TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Bitwa o Sima - edycja zimowa: ETAP I (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67606)

Meryam 25.12.2014 21:06

Odp: Bitwa o Sima - edycja zimowa: ETAP I

Nigdzie w regulaminie konkursu nie jest napisane, że każdy uczestnik tworzy simów indywidualnie. Pozdrawiam.

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1840682)
no, ale współpraca nie będzie zbyt dobrze wyglądała
a Pinki pisał, że chce nas jaknajmniej ograniczyć

tego nie napisałam -.-

1. A od kiedy współpraca was ogranicza? Ja sądzę, że to wam daje nawet większe pole do popisu, bo możecie połączyć posiadane dodatki itd. A to, że wam akurat nie odpowiada para, bo nie możecie być z tą osobą, z która się przecież tak uwielbiacie to inna kwestia.
2. Jedna sytuacja równa drugiej.

PS. Wasz ból dupy :love::love::love:

konformistyczny lodzik 25.12.2014 21:11

Trzech uczestników napisało że niezbyt podoba im się to zadanie, czwarty uczestnik napisał, że się nie wyrobi

A dla Marty i tak wszystko jest źle, bo ktoś nie podporządkuje się normom.
Jak mi się coś nie podoba to próbuję to zmienić, tak?
a to, że Ty liżesz **** wszystkim to nie moja wina.

@look down: piąta osoba.

FresH 25.12.2014 21:11

Ogólnie to komiks jest raczej słabym wyborem, bo ja zgłaszając się do tego konkursu nie myślałem, że będzie on ode mnie wymagał jakiś umiejętności literackich, których nawet nie posiadam. ;p Coś czuję, że nie tylko ja jestem trochę zaskoczony takim rodzajem zadania, fajnie by było jakbyście ograniczyli je do samych zdjęć z sylwestra, a nie do komiksu, bo to jednak znacznie odbiega od tematu konkursu.

La Tortura 25.12.2014 21:12

weź marta idź sprawdź czy cie pod remizą nie ma -___-

w którym momencie zostało napisane, że jest to grupowy konkurs? sama nazwa "bitwa o sima" wskazuje, że zasady będą podobne jak w "bitwie o dom" a tam kazdy robił swoją pracę.
nie mam pojęcia gdzie ty widzisz ból dupy, my jedynie rozmawiamy o możliwości zmieniania par, ale okay. to natomiast ty wtrącasz swoje trzy gorsze do tematu, który nawet cie nie dotyczy. niektóre psy szczekają tylko żeby zwrócić na siebie uwagę - tyle ode mnie.

E: co do łączenia dodatków i wymieniania się - osoba z którą jestem w parze ma czwórkę, ja mam dwójkę. Już widzę to wymienianie się dodatkami xD

konformistyczny lodzik 25.12.2014 21:17

Super się dodatkami powymieniamy!

Ata z koleżanką - TS2 i TS4
wiecie, bo CC to wszędzie takie same
Ja z LP też całkiem inaczej
FresH i eyvee to samoo

super konkurs wyczuwam xd

Meryam 25.12.2014 21:18

Cytat:

Napisał Ata (Post 1840692)
to natomiast ty wtrącasz swoje trzy gorsze do tematu, który nawet cie nie dotyczy.

Cytat:

Napisał ciepła woda (Post 1840680)
Oh, ok, czyli jeśli nie mam simsów to nie mogę pisać w działach o simsach, ta?

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1840690)
A dla Marty i tak wszystko jest źle, bo ktoś nie podporządkuje się normom.
Jak mi się coś nie podoba to próbuję to zmienić, tak?
a to, że Ty liżesz **** wszystkim to nie moja wina.

A co ma moja osoba do tego wszystkiego, wypraszam sobie. Ja tylko piszę jak to wygląda z perspektywy osoby, która udziału nie bierze, a chcialaby tylko i wyłącznie wyrazić swoje zdanie.
Btw. pozdrów Natalkę, skoro już tak wszystkim liżę odbytnicę :)

I, one more thing - o zmianę pary proszą 3 osoby. A zmiana terminu to kwestia, której nie poruszam i w nią nie wnikam :)

@down: o, dokładnie!

Lubie 25.12.2014 21:20

Jako jeden z jury pozwolę się odezwać.

Ludzie, nie ocenia się bógwiejakich historii, tylko zgodnośc z opisem.
Co dwie głowy to nie jedna, tak? Oceniane będą wasze pomysły, odzwierciedlenie opisu, a nie umiejętności graficzne/literackie. Wystarczy, że będzie estetyczne i logiczne. Po problemie.

1. argument "zgłaszałam się do konkursu z myślą, że konkurs jest indywidualny" po czym "ale wolałabym byś z osobą którą lubię" ...
jak byście dostali osobę, z którą się mega lubicie, nie byłoby problemu, tak?
2. odwołując się do prawdziwego Top Model, jak dobrze pamiętam, tam też były zadania w parach.

Jestem za tym, żeby te zostanie pozostało. Jak sobie nie będziecie potrafili z nim poradzić, to chyba coś nie tak. Nie jest mega trudne.

+ Termin. w regulaminie jest napisane, że na każdy etap macie 5 dni. Pinki podwoił wam czas, a i tak macie problem.

konformistyczny lodzik 25.12.2014 21:24

Cytat:

Ludzie, nie ocenia się bógwiejakich historii, tylko zgodnośc z opisem.
Co dwie głowy to nie jedna, tak? Oceniane będą wasze pomysły, odzwierciedlenie opisu, a nie umiejętności graficzne/literackie. Wystarczy, że będzie estetyczne i logiczne. Po problemie.
spoko, ale jak jedna osoba zrobi super swoją część, a druga rozwali swoją to i tak odpadną we dwoje - spoko, super osoba odpadnie.

jak się nie znamy, nie mamy czasu, ani nic - to tak będzie

Cytat:

1. argument "zgłaszałam się do konkursu z myślą, że konkurs jest indywidualny" po czym "ale wolałabym byś z osobą którą lubię" ...
skoro jest sytuacja, że zadanie musi zostać, to prosimy o zmianę par, nic więcej

Cytat:

jak byście dostali osobę, z którą się mega lubicie, nie byłoby problemu, tak?
dokładnie :)

Cytat:

2. odwołując się do prawdziwego Top Model, jak dobrze pamiętam, tam też były zadania w parach.
odwołując się do prawdziwego TM, załatwcie nam dom, wille, wypoczynek, jedzenie itp - wtedy połączymy się w pary ;)

Cytat:

+ Termin. w regulaminie jest napisane, że na każdy etap macie 5 dni. Pinki podwoił wam czas, a i tak macie problem.
no spoko, bo ja nie mam życia poza FTS ;)

FresH 25.12.2014 21:24

Nie no dla mnie praca w parach nie jest żadnym problem, ale raczej rodzaj zadania. ;p Myślałem, że konkurs będzie się raczej opierał na cykaniu fotek simom, a nie tworzenia komiksów i historyjek. ;p

FakeYourDeath 25.12.2014 21:29

Powiem szczerze-też mi to nie pasuje xD wolę robić sama, bo jak coś spieprzę to będę mogła tylko siebie obwiniać, a tak to moja para może mieć do mnie pretensje :p no i małym zaskoczeniem była sama treść zadania. W końcu "Konkurs polega na tworzeniu, przerabianiu Simów i poddawania ich metamorfozom." Nie ma żadnej mowy o komiksie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:39.