![]() |
Odp: Skin Sims Modern - pytania, błędy, propozycje
Up: zgadzam się co do kolorystyki :)
|
Za kryształkami jest białe tło zamiast przezroczystego. Imho to trochę kiczowato wygląda. Dałoby się coś z tym zrobić? :cool2: |
Kryształki są jako gify, więc białe tło jest na nas wymuszone, chyba że dałoby się poszarpane krawędzie. W normalnych okolicznościach zapisałoby się pliki .png jako .gif i wrzuciło na serwer, ale my musimy korzystać z photobucket, który nie pozwala na coś takiego. Ale pomyślę nad tym i może coś się zrobi.
|
A jeszcze taka luźna propozycja - może fajnie byłoby zastąpić tę kropkę w wątkach, w których się udzielało, czymś innym? Myślałem na przykład o jakiejś drobnej, czarnej emotce czy pacmanie (że niby ta emotka z fb: :v ) ;P
|
^ Jeśli więcej osób będzie tak chciało to można to dodać. :)
Btw, skoro już tu piszę. Na forum od niedawna są znowu nowe przyciski. Możecie się na ich temat wypowiadać, czy są dobre, czy pasują na forum a jeśli nie to dlaczego i co można by zmienić. :) Jeśli nie będzie wielu skarg wtedy się je zostawi. |
Myślę, że nowe przyciski są lepsze niż poprzednie. Bardziej pasują do nowej skórki.
|
jak dla mnie również są ok, może fajerwerków nie ma, ale sa proste, pasują do skina i od razu wiadomo o co chodzi ;)
|
Na chwilę obecną przywróciłem domyślne ikony dla skinu SIMS_MODERN, niemniej jednak na dniach postaram się wymyślić jakąś alternatywę dla przycisków. :)
Swoją drogą jestem absolutnym idiotą, że nie zrobiłem tego OD RAZU gdy tylko obrazki się zepsuły... Jeśli gdzieś nie będzie jakiegoś obrazka to proszę pisać o tym tutaj. Postaram się to naprawić. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37. |