![]() |
Cytat:
|
Ja nie morduję swoich simów. Ale czasem jak wchodziłem na nie moją okolicę (bo moje siory też grają) to czasem była istna rzeź :> Zdarzło się że robiłem 8-osobową rodzinę, zabijałem, następną... aż było kilkadziesiąt nagrobków :P
|
http://froggermile.w.interia.pl/Handshot.jpg ja zabijam simow jak chce zrobic cmentarz wokol domu. Tworze kilka 8-osobowych rodzin o byle jakim nazwisku, wprowadzam jedna z nich na dzialke, buduje basen i ich w nim topie, wszystkie rodzinki po kolei, a potem wprowadzam rodzinke, buduje im dom i wszystko jest cacy :)(SADYSTA ZE MNIE)http://froggermile.w.interia.pl/ALIEN5.jpg
|
Ja nielubie zabijac swoich simów,ale za to mój brat lubi jak siadal do komputera to wlanczal simsy bral dzialke wprowadzzil simów robil bazen lu pozar i grób zrobiony.Ja jego dzialek ni lubie i tyle. :(
|
:P Każdy ma inny gust. Ja raz robiłam kościół i na jego potrzeby zabiłam pare 8-osobowych rodzin. :snap: :ninjaj: :tom:
|
Ha!;PJa zabiłam simów wiele,i to wieele razy......XD
:):):) |
lubie zabijac simy, jak im cos sie nie uda(np, Nie dostałeś awansu??? :chair: :ranta:Zostaniesz spalony :devil: ) :P :P
|
Lubie puszczać fajerwerki w domu, czasami cała rodzinka spłonie, ale trudno. :devil:
|
Cytat:
niech żyje w spokoju; drugi: niech twoj sim będzie przy zapalonej lampie i na kałuży (może się zsikać jak coś :grin: ) i niech wyłączy lampę i wtedy... bbbbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzyt!!! :wacko: |
Ja zabijam Simy kiedy mam wymyślony jakiś inny scenariusz np. mam dziecko i potem chce, że niby zginęło przez ojca zabijam dzieko potem pomniejszam stosunki z ojcem... Kupuje pełno niepotrzebnych drogich rzeczy bankrutuje :P Czasmi bawie sie , że rodzina się /spala jak np. ojciec jest w pracy :P Używam wtedy fajerwerek ;) B)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41. |