

marandile 09.07.2014 16:53

Oddaję swój głos na nr 5 - zakochałam się od pierwszego wejrzenia :D
Zaś gdybym miała drugi głos, zagłosowałabym na nr 3 - bardzo ciekawa praca, są pewne niedociągnięcia, ale jest to zdecydowanie jedna z najlepszych prac :) Jestem ciekawa, co autor/autorka tej pracy pokaże w kolejnych etapach konkursu ;)

Caesum 09.07.2014 17:02

Głosuję na pracę nr 2. Jest moim zdaniem najbliższa simce, dla której ją zrobiono, a poza tym jest urocza. :) Inne prace też dobre, ale nijak nie pasują do starszej damy. Wszystkie są nowoczesne, sterylne, bardziej dla młodej rodziny niż starej nauczycielki.

Searle 09.07.2014 19:52

Uważam, że duzo prac jest zbyt nowoczesnych lub za ciemnych jak dla tej miłej starszej pani :) Moim zdaniem najbardziej do niej pasowałaby praca nr 2.

Tenebris 09.07.2014 20:41

Mi najbardziej podobały się prace 1,5 i 8. To był trudny wybór, ale w ostateczności zagłosowałam na pracę o numerze 5 :). Powodzenia!

Irbis 09.07.2014 23:41

Zagłosowałam na pracę nr 2. Wspaniały klimat, wszytko do siebie pasuje i co najważniejsze pasuje do starszej pani i jest zgodne z jej oczekiwaniami. W pierwszej chwili pomyślałam, że część z kominkiem nie jest potrzebna w gabinecie, ale po zastanowieniu doszłam do wniosku, że może się przydać. Przecież starsza pani nie może zbyt długo siedzieć na twardym krześle przy biurku. Dla jej starych kości mięciutki fotel będzie w sam raz, a ogień z kominka ogrzeje stopy poskręcane reumatyzmem :D

FresH 11.07.2014 15:03

Ja również swój głos oddaję na pracę numer 2. Jest dopracowana pod każdym wględem, nie można się do niczego przyczepić, a co najważniejsze idealnie pasuje do starszej nauczycielki. Brawo! :)

kavoweciastko 12.07.2014 07:10

Ciezki wybor. Ale glosuje na prace nr. 3

Kirimi 13.07.2014 10:35

Chociaż uważam, że praca nr 2 jest najlepsza ze względu na klimat (idealnie pasuje do postaci), głos oddałam na pracę nr 6. Mam nadzieję, że jej autor wyciągnie jeszcze więcej z maxisa i myślę, że warto dać mu szansę :)

Pink Panther 13.07.2014 23:58

Panie i Panowie,

mam przyjemność ogłosić, że miejsce w I etapie mają pewne autorzy prac numer: 1, 2, 3, 5, 6, 11, 14 oraz 15. Są to kolejno: Qwerty, marandile, forbidden, FresH, LepkiePaluszki23, Kenny McCormick, dżin. oraz krewetka.

Ponieważ jest zbyt wiele prac z jednym głosem i nie wszystkie mogą przejść dalej, jurorki wyłonią spośród nich (numery: 4, 7, 8, 9 i 13) dwie prace, których autorzy przejdą dalej - odrzucą więc trzy z nich.

Za udział w konkursie dziękuję autorom prac o numerach 10 i 12. Niestety, dirty_job i wielorybie, nie udało Wam się tym razem.

Autorzy pozostałych prac zostaną upublicznieni, gdy komisja podejmie decyzję.

Osobom, które już przeszły dalej gratuluję, a autorom pozostałych prac życzę szczęścia - jury jest naprawdę surowe ;P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:10.