TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Podobno.. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8371)

gryzia 27.09.2004 18:54

Ja mieszkalam na tej jednej dzialce no i nic ciekawego poprostu nudy.

Robert 27.09.2004 19:04

Uh,uh...

Chyba ten, który pisał o tym kocie sam go miał (ale w głowie...). Niczego takiego nie ma...

Pinia 03.10.2004 12:36

Wątpię żeby takie coś było. Duchy mnie odwiedzały, ale tylko gdy miałam grobowiec.

♪Suzka♪ 17.02.2005 16:50

Ratunku.

Cytat:

Napisał Adziczka
Hello! ^_^

Slyszalam, ze kiedy dlugo mieszka sie w abrakadabrowie i gdy sie bardzo dobrze czaruje nasza dzialke w nocy odwiedza jakis dyskretny, czarny kot z czerowonymi oczami i ze jest malo zauwazalny :wacko: Czy to prawda? Czy ktos z was go widzial ?! Ja osobiscie, nie :(

Dobra, dosyć tego : może nie zauważyliście, ale na forum jest MILIARD tematów w stylu: "po 300 dniach mieszkania na uroczysku przyjdzie troll bez głowy" (sic!) albo: "jak długo bedziesz mieszkać w abrakadabrowie to bedziesz miał wybuchający składnik"...z lekka mnie to wnerwia, więc przeczytajcie, z łaski swej ten tekst i NIE DAWAJCIE TAKICH TEMATÓW!!!!!:
1.TO. JEST. BUJDA. MIESZKAM.NA.UROCZYSKU.JUŻ.500.DNI. I ŻADNYCH , MÓWIE WAM , TROLLI NIE BYŁO!!!!!! Wieżycie we wszystko, co usłyszycie, no ludzie!
2.Ale jak już tak bardzoooo chcecie powiedzieć o tych plotkach, to wchodzicie na mój nowy temat (jedyny , narazie, taki na forum) "ploty i pogłoski o abrze" i bazgrolicie se do woli. Dziękuję.
--------------
Poźdro dla wszystkich! :)

§Saphira§ 22.02.2005 20:38

Strachy na lachy

co prawda w Abrakadabrowie nie mieszkam, ale zauważyłam w doniesieniach o dziwnych stworach co wtedy ,,podobno" przychodzą jedną szczególną rzecz:

Najpierw czytałam o wampirze bez głowy, trollu i nowym składniku ,,smród trolla". W następnym poście to troll był bez głowy, dołączyły też duchy, które zachowują się jak normwlni simowie. W kolejnym doniesieniu to duch jest bez głowy, troll i wampir znikają, a na ich miejsce pojawia się kot. Ludzie!! Zdecydujcie się w końcu!
(Nawiasem mówiąc uważam, że to wszystko bzdury)

♪Suzka♪ 23.02.2005 13:48

No to niech ktoś da zdjęcie tego trolla!

Cytat:

Napisał Saphira
co prawda w Abrakadabrowie nie mieszkam, ale zauważyłam w doniesieniach o dziwnych stworach co wtedy ,,podobno" przychodzą jedną szczególną rzecz:

Najpierw czytałam o wampirze bez głowy, trollu i nowym składniku ,,smród trolla". W następnym poście to troll był bez głowy, dołączyły też duchy, które zachowują się jak normwlni simowie. W kolejnym doniesieniu to duch jest bez głowy, troll i wampir znikają, a na ich miejsce pojawia się kot. Ludzie!! Zdecydujcie się w końcu!
(Nawiasem mówiąc uważam, że to wszystko bzdury)

No jasne że to bzdury! Dobrze mówisz Saphira...człowiek aż się łapie za głowę, jak coś takiego widzi!!!!!!!Jakiś troll beż głowy...wampir...boshe m ó j boshe! A jeśli ktoś widział (albo twierdzi, że widział) tego trolla czy co tam, to nich da tutaj zdjątko! I bez wymówek, że się nie zrobiło (ups, troche przesadziłam...sorka), bo ja nie sądzę, żeby na całym forum nikt nie mieszkał 300 dni (ja mieszkałam 500 i nic mi nie przylazłlo!!!!!!!!!!!) i nie zrobił zdjęcia trolla!!!!!!!!! :wall: Oczywiście, jeśli to prawda...a jeśli ktos ściąga se trolla z neta, to nich sie wstydzi!

§Saphira§ 23.02.2005 14:03

Bezgłowy kot?

O ile się orientuję, takie przenoszenie faktów nazywa się: PLOTKA. Myślę, że (przy takim rozwoju wydarzeń) w następnym wydaniu to kot będzie bez głowy, a do drzwi zapuka Harry Potter (nie żebym miała coś przeciwko HP)

♪Suzka♪ 24.02.2005 16:51

Nie wierzcie w to!

Cytat:

Napisał Saphira
O ile się orientuję, takie przenoszenie faktów nazywa się: PLOTKA. Myślę, że (przy takim rozwoju wydarzeń) w następnym wydaniu to kot będzie bez głowy, a do drzwi zapuka Harry Potter (nie żebym miała coś przeciwko HP)

No jasne, że plotka!!!!!Dobrze powiedziałaś z tym harrym potterem... :D POWTARZAM:TO NIE PRAWDA!!!!! I ja naaaaprawdę jestem ciekawa, kto te wszystkie ploty rozpuszcza...hyba Will Wright z kompleksem nie doróbki w grze...ludzie nie wieżcie w to!!!!!!!
Nie wierzcie w te wszystkie plotki!!!!!!!!!

koralinka 25.02.2005 18:34

nie coś takiego nie istnieje osobiście mieszkałam w abrakadabrowie 200 dni jedna simka jeden sim z dzieckiem ale nic takiego sie nie zdarzyło ale za to na całej działce miałam chyba z 20 fasoli i tych małych drzewek 10 a kryształów - wszystkie jakie istnieją i smoki tyllko mi te smoki po 10 dniach uciekały aha jak pzrze te 200 dni siedziałam na muchomorze to miałam prawie całą działkę w muchomorach bo a ich nie zbierałamale nigdy mi sie nie zjawił kot z czerwonymi oczami a ja zawsze jak simoewie spali patrolowałam ulice bo kto wie może sie duch bez głowy zjawi albo smród trola więc patrzałam ale kotk to nigdy nie byłó :D troszke sie rozpisałam ale to szczegół

Jenny_Werles 10.07.2005 13:01

A ja mysle ze

Ten cały wampir i troll i duch i ktos tam bez głowy to po prostu... ZAKLĘCIA!! "Piekna i Bestia" faceci zamieniaja sie w trolla, wampira, wilkołaka i jeżdźca bez głowy!! A magiczny nektar = Duch!! Kot to Kali Starys ma czerwone oczy i jestczarny to zwykły kot u mnie przesiaduje całymi dniami (u smoka) :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:48.