![]() |
Odp: Bitwa o Dom - wersja Simowa: ETAP II
Sypialnia :D Urządzanie sypialni jest super :D
Ale, Pinky, żeś dowalił :P Pomysł ciekawy, aczkolwiek opisy rodzinek były fajniejsze (i łatwiejsze) :P A to to prawdziwe wyzwanie :D Nie jest łatwo (przynajmniej dla mnie) przenieść muzykę na wyobrażenie wnętrza :( W każdym razie zaczynam się obawiać o to co wymyślisz w kolejnych etapach (jeśli oczywiscie przejde) :P Mam w każdym razie nadzieje, że nie muzyki już nie będzie :D |
Słuchajcie sobie tej muzyki jak będziecie budować :D
Ostrzegam tych, którzy wybiorą sobie utwór nr 1, bo będzie trudno mnie przekonać do Waszej interpretacji - ostatnią rzeczą, z jaką on mi się może kojarzyć, jest sypialnia, a pierwszą jest scenka z pewnego filmiku :D I nie ma NIC wspólnego z tematem chyba że ktoś pójdzie w temat ucieczki, lasu i masek xD Pinki, zamiast trzech piosenek można było dać jedną... http://youtu.be/MH6aSfhsXWA xD |
Znam te pierwszy utwór! Jest świetny <3. Nie powiem trudne wyzwanie :P.
|
HAha, to zadanie wymysliles :D
Nie powiem, za pierwszy utwor zdobyles u mnie bonus do respektu xD Ciekaw tylko jestem, czy TSFH znales juz wczesniej, czy moze Reborn ci troche pomoglo w odnalezieniu ich... :P Zadanie fajne, kreatywne czyli teoretycznie cos dla mnie :D Tylko obawiam sie tego, ze jurorki beda inaczej "czuly" utwory, wiec automatycznie wizja sypialni u nich moze byc zupelnie inna, chociaz... Cytat:
|
W ogóle tak sobie myślę, że to będzie baaardzo trudne do ocenienia. Niby napiszemy dlaczego jest tak a nie inaczej, no ale mimo wszystko, każdy może mieć zupełnie inne skojarzenia...
|
Mnie też to zadanie przeraża. Owszem jakieś skojrzenia mam, ale prędzej namalowałam bym jakieś bohomazy na wielkim arkuszu papieru niż urządziła sypialnię w simsach:D I jeszcze ten krótki czas:P Już czuję że cięzko mi się bedziej wyrobić:(
|
Cytat:
|
Jurorki są obiektywne, możecie być pewni. Zadbam, żeby ocena była jak najbardziej sprawiedliwa.
Potrzebujecie więcej czasu? Genesis, znałem już wcześniej :P |
W takim zadaniu chyba nie da się być obiektywnym bo każdy ocenia przez pryzmat własnych skojarzeń (a te mogą być diametralnie różne) i gustów co potem rzutuje na ocenie. Czas brać się do roboty xd
|
Narazie jeszcze nie proszę o przedłużanie czasu, bo postaram się wyrobić, ale możliwe, że jednak się nie wyrobię (ja albo ktoś inny) i wtedy fajnie by było przedłużyć tak jak ostatnio do końca niedzieli bo wtedy można coś zdziałać w weekend właśnie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:11. |