![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Cytat:
- Dieta? - pytam. - To może skusisz się na moją niskokaloryczną sałatkę z owocami morza? Chodź do mojego pokoiku, przyrządzimy jakąś :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja jestem orką Heleną, bardzo tajną orką więc nic o sobie nie moge powiedzieć, żeby być jeszcze ardziej tajna :C mówcie mi Helenka <3 i nie zwracajcie uwagi na płetwy |
Cytat:
Zwracam się do Ktosi: - Wchodź. Możesz powiesić skafander na wieszaku, mam maszynkę tlenową w pokoju. Tylko... Masz biosoczki? - szeptam. - Są zakazane na pokładzie. |
Pantercu, ja zawsze mam świeżą dostawę biosoczków :wredny:
|
pinki, RPG dla elit juz jest, znane jako sucharkowe RO, więc nie róbmy z tego syfu jak w 1 edycji plss xd
|
Wyciągam miskę i zaczynam przygotowywać sałatkę.
- Ktosia. - zacząłem. - Słyszałaś już plotkę, że na pokładzie TARCZY są szpiedzy Lokiego? Nie wiem, czy w to wierzyć... e: Orciu, staram się wprowadzać w fabułę rozmyślanie nad mafiosami, na razie można się pobawić, bo i tak nikt nie ma żadnych podejrzeń. |
Cytat:
Jestem Shiver i prowadzę eksperymentalną hodowlę małży z wykorzystaniem Domestosa. Dawniej miałem romans z Ktosiem, ale nam nie wyszło. Ciężko przeżywam to, że woli jakąś Panterę ode mnie :( |
Cytat:
jak nie ma zadnych podejzen, to co Ci da rozmyslanie nad mafiozami, skoro i tak nic o nich nie wiemy, a takie szczelanie to... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:58. |