![]() |
Własnej wyspy wakacyjnej nie zbudujesz, ale nowe parcele tak. :P Musisz mieć THE SIMS WAKACJE rzecz jasne.
|
:O :O Trzeba mieć The Sims Wakacje... Wchodzisz na wyspę wakacyjną bez rodziny i budujesz podobnie jak dom... ;P
A będzie cała twoja jak wszytskie parcele zmienisz (wygląd itp :P) I będą nazywac się np, Zachod Mari I , Zachód Mari 2 :P |
Ja
Ja często zmieniam. Hotele potrafie robic kilka dni, bo buduję, zaczynam urządzac i mi się to nudzi. Zrobiłam juz 3 hitele, taki kurort zimowy, własną olażę z namiotami, obozowisko, kiedyś nawet miałam obozowisko z drewna w całości, ściągniete rzeczy były... mam tez park wodny zabójczy.
|
Cytat:
łał ja niewiedziałam kurcze to ja biore się za robienie |
Ja tam nic niebudowalam bo niemaialam ochoty.
|
Wydaje mi się, że większość graczy zmienia wyspę wak. wg swoich potrzeb. Np., ja:).
|
Zmianysą wskazane, Ja tma dostosowuje wszystko do swoich potrzeb. Chodż czsem trudno mi samej sobie dogodzić!
|
Cytat:
:D |
Ani razu nie zdażyło mi się przebudować czegokolwiek na Wyspie Wakacyjnej. No może raz. Kupiłam łóżeczka, kuwety i miski dla zwierzaków, bo umarłyby z głodu na tych Wakacjach!
|
Ja zmieniam:
- pokoje - Mebelki wspólne - Rekwizyty dla zwierzaków - I dodaje jakieś jedzenie :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:17. |