![]() |
Odp: Pokaż Mi Swoje Wnętrze - Lato 2015: Regulamin i pytania
Cytat:
|
Dałoby się trochę nagiąć wymiary parceli jeśli ustawiamy dom na plaży? Jeśli zrobilibyśmy parcelę plażową 20x30 to do budowania zostaje nam skrawek 20x10 (bo mamy 12 kratek morza i 8 plaży, na której nie można stawiać ścian), gdzie bryła zmieści się z trudem i będzie stała jedną kratkę od drogi (co wygląda raczej średnio w domku letniskowym).
Gdyby było pozwolenie na coś takiego to parcela miałaby teoretyczne wymiary 20x40, ale po odliczeniu morza byłoby to 20x27 (czyli tylko o 3 kratki mniejsza niż w regulaminie) z czego tylko kawałek 20x20 da się zabudować. Będzie okej jeśli tak zrobię (i inni też jeśli chcą naturalnie)? :) |
Ej, kombinator...
Niech będzie, ale jak ktoś chce tak zrobić, to niech postawi płot wokół miejsca do budowania i wyśle mi rzut (płot można później usunąć). Chodzi o to, żebym wiedziała, że to naprawdę się mieści w granicach 20x30.. |
Gdyby ktoś chciał sobie ręcznie zmniejszyć parcelę plażową za pomocą tego programu, to nowy rozmiar powinien wynosić 20x50.
|
To ja jeszcze polecę ten poradnik ;)
|
Wiem że to będzie bardzo głupiutkie pytanko,ale czy na zdjęciach mogą być Simowie (np. To małżeństwo z dzieckiem?),którzy coś czytają czy cuś?
(Nie brałam jeszcze udziału w tego typu konkursach [a wogóle w żadnych konkursach na tym forum] więc nie wiem ) |
Cytat:
|
No to biorę się do roboty ^^
|
Czy można dodać poddasze jeśli zrobi się strzelisty dach?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:51. |