TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Legacy Challenge po mojemu. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67386)

Chwalisława 25.11.2014 15:43

Odp: Legacy Challenge po mojemu.

A któż to powrócił? Już myślałam, że porzuciłes temat, a tu taka niespodzianka! Zielonek chyba zapomniał o poprzedniej dziewczynie, ktorej również wysysał twarz xd
Między nim, a Zoe, to chyba miłość od pierwszego wejrzenia, że tak szybko zdecydował się na wielki krok :) Ja tam myślę, że się zgodzi

KarolinaJ 26.11.2014 18:46

Piszesz zwięźle, na temat a do tego z humorem - i dlatego przyjemnie się czyta :) Coś ten zielony kolega kochliwy... :P Też obstawiam, że Zoe powie magiczne "tak". Czekam na kolejny odcinek :)

ajkus 28.11.2014 10:41

Czekam na dzidziusia! :P

Orzechowo 28.11.2014 14:03

U siebie gram Zoe i bardzo ją lubię, więc fajnie by było, jakby się zgodziła XD

arianna 09.12.2014 21:58

Wiem, tylu osobom się podoba.Mi tak średnio.Może dlatego, iż w TS4 lubię jedynie grafikę wyglądu i chociaż mam grę to czekam na dodatki.Nie wciągnęły mnie twoje ironiczne i ciekawe komentarze.Było ich za mało, wolę większą dawkę humoru.Inne zdjęcia,aż się proszą o lepszy komentarz/opis :)
Zdjęcia wykonane świetnie.
Weny życzę *.*

Weraxera 25.12.2014 20:02

No, no. Ta Zoe ładniejsza od tych wszystkich dziewczyn z którymi Michael (przepraszam, jeśli nie tak ma na imię, moja głupota) się spotykał. Wydaje mi się, że ta Grażyna jest dorosła, a Zoe jest nastolatką :|

Luna 29.12.2014 21:47

Bardzo przyjemne OJSG.Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, jednak muszę przyznać, że bardziej mi się podobała ta kobitka z pierwszego:D.

Irbis 07.01.2015 17:44

Byłam pewna, że przed wyjściem do restauracji Twój bohater zostanie pożarty przez krowokwiat, a potem wypluty :D
Zdjęcia ładne, sim oryginalny, ale wolałabym nieco dłuższe opisy sytuacji na nich przedstawionych, żeby było coś więcej niż podpisane zdjęcia z gry.
Ciekawa jednak jestem dalszych losów zielonego sima :)

Myrtek 07.01.2015 18:40

Bardzo przyjemnie się czyta! Nie jest zbyt wiele tekstu, co jest oczywiście atutem, bardzo ładne zdjęcia (powoli przekonuję się do zainstalowania czwórki), a główny bohater przystojny mimo swego niezwyczajnego koloru skóry! :D
Jak był z nową koleżanką w barzę, to pomyślałam sobie "hej, ta po lewej jest o wiele lepsza!" i bach! Jakbyś czytał w moich myślach! :P Ładni simowie, fajna luźna historyjka.
Będę zaglądać, a przynajmniej się postaram! :)

Hatori 07.01.2015 18:54

Matko Święta... Jak ja uwielbiam to OJSG! Tak luźno się czyta, ogląda, a zdjęcia tak pasują. Czytałem Odcinek 1 i 2. Niektóre, ba, wszystkie! Wszystkie zdjęcia są perfekcyjne, tak miło to się czyta... dobra, powtarzam się xD Nie umiem wyrazić, po prostu to jest świetne OJSG. Mam nadzieję, że nie powtórzy się ta sytuacja z poprzednim twym OJSG, oraz OJSG Pana Ciastka na TS3 ;( W każdym bądź razie niecierpliwie czekam na odcinek, jest rewelacja! :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:11.