TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Codzienność w Dziwnowie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68407)

Lysandra 23.12.2015 21:54

Odp: Codzienność w Dziwnowie

Cytat:

Napisał Miśka
Lysandra Waldemar i Anastazy? Na którym zdjęciu razem wyglądają fajnie?

Oczywiście chodziło mi o Cecylię i Waldemara, a nie o Anastazego. :facepalm:

Cytat:

Napisał Miśka
W klubie o nazwie Mroczna Krypta było pełno ludzi.

To był mój ulubiony klub, gdy grałam w simsy kilka dobrych lat temu, ach ten sentyment. ^^

Cytat:

Napisał Miśka
Mimo to Technik wyraził swoje wielkie nadzieje, że dziewczyny zgodzą się przyjąć pomoc od ojca i przeniosą się do nich.

Zielono mi. :D

Cytat:

Napisał Miśka
Pewnego popołudnia Oliwka miała niespodziewanego gościa. Jej czas po tej stronie miał dobiec końca.

Szkoda Oliwki, ale fajnie zaaranżowałaś jej ostatnie chwile na tym świecie, tak by nie była samotna po wyjeździe Ofelii. : ) Chociaż z taką ilością nagrobków i duchów pałętających się dookoła samotność chyba nie grozi. :P

Super odcinek, czekam na kolejny. W Dziwnowie nie można się nudzić. :D

Rose 19.01.2016 17:10

Twoi simowie wyglądają świetnie po przeròbce!
Celina i Nerwus pasują do siebie.
Szkoda Oliwki,ale z tego co pamiętam od rozpoczęcia gry żyje tylko 2 dni więc....
I to złe samopoczucie Wandy... Wszyscy wiemy co to oznacza :D
Czekam na następny odcinek i mam nadzieję,że nie porzucisz tego OJSG :)

Aperlaxive 19.01.2016 22:46

Twoi mieszkańcy Dziwnowa wyglądają bardzo fajnie :D
Szczególnie podoba mi się to, że zachowałaś ich styl, jednocześnie zmieniając ich na lepsze.

Moimi ulubionymi postaciami są chyba Bracia Dziwacy. Zawsze mnie śmieszyli. Taka trójka szalonych naukowców :D Malutka Paula jest przesłodka <3
Siostry Jedynak też są bardzo fajne. Twoja Ernestyna jest śliczna. I poderwała całkiem niezłego faceta.
A co do Mrocznej krypty - ten klub jest genialny.

Czekam na dalsze losy ;)

tut 21.01.2016 15:56

Leszek jaki śmieszek xD Fajnie wygląda :)
O matko, Bolesław. Nie ma to jak pobić starszą panią.
Nerwusa jakoś zawsze mi żal było, fajnie, że tak mu ułożyłaś życie.
Jasiek i Ofelia jacy są ładni u Ciebie! W ogóle wszystkich simów masz bardzo ładnych, fajne metamorfozy. Na pewno będę zaglądać.

Miśka 29.02.2016 13:45

Chciałam Was poinformować, że jestem, że żyję, ale zalałam swój stary komputer herbatą! Całe moje wspaniałe Dziwnowo (razem z postępami nie publikowanymi tutaj) poszło się hm... Mam już dostęp i nowy komputer, ale bez simsów i tak się zastanawiam co zrobić. Czy zainstalować to wszystko od nowa + dodatki z internetu tak, żeby moi kochani bohaterowie byli podobni do tych tutaj. Czy porzucić tą historię? Chociaż bardzo mi szkoda jej, a i tak będę musiała od nowa sobie wszystko zorganizować. Nie wiem! Lecz informuję, że jestem i będę dumać nad tym. :*

Dodatkowo bardzo dziękuję za ostatnie komentarze. Jesteście wspaniali. <3

Tenebris 09.07.2016 09:39

Odgrzeję temat. Ja wciąż bardzo czekam na Twoje historie :-). Może teraz zajmij się Weroną? ;-))

miłośniczka zwierząt 22.11.2016 23:57

Bardzo fajna historia. Współczuję utraty tego wszystkiego. Może spróbuj jakąś ciekawą historię werony, lub kwitnących wzgórz, miłowa, doliny niezbędnej. Ja obecnie mam w planach wpleść rodziny twórców gry do swojej obecnej rodzinki.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:11.