![]() |
ja mam zaistalowany najnowszy sterownik i nie dziala
|
Mam to samo, mam najnowsze sterowniki ale nadal nic, poszukuje innych, zna ktoś jakaś strone? (ściągałam z Nvidi)
|
Cytat:
|
ja mam tez taki problem ze mi sie simy nie wyświetalją.... ściągnęłam najnowszy strownik---> nie zadziałało...zainstalowałam stary -----> bez efektów....zainstalowałm nowego directX ----> nie poskutkowało... może ma ktos jeszcze jakies linki do stron, z których ściągnięte sterowniki do geforca4 mx 440 :D działają u Was ?
|
pewnie macie ten problem dlatego ze macie karte GeForse hmm?? :O
|
Cytat:
|
Mam dokładnie ten sam problem... :(
|
na początku zawszwe instalka najnowszych dostępnych na www producenta (nvidia lub ati) sterów :), wześniej uninstalka starych, restart i instalka nowych :)
|
Cytat:
a skąd wzięłas te sterowniki....ja już chyba 10 sciągnęłam i zainstalowałam pod winows xp w co drugim występował komunikat ze sterownik nie jest kompaytybilny z windows xp :( :1smutny: :O a te pozostałe nic nie dają .... :\ Jakby ktos miał sprawdzony link do sterowników nvidii, po których TS2 działają poprawnie, to prosze wyslijcie mi na maila --->[email protected]<--- albo tu napiszcie....błagam.... Dzieki za odpowiedzi i maile :* |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:18. |