![]() |
[list]
|
a powiedzcie mi coś ja mam the sims deluxe edition, wakacje i gwiazde. chce mieć zwierzaki (mam orginała) ale myślę że bedzie chciał jeszcze raz zainstalować... bo tak: Pojawi sie jakiś error "zainstaluj wszystkie cześci od poczotku by dzialaly odpowiednio" blabla... jest na to coś ? :cry:
|
Możesz próbować instalować niepokolei, a jak się nie da, to skopiuj pliki UserData tyle, ile ci trzeba, instaluj i wklej je spowrotem. Tylko powinnaś je wkleić przed zainstalowaniem zwiezraków, bo są inne ekrany okolicy i wtedy mogą być błędy.
|
chmm... już zaplanowałam dzieki:))
|
a gdzie nastarowce mozna spotkac pania lucyne??? heh mam jednego zombie i chce go wskrzesic...moze jestem zacofana troszke na forum ale wyjechalam i dzisiaj wrocilam wiec....
|
Tam, gdzie jest tak ponuro i można kupować rośliny
|
Przepraszam, ale nie rośliny. Tam gdzie można kupować świece i maski!
,Ona jest na takiej jednej parceli, gdzie są groby i co jakby skl;ada się z dwóch czarnych budynków, i na takiej drugiej, co się sklada jakiby z trzech bydunków, z takim kolorze, jak dom Gatyckich. |
No ale z tego co pamiętam, to ta parcela jest oznaczona jako miejsce kupowania roślin
|
Ona jest jako miejsce, gdzie można kupowac rośliny, jako sklep zoologiczny, jako puinkt handlowy, jako miejsce, gdzie można coś zjeść, i jako miejsce do wypoczynku :wink: .
|
Oj, najważniejsze, że juz wiadomo gdzie to jest dokładnie :wink: :wink:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:24. |