![]() |
Odp: Bitwa o Dom - wersja Simowa: PÓŁFINAŁ - GŁOSOWANIE I OGŁOSZENIE WYNIKÓW
Cytat:
Ale ja też oczekiwałam czegoś trochę bardziej nastrojowego. Chyba wszyscy wyszli z założenia, że ich konkurenci zrobią "salon czarownicy" i chcieli być oryginalni, co zaowocowało tym, że w ostatecznym efekcie nikt takiego salonu czarownicy nie stworzył. Trochę szkoda. Zagłosowałam na pracę nr 2. |
Wybór był naprawdę bardzo ciężki.
Po przemyśleniu i ustawieniu siebie w tych domach. Wybrałam prace numer 3. Jest to miejsce, w których chciałabym spędzać wieczory. Tak po prostu mnie zainspirowała. Wszystkie pracę są na prawdę świetne :) -dobra robota- |
Dwójka! Cudowna, podbiła moje zmysły, wygranej!;)
|
Praca nr 2. Uwielbiam starocie :)
|
Też zagłosowałam na pracę numer 2.
Żałuję że musiałam zrezygnować, no ale siła wyższa:) Życzę wszystkim powodzenia, Wasze prace są naprawdę śliczne! Wszystkie! Wybrałam 2 ze względu na stare meble. |
Dla mnie najlepsza jest trójka. W nocy ten pokój rzeczywiście wygląda magicznie. Świetna robota.
|
Serdecznie gratuluję Shiverowi (praca nr 2) oraz krewetce (praca nr 3) dostania się do finału! :D Niestety mam też przykrą wiadomość. Nie spodziewałem się, że ktoś zagłosuje na swoją pracę, ale jednak. Jest to bardzo nie fair wobec innych uczestników, a także zabroniłem tego w regulaminie konkursu. Ale mimo to forbidden zdecydował się zagłosować na pracę właśnie swojego autorstwa. W związku z tym dyskwalifikuję go z konkursu (fakt, że jego salon otrzymał najmniej głosów nie ma przy dyskwalifikacji znaczenia) oraz informuję, że zgodnie z pkt. 15. regulaminu Bitwy o Dom forbidden otrzymuje dwumiesięcznego bana. Zadanie finałowe pojawi się w weekend ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:39. |