![]() |
Z czego jedna to napewno z dodatkowy misjami czy cus, cos podobnego jest w Traffic Giant ;)
|
a co do restaurant empire...
... to mam pewien problem. nie mam zielonego pojęcia jak zgłosic się na konkurs. mógłby mi ktoś pomóc??
|
Cytat:
|
czyli nie ma jakiejś możliwości aby to przyspieszyć?? ;(
|
Kupiłem kiedyś tą grę (oryginał) i potem żałowałem kasy... Straszny śmieć... Słaba grafika, tekstury, słaba grywalność.... Nie radzę tracić na tę grę kasy... Polecam zaoszczedzic troche wiecej i kupić np; Zoo Tycoon 2 PL.... :) :| :)
|
pamietam jak kupilem (nie raczej nie:P) gra jest celujaca tylko znajde plytke i postanawiam niedlugo zainstalowac
|
ja ją mam warto kupić i kosztuje tylko bodajże 19 zł albo 10 zł nie pamiętam polecam tą gierke a więc za takie pieniądze Warto
a żeby zgłosić się na konkurs wejdźw misje i za jakiś czas gdy pójdziesz do wójka to on cię poinformuje a żeby wxiąć udział w konkursie w wolnej grze trzeba się podszkolić i zdobyc chyba 5 gwiazdek oraz zaopatrzyć swąrestauracje w najlepsze składniki które chcą sprzedać ci goście |
Cytat:
|
przepraszam za post pod postem co tereska ?? ja kupiłem za bodajże 10 zł w biedronce pełną wersję a gra jest na 1 płycie a nie na 2
|
Odp: Restaurant Empire
Ja mam i nie żałuje kasy.
Bardzo fajna a grafika mi nie przeszkadza. Polecam.! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:10. |