TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Pink Panther 23.09.2014 20:07

Odp: Forumowa Mafia IV

Cytat:

Napisał Ktoś (Post 1833134)
już 21 :< musisz zaproponować mi wrzątek z solą. Trzymam się ścisłej diety.

Podchodzę do Ktosi:
- Dieta? - pytam. - To może skusisz się na moją niskokaloryczną sałatkę z owocami morza? Chodź do mojego pokoiku, przyrządzimy jakąś :D

Lubie 23.09.2014 20:10

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1833139)
Podchodzę do Ktosi:
- Dieta? - pytam. - To może skusisz się na moją niskokaloryczną sałatkę z owocami morza? Chodź do mojego pokoiku, przyrządzimy jakąś :D

Masz jakis problem synu? :( Jezeli owoce zgina, bedzie juz wiadomo, kto jest mafia. XD

Cytryśnia 23.09.2014 20:12

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1833139)
Podchodzę do Ktosi:

Jeżeli tylko dodamy biosoczki <3

La Tortura 23.09.2014 20:13

Cytat:

OMG, gdybym jeszcze cokolwiek wiedział o Avengers/Agents of S.H.I.E.L.D.
same here

ja jestem orką Heleną, bardzo tajną orką więc nic o sobie nie moge powiedzieć, żeby być jeszcze ardziej tajna :C mówcie mi Helenka <3 i nie zwracajcie uwagi na płetwy

Pink Panther 23.09.2014 20:14

Cytat:

Napisał krewetka (Post 1833142)
Masz jakis problem synu? :( Jezeli owoce zgina, bedzie juz wiadomo, kto jest mafia. XD

Luzik! Gotuję tylko małże. Mam alergię na krewetki, a meduzy wykorzystuję do produkcji kondom... Takich zabawek dla córeczki. Nevermind.

Zwracam się do Ktosi:
- Wchodź. Możesz powiesić skafander na wieszaku, mam maszynkę tlenową w pokoju. Tylko... Masz biosoczki? - szeptam. - Są zakazane na pokładzie.

Cytryśnia 23.09.2014 20:15

Pantercu, ja zawsze mam świeżą dostawę biosoczków :wredny:

La Tortura 23.09.2014 20:17

pinki, RPG dla elit juz jest, znane jako sucharkowe RO, więc nie róbmy z tego syfu jak w 1 edycji plss xd

Pink Panther 23.09.2014 20:18

Wyciągam miskę i zaczynam przygotowywać sałatkę.
- Ktosia. - zacząłem. - Słyszałaś już plotkę, że na pokładzie TARCZY są szpiedzy Lokiego? Nie wiem, czy w to wierzyć...

e: Orciu, staram się wprowadzać w fabułę rozmyślanie nad mafiosami, na razie można się pobawić, bo i tak nikt nie ma żadnych podejrzeń.

Shiver 23.09.2014 20:18

Cytat:

Napisał orka Helena (Post 1833146)
same here

And here.

Jestem Shiver i prowadzę eksperymentalną hodowlę małży z wykorzystaniem Domestosa.
Dawniej miałem romans z Ktosiem, ale nam nie wyszło. Ciężko przeżywam to, że woli jakąś Panterę ode mnie :(

Lubie 23.09.2014 20:24

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1833151)
eOrciu, staram się wprowadzać w fabułę rozmyślanie nad mafiosami, na razie można się pobawić, bo i tak nikt nie ma żadnych podejrzeń.

bo fabula taka wazna i potrzebna.
jak nie ma zadnych podejzen, to co Ci da rozmyslanie nad mafiozami, skoro i tak nic o nich nie wiemy, a takie szczelanie to...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:58.