![]() |
Czy mogłabym sie jeszcze dołączyć? :mellow: bardzo mi sie to podoba kto ma gg albo komunkator tlen zapraszam na numer 3382900 a może macie inny komunikator?ZAPRASZAM
|
jasne! kazdy kto tylko chce moze sie dolaczyc :) im wiecej osob tym lepiej ;] ja niestety, albo i stety mam tylko gg...
|
Cytat:
EDIT: Kitiket widze ze jestes na forum ja ci wyslalam na GG wiadomosc, pogadajmy tam o tym, wejdz na GG! |
chemy ! noweli! Już mams imsy!
|
To jest dobry pomysł ;) Ja tez chcialabym cos robic przy tej telenoweli.
|
To świetny pomysł. W ogóle to forum jest genialne. A przechodząc do rzeczy - chętnie się przyłącze do tworzenia tego (miejmy nadzieję) tasiemca. Może zacznijmy od wymyślenia tytułu. Najlepszy będzie chyba jakiś neutralny, no bo nie wiemy, jak potoczą się losy bohaterów, co nie ???? Jakieś propozytions ????????
|
Ja tez chcę coś zrobić dla społeczeństwa!!! Możecie na mnie liczyć!!! :P
|
Nie przepadam za telenowelami, ale chyba moge sie poswiecic ^_^
|
Poświęcić ... Łaske robisz? :/ Ja sie chetnie przyłącze ;d
|
rany przeciez nie ma przymusu to jest dla tych ktorzy naprawde chca sie w to bawic co nie? ja ogolnie tez nie lubie telenowel ale serial z udzialem naszych simow bedzie swietny bo to bedzie praca zespolowa :) i co wazniejsze kazdy bawi sie tak dlugo jak chce i kto wie moze nawet niktore odcinki znajda sie kiedys na glownej stronie :D bylo by fajnie ;] ale trzeba bedzie sie mocno starac...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:25. |