TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   EA rozdaje the sims 2 + dodatki na originie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67007)

mystically_mad 23.07.2014 21:49

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Letown, szczerze? Nie mam pojęcia.. Ale chyba bedziesz musiał zrobić tak, jak mówisz..

Kasztanek 24.07.2014 06:25

Weee! Juz pobrałem Ultimate Collection z Origina. :) Mam nadzieję, że kiedyś EA zrobi podobną promocję na jedynkę :)

Cytat:

Tylko się zastanawiam jak to jest z wersją cyfrową, czy mody\CC\stare zapisy będą działać?.
Jeśli masz mody w plikach o rozszerzeniu *.SIMS2PACK musisz je najpierw powiązać w Windowsie z PackageInstaller.exe (u mnie - D:\Origin\The Sims 2 Ultimate Collection\Fun with Pets\SP9\CSBin). Wersja z Origin (w przeciwieństwie do wersji "płytkowej") nie robi tego przy instalacji, trzeba to powiązać to ręcznie.

Stare zapisy działają bez problemu.

Levkoni 24.07.2014 09:40

Letown, musisz usunąć to co masz z The Sims 2 bo jak zainstalujesz Pełną Kolekcję z Origina to automatycznie instaluje wszystko. Jak masz jakieś mody czy sejwy to sobie je po prostu skopiuj gdzieś i potem wkleisz do gry.

Ja z The Sims 2 mam bardzo dobre wspomnienia, do dziś zachowały mi się tylko 3 dodatki, podstawy nie miałem więc nie mogłem pobrać Ultimate. Dlatego jak wczoraj zobaczyłem info, że każdy teraz może to oczywiście pobrałem i zacznę sobie znowu przypominać dwójeczkę:) Najbardziej w stosunku do trójki będzie mi przeszkadzać to, że wszystkie twarze miastowych simów są podobne, brak cech i brak tylu umiejętności co w trójce :P

Tenebris 24.07.2014 09:52

Super! Ściągnę sobie jutro bo przy moim Internecie zaraz zużyję cały transfer danych. :D

anie_1981 24.07.2014 10:04

Ja mam teraz całą kolekcję zainstalowaną z płyt i nie chce mi się przeinstalowywać TS2. Skoro mam to już na koncie Origina, to muszę to ściągnąć do tego 31 lipca, czy niekoniecznie? Wkrótce zmieniam kompa więc nie chce mi się teraz babrać jakimikolwiek instalacjami... :P Zwłaszcza dużymi...

A Dema nadal nie ma...

Irbis 24.07.2014 10:04

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1824088)
Ja z The Sims 2 mam bardzo dobre wspomnienia, do dziś zachowały mi się tylko 3 dodatki, podstawy nie miałem więc nie mogłem pobrać Ultimate.

To nieprawda, Ja podałam kod z "Własnego biznesu" i dostałam pełną kolekcję :D

Horsez 24.07.2014 10:20

Re: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ja nie miałam ani jednej części, gdyż zwyczajnie sprzedałam je w momencie wejścia trójki, wpisałam kod I-LOVE-THE-SIMS i mam wszystko :) miłe zaskoczenie. Wracam do 2-jki, bo kaprysów naszej kochanej trójki mam dość. :)

NaNiKo 24.07.2014 10:35

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1824093)
Ja mam teraz całą kolekcję zainstalowaną z płyt i nie chce mi się przeinstalowywać TS2. Skoro mam to już na koncie Origina, to muszę to ściągnąć do tego 31 lipca, czy niekoniecznie? Wkrótce zmieniam kompa więc nie chce mi się teraz babrać jakimikolwiek instalacjami... :P Zwłaszcza dużymi...

A Dema nadal nie ma...

Jeśli jest w bibliotece to już nie trzeba pobierać. Pobierzesz na nowym kompie :)

W sumie to przebiegłe, ale całkiem pomysłowe, żeby niektóre warzywa były dostępne tylko w jednym świecie, w sumie zmusza nas to do podróżowania między nimi, więc korzystania z wow, nowej fajnej opcji ;d
I póki co wierzę im, że będzie dużo simów na parcelach~

anie_1981 24.07.2014 11:55

Cytat:

Napisał NaNiKo (Post 1824101)
Jeśli jest w bibliotece to już nie trzeba pobierać. Pobierzesz na nowym kompie :)

Dzięki. Mam tylko nadzieję, że na nowym kompie TS2 mi pójdzie, bo znowu je polubiłam. Ciekawe jak się ustawia AntiLiasing na Radeonach... bo nie będę miała karty NVIDII, a wygładzanie krawędzi w opcjach gry nie daje żadnego efektu.

Co do Dema, to ja sprawdzam co parę dni, ale jakoś tak uważam, że dostanę to razem z resztą użytkowników. Mam jednak cichą nadzieję, że skoro dodałam do Origina TS2, to może firma sobie o mnie przypomni :P

Kajika 24.07.2014 14:01

EA rozdaje the sims 2 + dodatki na originie

Jeśli ktoś nie ma a chce posiadać... Albo jeśli płyty są porysowane...

Do 30 jest na to rozwiązanie!

Wystarczy postępować według instrukcji w linku.

http://help.ea.com/en/article/how-to...te-collection/

czyli prościej mówiąc - odpalamy origin, klikamy w górnym menu na origin, klikamy pierwszą pozycję - "Wykorzystaj kod produktu.." i wpisujemy
Cytat:

I-LOVE-THE-SIMS
Nie widziałam info o tym na forum, jeśli było to przepraszam. Sadzę że taka promocja przypadnie wam do gustu. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:12.