TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Simowy Sylwester - głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67680)

Chwalisława 31.12.2014 00:26

Odp: Simowy Sylwester - głosowanie

Miałam dylemat między pracą numer 3, a numer 4. Jednak ostatecznie zagłosowałam na tą drugą :3

Miyoki 31.12.2014 02:31

Oddałam pracę na numer pierwszy, bo jest urocza i taka nie wiem, ciepła?

Czwórka natomiast podobała mi się najmniej, ponieważ nie ma w niej chyba nic sylwestrowego - ot, zwykła impreza. Nie ma niczego chyba co by pokazywało, że to Sylwester.

Meryam 31.12.2014 07:42

Ojacieeee, wahałam się między trójką a czwórką bo są WYRĄBANE W KOSMOS, ale zdecydowałam się na czwóreczkę, za detale <3 Baaardzo dopracowana praca.
Trójeczka też jest absolutnie świetna, ale wydaje mi się, że musiała być łatwiejsza do wykonania, bo znajduje się na niej po prostu mniej ;)

massdnm123 31.12.2014 09:35

Jeeej, wszystkie prace są świetne! :) Długo nie mogłam podjąć ostatecznej decyzji, widać, że wszyscy autorzy prac napracowali się, ale jak dla mnie trójka, świetny klimat, sama chciałabym spędzić Sylwestra w takim miejscu... :D

Volturia 31.12.2014 11:49

Szczerze mówiąc prace nie sa za ciekawe - żałuję, ze nie wziełam udziału xd
wiekszosc ciemna, bez kontrastu. Wybrałam pracę 3 bo zdecydowanie broni się na tle reszty, jest niezła :)

Luna 31.12.2014 15:42

Czy tylko ja nie widzę prac?;-;

LepkiePaluszki23 31.12.2014 15:54

Luna-ponieważ są w dziale Simowy Sylwester prezentacja prac :)

Luna 01.01.2015 00:11

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1842760)
Luna-ponieważ są w dziale Simowy Sylwester prezentacja prac :)

Dziękuję:)

Kędziorek 01.01.2015 00:29

Praca nr 1 - bardzo fajna, typowo simowa, jednakże przez ten błąd w napisie nie brałam jej pod uwagi, gdy myślałam nad oddaniem głosu...
Praca nr 2 - bardzo dobra, możliwe, że zagłosowałabym na nią, gdyby nie te białe linie..
Praca nr 3 - świetnie wykonana praca, na którą oddałam swój głos.. Paryż jest jak dla mnie oklepany, ale mimo to skusiłabym się na Sylwester tam :P
Praca nr 4 - dużo dopracowanych szczegółów, wyobrażam sobie ile autor spędził czasu na szukaniu obiektów i na tworzeniu tej sceny. Jednakże brak tam sylwestrowego.. czegoś. Równie dobrze mogę to nazwać zwykłą imprezą.
Praca nr 5 - również bardzo dobra, miło się na nią patrzy, jednakże były tym razem lepsze :)

arianna 01.01.2015 12:17

Jedno spojrzenie i wiedziałam, że 4 to mój wybór.Genialny klimat, detale, pozy.Sama często spędzam Sylwestra w takiej atmosferze.
Trójka też dobra, ale mimo fajerwerków nie poczułam klimatu Sylwestra ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:58.