![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Ja poza Charionette, na którą oddałam głos, typuję:
1. Bjork, ale u niej to jest dziiiiwna sprawa. Nie mam zamiaru oddawać na nią głosu, dopóki nie będzie wobec niej jakiegoś porządnego uzasadnienia. 2. Fallen/Flo - obie wydają mi się baaardzo podejrzane, ale może być taka sytuacja, jak z Chrionette i MPS w poprzedniej edycji - jedno oszukuje drugie ;) 3. Gingers - mało się udziela, dużo obserwuje, ale też nie jest to jakiś silny argument przeciwko niemu. 4. Don - baardzo chce przekonać innych do swoich racji, i bardzo boi się mafii, jakby wiedział co miała zrobić ;P Tak samo jak wyniuchał, że zabiją Morganę, jakoś taka wiedza to dużo.. I na razie to tyle. Wobec nikogo nie mam żadnych silnych argumentów, więc nie będę namawiać "głosujcie na X", bo sama nie jestem co do nich pewna. Za to interesująca jest propozycja Ciastka w mafii... Jako jedyny na początku, gdy byłą fabuła, miał broń, "uratował" Pinkiego z napadu w banku, ale sam wątek policjanta jest dla mnie dziwny. Poza tym, cały czas podaje jakieś dziwne argumenty do swoich podejrzeń, a teraz nawet kieruje je na siebie... dziwne. Nie no, ja chyba poczekam na rozwój wydarzeń, i potem się zdecyduję, bo na razie to są strzał na chybił trafił. |
@Ciastek - Nie, nie jestem pewny. To tylko moje przemyślenia.
|
|
Ladron, pisałem już, że na pewno NIE jestem w mafii. Możesz mi wierzyć :c
|
Przemyślenia. Ale ty nie napisałeś tego w formie przemyśleń tylko napisałeś, że ja wam każę napisać moich współmafiozów.- wiesz myślę, że coś takiego to nie przemyślenia tylko oskarżenia
|
SPC- takimi postami tylko upewniasz nas w przekonaniu, że jesteś mafii, bo trochę za bardzo się wypierasz, jakby ci coś zagrażało...
|
@SPC - Jak sobie uważasz. Ja nie jestem pewny, że jesteś mafiozem. Tylko zwracam uwagę innych graczy na to, że to może być podstęp mafii.
|
moim zdaniem sam sobie strzelił w kolano tym postem i kilkoma innymi. zobaczymy, jak to bedzie. w sumie to watpie, zeby mafia chciala teraz sprzatnac ciastka, skoro budzi w nas jakies watpilowsci i pisze takie posty. dobrze ich bedzie kryl. ;) a jak jest w mafii, to bardzo kiepsko gra. poza tym, drogi ciastku, ty tak bardzo jestes za fabulą - czym potwierdzasz moja teorie, w ktorej sadze, iz osoby, ktore w trakcie fabuly udzielaly sie, a teraz zamilkly, sa w mafii.
|
Ja nie wiem kto jest w mafii i kto w niej nie jest. Nie wszyscy, którzy są za fabułą są mafiozami. Po prostu fajnie byłoby pograć sobie w wirtualnym świecie i w nim na przykład podyskutować o mafii i prowadzić własną kryminalną historię ;)
|
Panie Ciastku najprawdopodobniej jutro zagłosuję na Ciebie. O ile ty i twoja mafia mnie nie zabijecie do jutra za me śmiałe przemyślenie.
|
Oskarżenie czy kolejne przemyślenie?
|
Cytat:
|
Skąd przypuszczenie że jestem w mafii Lubie?
@SPC - traktuj jak chcesz :) Edit: literóweczka xd |
chaotycznie napisałam to ostatnie zdanie, przepraszam... :hmm:
w sumie ja sama jeszcze nie wiem, na kogo zaglosuje, a juz jest coraz mniej czasu :o |
@SPC - ja też chyba zagłosuję na ciebie jutro. Nawet jeśli Bjork się pomyliła co do Cherrie to jestem gotów jej darować, żeby wyeliminować ciebie.
|
Kto to MPC? xDD Już kolejny raz widzę taki inicjał :)
Myślę, że dziś nie zginiesz, ale kto wie, na pewno nie z mojej ręki ;) |
Cytat:
|
UP- :facepalm2: - tylko tyle....
|
Cytat:
|
Nie wiem czemu podejrzewasz mnie. Za to że Bjork kilkadziesiąt postów wstecz napisała że wg niej nie jestem w mafii? Sam wiecznie podejrzewasz 32 na 33 osoby (siebie nie wliczasz). Jeśli twierdzisz że jestem w mafii to daj jakiś poważny powód.
|
Nie podejrzewam 32 osób. Podejrzewam max 6 osób, a ty zarzucasz że 32. Ciastek jest w mafii, kompletnie się ujawnił, a wy, jako inni mafiozi teraz postanawiacie się go pozbyć...
|
Nadal czekam aż podasz konkretny powód dlaczego mnie posądzasz. Posiadasz jakiś?
|
Posiadam wiele, ale po co się nimi będę chwalić (:D)
A na serio to są moje przemyślenia, które z każdą chwilą się pogłębiają. |
To niech się pogłębiają. Teraz ja myślę mój drogi że wyczułeś kogoś kto stara się was rozgryźć i wie za dużo i starasz się go pozbyć. To teraz wykombinuj mafioso jak to zrobisz byś nie wydał się wszystkim podejrzany. Powiem Ci to po raz pierwszy i ostatni. Jestem mieszczuchem...
Edit: i wątpię byś posiadał jakiekolwiek zgrabne argumenty.:wall: |
Priv- a ty podaj konkretne , a nie możliwe powody wobec mnie :D
|
Czy ty mi grozisz, że jeżeli nie przestane cię podejrzewać, skończysz ze mną ? Tak to odbieram.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Po prostu, one są lekko tajemnicze, ale nie oznaczają, że jestem mafiozą ;)
|
Wymuszone argumenty ? Sama pisałaś nie dawno, że NIE mam argumentów, więc ktoś tu się chyba gubi :cc
@SPC, oznaczają... |
a moze cala wasza trojka jest w mafii i robicie sztuczny teatrzyk? :detective:
|
Cytat:
Wydaje mi się że wyjaśniłam Ci co mam na myśli i nie zamierzam dalej pisać na ten temat. Chcesz mnie oskarżać spoczko ale wytłuczesz w końcu kolejnego miastowego :) @Don a może w ogóle nie ma mafii i chodzi o to żebyśmy przez miesiąc się oskarżali i tłukli? (taki żarcik :D) |
Cytat:
@up, nie mam takiej siły, żeby sam ciebie wykończyć... Jeżeli nie jesteś mafiozą, daj mi jakoś dowód na to... O DOKŁADNIE, A LIBBY ROBI ZA MAFIE. ! :OO + :horse: - boże, co za emotikonka ... Libby edit: Ech... Rozpracowaliście mnie xD Nie no, żartuję. Mafia jak najbardziej istnieje. |
Lubie - bo to się nazywa 'sztuczny teatrzyk'.
Ja chyba jutro zagłosuję na SPC, bo według mnie on odstawia jakieś wielkie sceny, że to na pewno nie on itp. |
lubie, ile ludzi tyle mozgow :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Noj pisałem już, że NIE jestem mafiozą. Możecie mi uwierzyć na słowo...
EDIT: Cytat:
|
oj Don, odważna teza z tymi mozgami :D
|
@Lubie - argument mam taki że mam za mało many i hp na bycie mafią :( (kolejny żarcik kosmonaucik XD) a tak serio nikt w tej grze można udowodnić że jest się mieszczuchem jedynie przez "nie jestem w mafii" (nie wiem czy mi uwierzysz ale innego sposobu nie ma.) mam nadzieję że jakiś mądry Cattani mnie sprawdzi i delikatnie wam przekaże że w mafii nie jestem.
+ lubie to jest spaczona emotka :group: czyżby gang bang? |
Cytat:
|
Zgadzam się z Muff, to zaczyna wyglądać jak szopka. Chyba niektórzy zbyt tęsknią za fabułą.
|
Cytat:
|
mps, u niektorych jest on wadliwy ale to inna historia... :P
|
Cytat:
@To przepraszam za nagonkę :C |
No to bardzo się cieszę, ale nie pisałam o Tobie. ;)
|
Cytat:
Z resztą przejrzyjcie temat, jest sporo moich postów T_T Co do głosowań - chyba zagłosuję na Charionette. Zastanawiałam się też nad Bjork - jest Cattanim albo sprytnym mafiosem :| Myślałam też o paru innych osobach, ale na razie dałam sobie z nimi spokój... |
A cała reszta - oddaliście już głosy?
Ja dzisiaj oddałam wcześniej niż wczoraj, bo z tego co kojarzę to wczoraj tak z 10 minut przed czasem wysłałam głos. :P |
Ja już zagłosowałam :) Ciekawe czy dziś wszyscy zagłosują czy znów znajdą się tacy co nie głosowali
|
Ej a kto zginął poprzedniej nocy z rąk mafii ?
|
@up - Morgana
Raju, ja już się pogubiłem w tych Waszych oskarżeniach :| |
Morgana:evilmad:
|
Czyli głosujemy na Cherrie, chociaż jakoś nie jestem przekonana. Ale jeśli trafimy to będę w siódmym niebie. Jeśli zginę dziś od mafii to niech Don sobie przypomni o czym pisaliśmy pare postów temu, bo nadal uważam, że to Diana jest w mafii - w I edycji udzielała się b. często a tutaj nie widziałam jej ani razu, no chyba, że coś ominęłam - całkiem możliwe.
@Mery, zmarnujesz głos głosując na mnie. ;p Nie chcę Cię tutaj przekonywać, ale pomyśl! :D |
Co do poprzedniej edycji to nic nie wiem, bo nie obserwowałam. A chyba nie miałam nawet konta na forum. Ale Flo mnie przekonałas bardziej do Diany. ;)
|
Cytat:
Już zagłosowałam na Cherrie. :P |
No ja nie mogę. :P Jedna mówi "Ona!", druga ma dobre usprawiedliwienie. W sumie coś podobnego, co mnie SPC dzisiaj oskarżył. Alexandra siedzi na froum, nagle znika! To na pewno nie znaczy, że pojechała do babci czy cos takiego. :apsmug:
|
Cytat:
Nie powinniśmy się sugerować, kto ile siedzi. Z resztą dobrym przykładem jest poprzednia mafia, gdzie był zróżnicowany skład :D Już nie mogę się doczekać wyników głosowania miasta :3 |
Cytat:
|
A oskarżanie kto mało siedzi ten jest mafia to według mnie nie pomaga. Niektórzy nie są takimi noł-lajfami, żeby każdą minutę siedzieć na forum. :l
|
Odświeżam jak głupia xd
|
buaha, tak bardzo czekasz na smierc czlowieka? xD
|
Nie xd, chcę zobaczyć kto na kogo dokładnie głosował i kto nie głosował i dopiąć to do mojej tabliczy dedukcji i wywodów xd
|
Ja chcę wiedzieć, czy Cherrie jest w mafii!!!
|
Niestety...znowu chybiliście :( życzę Wam powodzenia i będę Was wspierać z zaświatów. Byłam jednym z Was, drodzy mieszkańcy. Nie dajcie się więcej zmanipulować ;)
|
Dziś kropnęliście Charionette. Straciliście niewinną osobę. W grze nadal 6 mafiosów.
Dziś po raz drugi głosów nie oddali: Restless, anizali, Emallie, fromyesterday, KarolinaJ, Valerie, Volturia i Zielona Herbata. Proszę te osoby o info na pm, czy nadal biorą udział w zabawie! Wyniki głosowania: 1. Diana - Charionette 2. Björk - Gingers 3. Kędziorek - Charionette 4. Fallen – Słodki Pan Ciastek 5. Lubie - Charionette 6. kjalvor 7. Apocalypsa - Charionette 8. Ladrón - Charionette 9. Restless - Restless 10. Słodki Pan Ciastek - Charionette 11. Yuki - Don 12. redmoon - Charionette 13. Everlasting. - Charionette 14. Mroczny Pan Skromności - Charionette 15. Muffindance - Charionette 16. Meryam - Charionette 17. Flo - Charionette 18. Privilege - Charionette 19. anizali - anizali 20. Alexandra - Charionette 21. Cheeba - Privilege 22. Cheyenne - Charionette 23. Emallie - Emallie 24. fromyesterday - fromyesterday 25. Gingers - 26. Juhas - Charionette 27. KarolinaJ - KarolinaJ 28. Qwerty - Charionette 29. Valerie - Valerie 30. Volturia - Volturia 31. Zielona Herbata – Zielona Herbata 32. Don – Charionette |
Znowu się szykuje powtórka z poprzedniego FM :/
|
Czemu Emallie głosowała na samą siebie?
Edit: anizali też |
mowilem!!!! to nie! Gadaliscie ze bronie mafioza :(
|
A mnie dziwi, dlaczego Bjorka głosuje na Gingers, gdy nas tak namawia na głosowania na Cherrie! [*] dla Charionette i wybacz nam nasz wrodzony dar do bycia manipulowanym.
e. Głosują na siebie, ponieważ Libby powiedziała, że kolejne razy jak się nie zagłosuje są liczone jako głos na siebie |
Tak mi wpadło do głowy, że mafia głosowała na Cherrie, tak zeby podejrzeń nie wzbudzać. o_O
Charionette[*] XD |
Słuchajcie, znowu się nie udało. Kogo podejrzewacie teraz?
|
no to chybilismy po raz drugi. ta mafia jest nieosiagalna :p
|
Teraz bójmy się 21:30 :O
|
Kurde jak myślicie? Kogo kropną? Mam już szykować sobie szatę pogrzebową od Hansa Klossa? XDDD
|
Ja nie moge się zdecydować - SPC lub Björk. Björk nas wpuściła w maliny.... i to porządnie. A SPC jest po prostu podejrzany. Ale mimo tego coraz bardzoej skłaniam sie ku ciastkowi.
chodzi mi oczywiście o moj głos w głosaniu miasta, a jeśli chodzi o mordersto mafii - nie mam pojęcia :noexpression: |
ej, nie sądzicie, że to dziwne, że Bjork nam podsunęła Cherrie a teraz zagłosowała na Gina?
|
ciekawe, kto dziś zginie. a ogółem wśród niegłosujących i nieudzielających jest jakiś procent szans, że ktoś z nich należy do mafii.
|
haha, zapowiada sie teraz *****ista zabawa :D
myślę, że nie powinniśmy pisać publicznie, na kogo głosujemy. mamy dwa ślepe trafienia, więc sądzę, że mafia myśli, iz następnym razem tez spudłujemy i glosuje razem z nami, zeby nie wzbudzac podejrzeń. zreszta, po co to pisać, skoro głosy i tak beda do wglądu? |
Nie mam pojęcia. Ale zastanawia mnie czy Bjorka się po prostu pomyliła z tą wiadomością od Cherrie. Ale coś mi tu nie gra... Bjork powiedziała, że Cherrie jest w mafii i że dużo ze sobą piszą. Charionette jak się okazało nie była w mafii i powiedziała, że ze sobą nie pisały.
|
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie to właśnie dziwne - mówi, na kogo głosować, a później sama głosuje na inną osobę. I jeszcze na Gingersa... A nic tu o nim nikt nie pisał. I w sumie to na razie go nie podejrzewam. |
Mother of God, ta gra mi już zryła psychikę. :l
|
może jednak Bjork nas zmanipulowała i po prostu jest w mafii?
|
Zobaczcie, jak daliśmy się zmanipulować :/[*] dla Cherrie, i mamy podstawy, by sądzić, że Björk nie jest Cattanim i może być w mafii (jest większe prawdopodobieństwo)
|
ja zaglosowalem bo i tak wiekszosc zaglosowala. Ale niestety nie udalo mi sie was odwiezc od tego typu. Coz, kogo teraz typujemy?
|
może Bjork/Gingersa?
|
Sorka Charionette :( Myliłam się, ale to dlatego, że powiedziałaś, że ze sobą nie rozmawiamy poza forum i to mnie totalnie zmyliło.
Co do oskarżeń wobec mojej osoby - mówiłam - nie jestem Catanim, więc nie miałam całkowitej pewności, czy Cherrie jest w mafii. Przepraszam Libby, ale chyba coś pomyliłaś - w PM głosowałam na Charionette. Co do bycia w mafi - jakbym była, to bym tutaj tyle nie krzyczała, tylko wykończyła Was pomalutku wszystkich. Żywię nadzieję, że jednak rozprawimy się z mafią i miastowi uczciwi obywatele wygrają. Szkoda tylko, że znowu musi zginąć kolejna niewinna osoba. |
Cytat:
|
Diane xd Nie no ja nie mam siły już do tego, Bjork mogła się pomylić, albo zrobila to celowo. I serio dziwne, że namawia na Cherrie i głosuje na Dona. :/
|
ja o ginie mysle od dluzszego czasu. Bjork, mimo tej wpadki jjakos dalej mnie nie przekonuje. Na razie dalbym jej spokoj
|
O Bjorce to już nie wiem co myśleć. Ja tam typuję SPC albo Dianę. Chociaż ile to już razy intuicja mnie zmyliła? :[
|
Może jednak Gingers jest w mafii? Ale mamy jakieś poszlaki?
|
Dobry pomysł by nie mówić na kogo się głosuje. Magia przestanie się wtapiać. Teraz czekamy na 21...
|
Magia :D
W sumie, to nie jest zły pomysł... będą mieli trudniej ;P |
W sumie nie mamy nic na Gina, ale jak czytam wasze wypowiedzi to zaczynam bardziej go podejrzewać :|
Nic nie pisał, więc będzie ciężko z ustaleniem :/ |
Tak jak mówicie - typujmy sobie, ale nie ujawniajmy na kogo głosujemy.
Jak myślicie, kto dzisiaj zejdzie? |
to ja też nie mówię, na kogo głosuje - zobaczymy, co z tego wyjdzie
|
Ja też nie mówię.
Co do 21:30 - nie mam zielonego pojecia kogo zbije mafia wam tez wariuje klawiatura na forum ?é©®ðøóñµäßáðáßé®ßüßüßæð |
tylko jest pewien problem... Jak bedziemy eliminowac, jak każdy sobie pomyśli we własnym zakresie? Ja w obu głosowaniach sugerowałem się zdaniem innych. No i niektóre wypowiedzi też budziły podejrzenia. A zatem bedzie trudno nie tylko dla mafii, ale też dla nas ;/
Oby to się sprawdziło |
Właściwie to niezły pomysł. Mafia będzie miała większy problem. Od jutra tez nie piszę, na kogo głosuję. Jedyna wada - często mogą wychodzić remisy. No ale to chyba jedyne wyjście.
Edit: MPS wyprzedził mnie z prawie tym samym xD |
@MPS - w koncu to tylko gra. Ale w sumie to mozemy mowic na kogo glosujemy. Wyniki sa ujawniane o 19:30, a mafia ma czas na decyzje do 21:30. To dla mafii nic nie zmieni
|
Cytat:
|
zobaczymy, warto sprobowac, bo inaczej siebie wybijemy nawzajem, a za to od jutra bedziemy mogli inaczej do tego podejsc, jakos isc obejsc. szczerze mowiac, mam nadzieję, ze tak bedzie lepiej. (mam tez nadzieje, ze nie zginie). teraz wystarczy czekać do 21.
|
Czas szykować armor i potiony. 21.30 się zbliża i znów się boje że mnie zabiją ; (.
down: dokładnie! Niech nasza krew nie zostanie wylana na marne!:soldiers: |
Privilege - Jeśli nas zabiją pomścijcie nas! :D
@down - pewnie tak :rwink: |
Cytat:
|
W sumie ez wyroku mafii nie ruszymy dalej, so.. ;p Chyba możemy tylko spekulować i czuję, że mnie wywalą. POZDRAWIAM MAFIĘ XD <3
|
Cytat:
Cholera, znowu niewinna... Mi to obojętne czy mówię na kogo głosuję, czy nie - nasze głosowania i tak są jawne zanim mafia kogoś zabije, więc nie ma sensu takie krycie się. Poza tym, wchodzi kwestia remisów, jak nie będziemy mówić, to każdy będzie głosował w swoim zakresie i może nikt nie zginąć. Ponadto, już spekulując, kto może być w mafii, zdradzamy na kogo moglibyśmy głosować. Ja jutro głosuję na Bjork, wpuściła nas w maliny i niestety, ale straciła w moich oczach. Wciąż podejrzewam Flo, Fallen, Gingersa, a po dłuższym przemyśleniu jeszcze Ciastka. Pomścijcie mnie, gdybym zginęła ;P |
Zróbmy im kartkę interaktywną z napisem NIE ZABIJAJCIE NAS!!! XDDDD
|
Na pewno podziała xD
|
Kto nie ryzykuje nie zyskuje xd jejku jeszcze cała wiwczność oczekiwania...
|
dedykuje wam piosenke aviciiego, u make me. posluchajcie sobie pierwszej zwrotki.
|
Cytat:
|
Jak mnie wykończysz Meryam tylko dlatego, że sugerowałam Cherrie to Miastowi w życiu nie wygrają, bo tak myśląć powinnaś wykończyć wszystkich, którzy głosowali na Pinkiego.
|
Cytat:
|
Bjooork, co myslisz o Dianie?
|
Cytat:
|
Oby to wystarczyło! http://imageshack.us/a/img404/6177/zkth.png :D
Kurde, juz nie wiem co myśleć o Bjorce. Niby mądrze gada, a tu nas w maliny wciaga. :l e. właśnie Bjork, co o Dianie uważasz? |
Pierwsze zwłoki, Pirvilage hahahah <3
|
Bjork - Nie. Tu nie chodzi o wyniki głosowania. Tu chodzi o to, że ty nas namówiłaś do głosowania na Cherrie, wszyscy tobie uwierzyli na słowo. Poza tym, miałam wobec ciebie podejrzenia od początku, więc tu chodzi o moje indywidualne postrzeganie ciebie ;) Nie namawiam nikogo, żeby na ciebie głosowali, ale ja mam zamiar zagłosować na ciebie, bo w tej chwili potwierdziłaś moje podejrzenia.
A jeśli chodzi o mówienie, na kogo się głosuje - i tak by nami manipulowali, podczas spekulacji ;) Przecież o to chodzi, żeby nas zmanipulować. Jedna drogą lub inną. Jak widać na razie dają radę, myślę, że tak łatwo się nie poddadzą. |
Cytat:
|
Cytat:
Że też na to sama nie wpadłam :D |
A w ogóle kogo typujecie, że dzisiaj zabiją?
|
ja mam typ, ale nie bede kraczec :P
|
Nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że Fallen lub Flo.
|
Ja podejrzewam Dianę, Słodkiego Pana Ciastka i Meryam póki co, więc jeżeli dzisiaj padnę, to może to sprawka któregoś z nich :D
|
Dzięki Aleksandra! ;D
Fallenos, jak jestes z mafii to przysięgam, że Cię zabije! Nie wyroluj mnie jak Cherrie MPS :< I też jestem za Dianą i Meryam... SPC jest raczej nieszkodliwy ;p |
ja tez mam typy, ale napisze je dopiero po mordzie mafii. musza sie moje podejrzenia potwierdzic. ;)
|
No wybaczcie mi, ale tak jakoś na was mi padło. :P
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Lubie, chodziło mi o to, że przez pomyłkę wymordujemy niewinnych, jak wcześniej :P
Ale prawdę mówiąc jak to napisałam to też mi się skojarzyło z mafią :D |
Aleksandra, Diana i Priv sa mafijskim trio. B)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Aaaaaaa Lubicz, też mi Diana nie pasi!
|
@upupupup, spoko, zostało jeszcze 3 do odgadnięcia. Która pierwsza ? (:tssmile:)
A na serio, moje propozycje to: Ciastek, Diana, Flo (ale baaaardzo mało) i Bjork (też mało) |
Mi ostatnio mocno Ciastek zalatuje. Nie dosłownie. XD
|
Cytat:
Mi trochę też, nie wiem czemu... Jakby próbował odsunąć od siebie podejrzenia. :| |
Jeszcze 19 minut... Mafijnie trio - dzięki mojemu obrazkowi na pewno przeżyjemy! :rwink:
|
Mam dość manipulacji, mam dość Björk. Sorki, ale zaufałam jej, a teraz czuję się megazmanipulowana.
|
Mam wrażenie, że jutro nadejdzie mój czas....
|
Cytat:
|
No ciekawe, kto jest w mafii :hmmm:
Stawiam na Dianę, coś mi nos mówi... |
Nos ? Że niby ja ? No nie no, żart to jest XD. Ale zaczynam się trochę bać.
|
Cytat:
|
Ja tez nie na ciastka, ale nie wiem, na kogo :P
PS. Znikam, bo jestem tak głodna, że nie wysiedzę dłużej przed kompem :P Wiem, tylko 10 minut, ale... ;_; Chyba nie będę w nocy spać, zastanawiając się, czy mnie nie zabili :D |
Minuta! :O
|
Ale libby zawsze się trochę spóźnia.
|
Dziś mafia ustrzeliła Dona.
Pozostali przy życiu: 1. Diana 2. Björk 3. Kędziorek 4. Fallen 5. Lubie 6. kjalvor 7. Apocalypsa 8. Ladrón 9. Restless 10. Słodki Pan Ciastek 11. Yuki 12. Redmoon 13. Everlasting. 14. Mroczny Pan Skromności 15. Muffindance 16. Meryam 17. Flo 18. Privilege 19. Anizali 20. Alexandra 21. cheeba 22. Cheyenne 23. Emallie 24. fromyesterday 25. Gingers 26. Juhas 27. KarolinaJ 28. Qwerty 29. Valerie 30. Volturia 31. Zielona Herbata Mafia przesyła Wam prezent, znaczy odpowiedź: http://img34.imageshack.us/img34/7536/x9n.bmp |
LOOOL. Teraz to się serio boję. Ale ciekawe, czemu ustrzelili Dona. Może za bardzo kombinował ?
|
Don? :([*] Kto go typował, hmmm?
|
To nie ma sensu. Zabili kogoś kto głosował za ludem. Czy to oznacza że nikt na kogo dziś głosowane było nie jest w mafii? A może to kolejna zmyła?
P.S. my tu z ładnym prezentem a wy chcecie nas zabić! |
Pewnie mnie zabiją za pewność siebie! XD
Don[*] Tej, a może mafia to ci, którzy nie skomentowali miło mojego arcydzieła? Ale no ludzie! Ja się tak trudzę, no z 2 razy to pisałam! No a ile razy wybierałam pędzel/ołówek/whatever to już nie wiem, a mi tu wyskakują, że nas wymordują! Ej no, ale ja tu załatwiłam nam wskazówkę, możemy wytypować charakter pisma. xd |
Nie chcę umierać powoli i boleśnie :( :P
|
Biedny Don :<
Mafio, czemu? Przecież nic nie zrobił... |
Don wspominał coś o Dianie i Privilege z tego, co mi się wydaje. Ja głosowałabym teraz na Dianę, wydaje mi się najbardziej podejrzana.
|
co to ma byc, ja sie pytam!? :O cholera, szkoda. teraz mam wieksze podejrzenia, ze gin jest w mafii, bo przeciez don pisał, że go podejrzewa. i to juz od dłuższego czasu. moje przemyslenia sie potwierdzily... tez typowalam gina wczesniej, ale chcialam poczekac na ruch mafii.
|
Yuki jako jedyna głosowała na Dona. To może być trop.
|
No wybaczcie, ale teraz to ja już pewna jestem co do Diany, głosuję na nią... Don chciał ją ubić i widać jak mu wyszło.
|
zgadzam się z Priv, zauważcie, że Yuki głosowała wczoraj na Morganę a dziś na Dona...
|
Diana, Yuki lub Björk. Nie ma innej opcji.
|
Cytat:
|
Yuki ogólnie mało się tutaj odzywa. Nie wiem czy przez brak czasu, czy co. Ale od początku wydaje się nieco podejrzana.
|
Pamiętajmy też że każdy popełnia błędy. Mafia też. Yuki to trop. Tak mo się wydaje xd
|
Może jednak powinienem zastanowić się nad Dianą ? Jak na razie na liście mam Gina, Yuki i SPC
|
nigdy bym się nie spodziewała, chwilka...
- dał głos na Chario, czyli nic ciekawego. co do podejrzanych, to ciekawi mnie SPC. z jednej strony sieje zamęt, a z drugiej może blefować, no i posty też wskazują na niego. |
Cytat:
|
A ja uważam, że Mafia się zmówiła tak, że na przykład: Ty się udzielasz, Ty nie, Ty tak, Ty nie.
Bo gdyby każdy siedział cicho, albo każdy się wydzierał to każdy byłby głównym podejrzanym. |
Alexandra, zadziwiasz :o Albo jesteś genialna, albo w mafii :P
|
Ja głosowałabym teraz na Dianę, zobaczylibyśmy jaki ruch zrobi Yuki i w razie czego zagłosujemy na nią w kolejnym głosowaniu. Co Wy na to?
|
Teraz jak zobaczyli błąd Yuki może zamienią się rolami i stanie się ona aktywna. Trzeba ją obserwować
|
A może jak zobaczą Twój post Priv, to jednak się rozmyślą?
|
Jeśli tak to też będzie to podejrzane. Nieważne jaki ruch zrobią i tak mogą się wydać. Trzeba uważnie obserwować w szczególności Yuki.
|
Tutaj masz rację.
|
Cytat:
|
Jak Yuki zacznie się bronić to zostanie przecież zlinczowana ale jak nir napisze to wiecie że będzie dziwnie i pewnie też zostanie zlinczowana
|
Ja jestem za Dianą, cicha woda brzegi rwie. Sorry Diana, ale jestem na 90 pewna, że jesteś w mafii.
|
Cytat:
|
Aha i tak sobie myślałam... Uważajmy na np. jutro wszyscy powiedzą głosujemy na Muff (jesteś tylko przykładem xd), a Muff zacznie mówić 'i znowu kolejną niewinną osobę zabijecie'. Teraz mafia może to wykorzystać, już Pinki i Cherrie nam to mówili i trafiliśmy w nie-mafie. Więc mafia stwierdzi, że nas wyroluje i nabierze, że znowu w niewinną osobę idą zarzuty. Nie potrafię się dzisiaj wysłowić, wiec mam nadzieję że mnie zrozumieliście.
|
Nie oskarżam Diany ale zmyła się przed wynikami mafiosów. Albo miała powód albo motyw aby się zmyć.
|
Kurde, nie wiem kogo posądzać. Privilege jesteś strasznie dziwna... Z jednej strony cię tak bardzoo podejrzewam, że nie wiem co, a z drugiej mówisz do rzeczy (np. o Yuki), że mam ochotę cię zabić, byś nie męciła mi więcej w głowie ... BOŻE CO ZA TRUDNA GRA.
Powiem tylko tyle, że ta wiadomość wygląda, jak by była pisana na tablecie graficznym. Dziwnym trafem została wrzucona na ten sam upload, co wiadomość od Alexandry ... Zaraz zacznę śledztwo ok. |
Szit wrabiają mnie :noexpression:
|
Cytat:
|
Tylko Ty to zauważyłeś, a więc może to Ty to wymyśliłeś i jesteś w mafii?
|
To się tak rzuca w oczy (przynajmniej dla mnie) że od razu zacząłem przeglądać. Gdyby motka był wśród żywych, od razu moje oskarżenia poleciały by na niego, bo wiem, że ma tablet graficzny.
Wiecie może, czy ktoś inny też takowy tablet ma ? Z tych, co grają w mafię. |
Spokojnie Szerloku. Takie obrazki chyba też można robić w paintach na winie od 7 w górę. Ale mogę się mylić
|
A kto z podejrzanych ma konto na imageschack? CHOLERA ale jestem tępa! Mogłam od razu zajrzeć na imageschack Yuki, bo wiem, że ona ma. Aktualnie nic ciekawego tam nie ma. (no, chyba że dla tych co chcą widziec zdjecia z "To" wcześniej... :D )
@up - Tak, na XP takich nowoczesnych rzeczy nie było, a ja sama robiłam ten mój obrazek w paincie na win 7. |
@Up, tak, sprawdzam każdą osobę po kolei jakiego serwisu używa. Dzięki za Yuki :PPP
Tablet graficzny, czytaj tablet zastępujący myszkę, a nie tablet, jako urządzenie działające oddzielnie. Nie chodzi o taki np. z Androidem. Chodzi o taki: http://alejka.pl/tablet-graficzny-wa...sb-czarny.html (Wacom Bamboo) |
Jutro pomszczę św. Dona! Zabijając pewną osobę...
|
toć to myszką można zrobić XD
|
Lubie - ty oskarżasz mnie, a ja mój jeden jedyny niepowtarzalny obrazek robiłam na laptopie, touchpadem.
@up - touchpadem również. xd |
Paranoicznie kombinujecie :3
|
Co nie zmienia faktu że myszką też takie dzieło dałoby radę ogarnąć. Żeby nie było że to ja to w dziale the sims 2 na temat niedziałających dodatków z neta pisałam że mam xp :D
|
No dobra, może i można zrobić to myszką, ale i tak warto sprawdzić serwisy : PP
|
Dobra kurna zostawcie te touchpady i tablety.
|
A moze wiecie czyj to jest charakter pisma? ;)
Chorera - byłam pewna, że to Charionette, a teraz nie mam w ogóle pomysłu. Słodki Pan Ciastek? Chayenne? Nikt mi nie przychodzi do głowy. Ale raczej nie jestem za tym, by trzymac w tajemnicy na kogo się głosuje, bo będziemy każdy sobie i mafia zwycięży. Jutro głosuję na Chayenne. LIBBY - Chayenne!!! Nie podkładaj mnie pisząc, że głosowałam na Gingersa ;) |
jakby ktoś się zastanawiał gdzie nagle i niespodziewanie znikłam, to jestem pod prysznicem. xDD
|
@up, dzięki za informacje, na pewno się przyda osobą nadganiającym temat (:D)
|
Drodzy milusińscy. Ja idę spać i poogarniać tą sytuacje odejście Dona Charionette i tajemniczą Yuki. Podzielę się przemyśleniami jutro ;* dobranoc ;*
|
serwisu imageshack używają też:
Kędziorek Apo. Yuki redmoon EverPLASTIK Muffin Juhas Cheyenne ... Coś komuś te nicki mówią ?? Cytat:
|
Lubie - to raczej było skierowane do tych, którzy uważają, że gdy zaczynam być podejrzana wychodzę z forum, czy coś tam. Tak, pozdrawiam Cię Ciastku ;*
@up - niemal każdy (lub każdy...) z Twojej listy był podejrzewany. Hmm.... |
ktory muffin? bo sa dwie muffinki :P
|
Używałam imageshack'u do OJSG, no proszę was. I do Björk 2 rzeczy: CheyEnne, i czemu na mnie?
|
o kurdęłę, chodziło o Ciebie XDD
Pisałaś, żeby nie pisać (ok) na Ciebie muffinfdance, bo to za bardzo oficjalnie, soooo. EDIT: muffin(dance) ale w mafii jest tylko jedna muffinka, chyba, że się mylę ... |
Cytat:
|
No dobra, nie mówię, że to ty wysłałaś dzisiaj tą wiadomość, ale używałaś (używasz) tej strony, więc cię wpisałem. To nie są moje podejrzenia, choć ty w nich się znajdujesz (podejrzeniach)...
EDIT: właśnie, tak jak każdy, więc nie ma co się poddenerwowywać (ok) :) |
Nawzajem ;) Podejrzewam wiele osób :)
|
Może zwróćmy uwagę na tych, którzy typują, ale nie pomagają w śledztwie?
Bo łatwo powiedzieć "Ten jest w Mafii!" a już trudniej udawać, że nie masz pojęcia o co chodzi, kto jest w mafii, kto stworzył ten obrazek. |
Cytat:
Bo mało się udziela, teraz znikła.. My na pewno nie bawimy się w fabułę? A najgorsze, że jest wiele podobnych oskarżeń "bo sobie poszedł", "bo już nic nie pisze", "bo nagle zamilkł"... To są dowody? Bo ktoś nie wie na kogo oddać głos, albo nie chce kopiować innych postów? Albo musi już sobie iść, bo ma jakieś tam swoje sprawy? Myślmy racjonalnie :) Przeanalizujmy wszystko dokładnie. Najpierw ginie motyka, ok, albo się go jakoś przestraszyli, albo to był strzał na chybił-trafił. Później zabijamy niewinnego PP, z naszej strony to był chyba kompletnie strzał na ślepo. Mafia następnie zabija Morganę, która głosowała na Bjork. Może przestraszyli się tych jej typów, których nicków nie chciała na razie zdradzić. My dzisiaj zabiliśmy Charionette, ale przyznajmy się szczerze, że jedyne co na nią mieliśmy to słowa Bjork, na którą Cherrie głosowała i która koniec końców i tak wysłała głos na Gingersa, a nie na osobę, którą sama w końcu zaproponowała. I wreszcie mafia zabija Dona, który na poprzednich głosowaniach oddał głosy tak, jak nasza zdecydowana większość. Czym poczuli się zagrożeni? Albo po prostu chcieli wprowadzić zamieszanie... Też mnie zaciekawiła ta zależność, Yuki głosuje na Morganę, mafia ją zabija, głosuje na Dona, mafia go zabija.. Sama nie wiem, myślę cały czas o Bjork, z jednej strony ta sprawa z Charionette mną zachwiała, ale z drugiej, nie wiem, czy by tak bardzo zwracała na siebie uwagę, gdyby była w mafii. Myślę nad głosem na nią, choć równie dobrze mogłabym zagłosować na SPC, ponieważ jego posty wydają mi się wprowadzać zamieszanie, na Yuki (z wymienionego już wyżej powodu) lub na każdego innego, kto w swoich oskarżeniach używa powodów wymienionych przeze mnie w pierwszym akapicie. A, i wiadomość dla mafii ode mnie: JEŚLI MNIE ZABIJECIE, PRZYSIĘGAM, ŻE DO KOŃCA WASZYCH DNI BĘDĘ WAS NAWIEDZAĆ I ZOBACZYMY KTO BĘDZIE UMIERAŁ POWOLI I BOLEŚNIE :devil: PS. Lubie, tak, mam konto na imageschack i mogę Wam podać do niego link, jeśli chcecie je przejrzeć :) Pomyślcie jednak, że ktoś mógł tam sobie założyć tymczasowe konto i wrzucić ten obrazek.. |
Ten obrazek od razu skojarzył mi się z Apocalypsą (która bardzo często używa 'XD' ;))( no i ogólnie w jej stylu + argument który podał Lubie.
|
A teraz-zauważcie- Björk pomyślała o mnie i SPC, a my ją typowaliśmy. Jutro głosuje na ''ChAyenne"... Przypadek?
|
Up- nie sądzę :D
(przypadek) |
Kędziorek - mądrze napisane. ;)
Gin - właśnie też się zastanawiałam and tym 'XD' na końcu. Bardziej 'mafijne' byłoby to bez tego, więc to pewnie stworzył właśnie ktoś często używający tego emotikona. |
Zła pisownia, ojojoj! Pszypadeg? Nie sondze :3
|
Obrazek wrzuciłam ja na serwer :P.
|
Oj Libby, mogłaś tak od razu! A my tu się męczymy i męczymy... :D
|
Co nie zmienia faktu że nadal podejrzewam Apo :D
|
Cytat:
|
LIBBY ZAMORDUJE CIĘ ...
Gingers ma racje, ten obrazek (w 90%) jest Apo. :c Libby edit: grozisz mi xD? Mi xD? Matce wszystkich mafii :P? Lubie edit: Tak, grożę ci XD Tobie XD Matce wszystkich mafii :P Libby edit: Naślę na Ciebie mafię :P Lubie edit: dawaj. czekam |
A sprawdźmy może kto ma komputer/laptop czy coś tam od win 7 w górę? W XP nie mozna takich cudów tworzyć w paincie. xd Chociaż pewnie to dzieło Apo i mój bardzo sprytny plan to strata czasu. :fun:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem, że masz racje i wiedziałam też, że już nic logicznego nie wymyślę. :P
|
Cytat:
|
Człowiek idzie sobie na 1 godz. a tu taka burda o jeden obrazek XD ! Nie wiem, jak wy, ale ja mam dosyć na dziś. Spadam
|
Ja mimo wszystko jutro głosuję na Bjork. Po prostu, zaufałam jej w sprawie Charionette i poczułam się zdradzona. Tyle, moja własna, prywatna "zemsta". Nie mówię, że wszyscy mają na nią głosować, ale no, moje zaufanie zostało naruszone, a patrząc na to, że wcześniej miałam co do niej podejrzenia, to mam nadzieję, że wszyscy rozumieją moją decyzję.
A Yuki faktycznie, wydaje się podejrzana. Dwa razy głosowała na osoby, które zginęły z rąk mafii. Albo celnie strzelała, albo ma jakieś informacje na ten temat. A nawet Cattani nie ma informacji na temat tego, kogo planuje zabić mafia, więc pewnie Yuki jest w mafii. Za to sprawdzanie kto ma konto na imageshack czy kto ma tablet graficzny mnie rozśmieszyło :D Tak jak redmoon, wchodzę po godzinie na forum, a tu taka afera o obrazek, olaboga xD Ja też znikam, sen wzywa! :P |
Cytat:
edit: mój blad, przepraszam. mozna to zignorowac ^^ lekarz sam sobie wybiera, kogo chce ocalic |
Dopsz, dopsz. A więc teraz znajduję się w kręgach podejrzanych...
Można zajrzeć na mojego imageshacka, prosze bardzo. Tylko zauważcie, że gdybym była w mafii, to bym się tak łatwo nie podstawiała. Logic! Mam chyba dobre przeczucia. :P Zresztą sami jutro zobaczycie, że osoba, na którą zagłosuję, nie zginie z rąk mafii. Chyba, że kochana mafia postanawia mordować każdy mój głos, ale to nie miałoby najmniejszego sensu. |
Ech Meryam - do Ciebie nic nie dociera. Pewnie zabij wszystkich obywateli, którzy podejrzewali o bycie w mafii Charionette, Dona, Pinkiego albo motykę... Super pomysł na rozwiązanie tajemnicy masz. Jak grałaś w poprzedniej edycji w ten sposób i ukatrupiłaś każdego miastowego, który Ci podpadł, to się wcale nie dziwię, że mafia wygrała.
A ja zanim zagłosuję, czekam na jakiś fajny top. Zaczyna wreszcie się coś dziać. |
piękna laurka, ale chyba nie damy się nastraszyć :P Moim zdaniem trzeba postawić na SPC, ewentualnie Bjork lub Yuki. Powody wymienione wyżej i na poprzednich stronach :D
mam też pewne podejrzenia co do cattani ale nie zdradzę ich ze względów bezpieczeństwa ;P jeszcze sprzatną tę osobę i będziemy mieć problem. |
Jeszcze raz mówię - wątpię, żeby SPC był w mafii, to samo z Björk. Postawiłbym na kogoś ze spokojniejszych graczy - Everlatinga, Fallen, Gingersa lub Flo. Jeśli są mafią to nie zamierzają być zauważeni, a jakby nie było zapomnieliśmy o nich na moment. To są osoby, w które trzeba celować.
Szczególnie Everlasting i to na niego dzisiaj raczej zagłosuję, chociaż rozważę jeszcze wasze propozycje. |
@MPS - zgadzam się co do SPC. Moim zdaniem niewinna jest Apo. Ocenianie po jednym XD jest po prostu nie fair. xDXDDxDXDXD. I co może teraz JA jestem mafiozem ?
|
Czyli nie mówimy dziś na kogo głosujemy tak?
Pytanko, sądzicie że z Yuki to przypadek czy trop? Całą noc nad nią myślałam. Teraz czytałam czyjąś wypowiedź (jest rano i nie pamiętam + siedzę na telefonie i nie mam jak sprawdzić) i zastanowiło mnie to co mówił o nieudzielających się Everlastingu itd. Skoro Libby uploadowała ten obrazek to nie mamy chyba najmniejszych szans na znalezienie jego twórcy... |
Chyba, że po charakterze pisma. xD
Nie wiem czy to słuszne podejrzenia, ale ten obrazek od razu jak go zobaczyłam skojarzyła mi się z Dianą... |
No mi też po tym jak zeszła z forum przed. Jakby podejrzewała że wybuchnie afera o obrazek. Ale ja za moje podejrzenie dostałam ostrzeżenie od Kędziorka że zaraz sama będę podejrzana :(
|
Mi się treść wiadomości z nią skojarzyła. A tak w ogóle pamiętasz, jak kiedyś gadaliśmy tu wieczorem, że jutro głosujemy na Dianę? To było dziwne, bo wszyscy później posłuchali Bjork i wybrali Cherrie. A może Diana jest dobrym tropem?
|
Kurde o tym nie pomyślałam ;p coraz dziwniej się robi. Nic do siebie nie pasuje. :|
|
A ja myślę, ze gdyby Diana spodziewała się afery po opublikowaniu obrazka, to nie robiłaby czegoś takiego ;P To by było nierozsądne ;))
Ja na razie nie zdecydowałem, na kogo postawię, ale tak jak mówiłem, to będzie [raczej] ktoś z trójki SPC, Bjork, Yuki. |
Trochę dziwnie że Yuki 2 razy dobrze obstawiła kto umrze. Z drugiej strony może mafia robi to specjalnie żebyśmy ją wyeliminowali a ona jest mieszczuchem. To jest za zawiłe!!!! :(
|
haha śmiesznie tak czytać, że to niby mój obrazek xD to nie moge byc ja po po 1. to ze tam jest "xD" nic nie znaczy, bo ja mam tylko w ostatnim czasie fazę na to, a po 2. mam inny charakter pisma ;)
|
Mafia ma tyle osób, żeby nakierować na nie podejrzenia (choćby Bjork), więc może to jednak dobry trop...
|
Ja cały czas uważam że to diana jest w mafii. Na Yuki na razie nie zwracam uuwagi. I zamierzam.dzis glosowac.na Diane...
|
Naprawdę zaczynam się bać tego głosowania :P
Nie no, ale nie będę Wam tu truć, że głos na mnie jest bez sensu itp., tłumaczy się tylko winny :rolleyes: Czyli rozumiem, że jednak piszemy, na kogo zamierzamy głosować? W takim razie ja zastanawiam się nad Bjork i Yuki, ale raczej zacznę od Bjork. Mam przeczucie, że może Yuki jest Cattanim. :| |
Ja stawiam na Björk, a Yuki może być Cattanim.
|
Yuki Cattanim? Bez sensu. Giną osoby na które głosuje ;| Takie nie Cattaniaste B)
|
JEZUS MARIA TO MA JUZ 101 STRON ODPOWIEDZI? O.O
Przepraszam za spóźnienie :P : Witam nazywam się Gustaw, jestem ogrodnikiem oraz grafikiem komputerowym- typowym pracoholikiem, niegdyś byłem nauczycielem perkusji. Generalnie czego ja w zyciu nie robilem o sluzy rozwijaniu się. uczęszczam na lekcje bębnienia, by nie zapomnieć jak się wali w werbel xd Jestem człowiekiem samotnym, wiec nie boje się mafii, ale mam nadzieje, ze się mna nie będą zabardzo interesować, bo licze jeszcze na potomstwo :P |
:rofl:Hahaha DAFUQ?! Jaki zapłon no nie wierzę! <3 :rofl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziwi. Czyżby japoński zapłon? :D
|
Cytat:
|
Tutaj już nic nie da się ogarnąć. Yuki na Cattani mi nie pasuje. A bardzo jestem ciekawa kto nim jest! Choć może Bjork jednak jest Cattani i ta sprawa z Cherrie była tylko dla zmyły? Żeby mafia jej nie ukatrupiła?
|
@lubie - zgadzam się. To moje oskarżenie jest zbyt pochopne. Ale ty zaczynasz mi wyglądać coraz bardziej podejrzanie. Tak dziwnie reagujesz.... na wszystko.
|
gdyby była Cattani to nie naprowadzałaby wszystkich na fałszywe tropy ;)
Dobra, w sumie to powiem wam xD może to Kędziorek jest Cattani? Na razie jedyne, co mogę o niej powiedzieć, to że mądrze pisze (jej ostatni post). Może ma już pewność co do kogoś? |
A no racja, MPS. Udziela się mało, ale posty to ma mądre.
|
W tej grze to nie można mieć pewności co do nikogo ;P
Kędziorek Cattanim? Hm, prawdopodobne. Warto o tym pomyśleć. |
Hmm a na kogo stawiacie że jest w mafii? Dalej mi śmierdzi ta sprawa z Yuki. To nie mógł być przypadak. Ale mogła być to np. próba mafii do zrzucenia na nią podejrzeń. Kurde i na którym z tych aspektów się skupić...
|
Dla mnie Yuki jest wciąż bardzo podejrzana. Teraz wydaje mi się, że będzie głosować tak jak wszyscy, żeby nikt nie uważał, że jest w Mafii. Albo jednak nie zacznie tak robić i wciąż będzie głosować na kogo chce, bo gdyby tak nagle poszła za wszystkimi to byłoby podejrzane.
|
Ja podejrzewam Bjork i Yuki. Myślałam też o Flo, bo tak się do mnie doczepiła, że to aż dziwne. :|
Poza tym to byłaby niezła zagrywka - zabić podejrzewającego mnie Dona, aby zwrócić na mnie uwagę... |
Kimkolwiek jest Cattani - ciężko ma. Próbuje nam wmówić kto jest w Mafii, jednocześnie nie ujawniając się.
|
Ja niemniej jednak zagłosuję na Yuki
|
Coś mi się zdaje, że moje kochane miasto i jego mieszkańcy chcą mojej egzekucji. Jeżeli dzisiaj umrę będziecie mieć pewność, że nie kłamałam i byłam zwykłym miastowym (pyskatym, ale tylko miastowym :D). Co by mafia nie wygrała, ja bardzo proszę po mojej śmierci głosować na Cheyenne i Meryam, jako osoby będące w mafii - podejrzanie chcą się mnie pozbyć. Czyżbym za dużo gadała? Mówią, że głosowały na Charionnete - bo ja im kazałam - aha, a czy one nie mają własnego rozumku? Myślę, że poszły na to, by ukryć, że są w mafii.
Mroczny Panie Skromności, Diano, Privilege, Cheebo i cała reszto - proszę, niechaj moja ofiara nie pójdzie na marne :) |
Nie wydaje mi się, żeby Mery była w mafii... Może na początku te obliczenia itp. były dziwne, ale to tylko pokazuje, że chce znaleźć mafię.
|
Ja głosuję na SPC. Jest za bardzo podejrzany. Jego się po prostu trzeba pozbyć - dla bezpieczeństwa.
|
każdy pokazuje, że chce znaleźć mafię ;)) Ale nie każdy chce naprawdę ją znaleźć.
Bjork powinna pracować w radzieckiej propagandzie, za każdym razem jak coś napisze to zaczynam jej ślepo wierzyć :P Nie wiem, co mam teraz mysleć... Chyba jednak zagłosuję tak jak Priv |
Każdy chcę znaleźć mafię, mafia żeby zatrzeć ślady podejrzewam że też :D.
Cytat:
Np. Lubie też nie ogarnia mojego nicka ale to nie znaczy że od razu musi być w mafii :) Masz trudny nick i na początku też pisałam to z błędem (teraz jak czegoś chcę to kopiuję ). @up: Ja jestem niewinna :( |
MPS - jak Bjorka coś powie to jej już ślepo wierzę i nic na to nie poradzę. :l
|
W sumie to jest racja, czemu mamy Bjork eliminować? Była przekonana że to Cherrie, ale my też się mylimy, jak np. z Panterą. ;p
|
Właśnie! Bjork nie powinna byc wyeliminowana. Myliła sie ona jedyna co do Cherrie, a wiekszość z nas co do Pinkeigo. Czy to znaczy, że może powinnismy wyeliminowac każdego, kto głosował na PP? Nie sądzę.
|
Cytat:
Bjork, powtarzam, tu nie chodzi o to, kto na kogo głosował. Takim sposobem faktycznie nic by z tego nie wyszło. Tu chodzi o moje własne, prywatne przekonanie. W bardzo przekonujący sposób namówiłaś większość miastowych na głosowanie na Charionette, a gdy okazało się, że jest niewinna, ja poczułam się zdradzona. Nie chcę się wypowiadać za resztę osób. Nikt inny do tego nie namawiał, tylko ty. A ja, faktycznie mam swój rozumek, ale każdy z nas jest podatny w jakimś stopniu na namowy innych, i ja po prostu dałam się nabrać. Poza tym, dziwi mnie twoja postawa. Na początku, gdy miałam do ciebie małe podejrzenia, twierdziłaś, że jestem "tą dobrą", i że cię przekonuję. Teraz, gdy mówię, że chcę na ciebie głosować - odwracasz się i zwalasz winę na mnie. Bronisz się na siłę. Wybacz Bjork, ja się nie dam nastraszyć. Jeśli miastowi mnie wyeliminują, trudno, na tym polega gra, ale ja zapewniałam od początku, że jestem niewinna, od początku miałam wobec ciebie podejrzenia, od początku chciałam głosować na ciebie, ale coś mnie powstrzymywało. Teraz, gdy moje oskarżenia idą dalej, ty nagle się ode mnie odwracasz? Tym bardziej przekonujesz mnie do słuszności mojej decyzji. "Podejrzanie chcę się ciebie pozbyć", bo jesteś według mnie podejrzana o bycie w mafii. Proste i logiczne. Chciałam się ciebie pozbyć od początku, bo dziwnie się zachowywałaś, teraz po prostu potwierdzasz moje podejrzenia. nie chodzi o samo wyeliminowanie Cherrie - pod moją decyzją kryją się poprzednie podejrzenia. Zabójstwo Cherrie po prostu było iskrą zapalną. Ja swojej decyzji nie zmienię i dzisiaj głosuję na Bjork. |
A tak z innej beczki. Ci co od dwóch dni nie oddali głosu dalej się bawią czy nie? Całkiem sporo ich było.
|
Cytat:
|
Hje, hje. Widzę, że zacząłem być przez niektórych bardziej podejrzany :P Po prostu, nie piszę kim jestem i nie widzę w tym problemu. Cokolwiek bym nie napisał to i tak będę podejrzany :D Ja tylko mówię, że jeśli ktoś na mnie zagłosuję i zginę to będzie tego żałować :)
|
Cytat:
JA głosuje na Apo. Te zdjęcie (i Gin) przekonują mnie do tego. |
Nie groźba, a przepowiedzenie przyszłości ;) Piszę tylko, że kiedyś możecie tego żałować. Źle oddanego głosu :D
|
Cytat:
ciastek, tego typu postami strzleasz sobie w kolano, nie rozumiesz? :D tylko przyciagasz uwage, a pozniej nie bedzie ci pasowac, ze cie oskarzamy o bycie w mafii. |
Takimi postami daję wam do myślenia nad tym czy jestem czy nie w mafii. Ja swoje wiem, a ludzie, którzy wierzą w moją niewinność nie będą żałowali tego, że zginę ;) Możecie żałować tego, że zabiliście niewinnego i tego, że przez jego śmierć wy też możecie zginąć. Co jest bardziej prawdopodobne?
|
Myślę, że SPC miał na myśli, że będziemy żałować zabójstwa niewinnej osoby. Ale taka dwuznaczność działa na jego niekorzyść ;>
|
Pisałem o co mi chodzi z żałowaniem nad twoim postem Cheyenne ;)
|
Ale mi się nie wyświetliło :)
|
Up- to spoko :)
|
@SPC - zaczynasz sam zrzucać na siebie podejrzenie ; /
Cytat:
|
Napisałem o co chodzi z żałowaniem później....
|
Spójrzcie jak Mafia może nas wrabiać. "Jeśli na mnie zagłosujecie, to będziecie żałować zabójstwa kolejnej niewinnej osoby". Bo tego się chyba boimy. Zabójstwa KOLEJNEGO niewinnego. PP jak i Cherrie nam mówili, że są niewinni, a my im nie wierzyliśmy, więc może mafia pomyśli, że jeszcze raz nam ktoś to powie to w to uwierzymy? Chyba na tego typu rzeczy musimy być ostrożni.
|
Cytat:
|
I teraz mamy dylemat: ktoś może być winny lub niewinny, ale gdy mówi, że jest niewinny, to nie wiemy, czy wierzyć, czy nie :/
|
Cytat:
|
I zobaczcie, jak nas wrobili. Jesteśmy jednocześnie zbyt nieufni i zbyt naiwni. :(
|
Ja jednak jak się dziś zdecyduję na kogo głosuję, to Wam powiem.
Kurde, ale uważajmy, żeby kolejny niewinny nie padł ofiarą naszej głupoty. :/ |
@SPC ale mam wrażenie że robisz to w bardzo chamski bym rzekła sposób. Nikt poza tobą jeszcze nam nie groził :D A nie, mafia i ich laurka...
|
Przesłanie mojej laurki było o wiele fajniejsze...
Mówicie na kogo głosujecie dzisiaj? |
za bardzo to zagmatwane. i tak odpadły już z rak mafii osoby, na ktorych mi zalezalo, bo wiem, ze w dalszej rozgrywce dobrze by mi sie z nimi dyskutowalo i typowalo. oczywiscie bez obrazy, nie chce tu nikogo uraznic. tak tylko mowie.
no zobaczymy, kogo dzisiaj sobie wybiora. ja nadal sie trzymam swoich dwóch teorii: x x |
Też nie piszę kogo dokładnie typuje ale dwie wymienione albo trzy przeze mnie osoby na pewno będą brane pod uwagę.
|
Ja chyba nie napiszę. Chociaż teraz są sugestie, że jak X typuje Y, oddaje głos na niego (Y nie odpada), a potem mafia zabija Y, to na pewno X jest mafiosem... :/
|
Możemy spróbować bez gadania, ale oby nie wychodziły żadne remisy itp.
|
ogólnie to w głosowaniu miastowych było tak, ze jak ktos zarzucil "na pewno xyz jest w mafii, chyba zaglosuje na nia/niego", to reszta ludu leciala slepo za ta osoba. niestety tez popełniłam ten blad i trzeci raz nie mam go zamiaru powtorzyc. poza tym chce sobie zaobserwować, na kogo zaglosuje yuki. ktos napisal, ze osoby, na ktore oddala glos, zginely pozniej z rak mafii. zreszta kto wie, moze ja w ogole nie oddam dzisiaj glosu (raz mozna ominac glosowanie).
|
A myślicie, że kto jest Cattani? Mi się wydaje, że to ktoś, kto wczoraj nie głosował za Cherrie. Albo i głosował, bo i tak wiedział, że jego/jej pojedynczy głos nic nie da. :/
|
No z jednej strony może Yuki chciała uśmiercić tą osobę, którą oskarżała o bycie w mafii, by później jako mafia zabić kogoś innego i pozbyć się w ten sposób więcej miastowych...
To ma sens, ale czy warto się tak narażać. Ja sama się boję, że jak raz popełniłam błąd, bo mi się coś wydawało, to teraz będziecie się na mnie mścić. |
Ale jeśli się nie dogadamy, to wtedy wyjdzie jakieś 50/50 i nic z tego nie będzie. Ale racja, nie pójdę 3 raz za B. :>
|
Ale Catani też mógł nie sprawdzać Charionette. Myślę, że się ujawni, ja w mafii nie pozostanie wiele osób.
|
Na Yuki pewnie nie będę głosować, bo się boję. XD :D
Bjork - a zapewne trochę to potrwa, bo zapewne wymordujemy 3/4 mieszczuchów zanim dojdziemy do 1 mafioza. :hmmm: |
A może Yuki to czarownica i dlatego jej to wychodziło? :D:D:D:D:D:D:D
|
No bo lepiej niech będzie tak"
osoba X : ja chyba też nie pisze, kogo mam w podejrzeniach następny wieczór : ginie osoba X mieszkańcy : kurde, dlaczego mafia zabiła X'a, kogo on podejrzewał ... Brawo. |
ja uważam, ze juz na tym etapie powinniśmy miec jakies konkretne typy. tak to dryfujemy, a mafia pewnie zrywa boki ze smiechu. ;)
up alex: bledne myslenie, "bo sie boje". jakby sie wszyscy bali i nie glosowali na osoby, ktore podejrzewają o bycie w mafii, tylko slepo szly za wiekszoscia, to mafia w tym przypadku nas szybko wykonczy. ludzie, na serio boicie sie tak bardzo? :D za malo tu mamy indywidualnych jednostek. ja rozumiem, w kupie siła, ale to juz przesada ^^ |
Muff - przeraża mnie fakt, że wszyscy, na których Yuki wysyła głos giną. A ten post był bardziej żartobliwy. ;)
Moje typu - Diana, Yuki. |
Tak jak Alexandra, moimi typami są Diana i Yuki.
|
Cytat:
|
To dla niej zrobię laurkę i mnie nie zabije żadna mafia! Wczoraj zadziałało! :D
|
Hahaha dziś też machnę laurkę :D a co :P
|
ja się waham między Alexandrą, a SPC. oboje chcą sie dowiedzieć kto na kogo głosuje, jakie ma podejrzenia, a Alexandra chce wyciagnąć od nas propozycję kim jest Cattani :hmmm:
|
właśnie zagłosowałam.
juz sie nie moge doczekac 19:30. |
Właśnie wysłałam swój głos :) Ciekawe co z tego wyjdzie. Bo jak będzie remis to zmieniamy taktykę i znów otwarte głosowanie czy nic?
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem kto dzisiaj zginie, przekonamy się o 19.30. |
Ja tak jak pisałem wczoraj, głosuję na Bjork, myślę, że jest mafiozą... Jeśli Charoniette jest niewinna to Bjork jest xD
|
Yuki mogła po prostu strzelać... ;pp
Taak jak Alexandra i Fallen, typuję Dianę. I wydaje mi się, że ona akurat będzie w mafii. ;/ |
Mój głos poleciał na SPC :dynia:
|
Red, miło mi ;)
|
Yuki mnie przekonuje, ale jednocześnie nie. Więc na razie jej dam spokój, a zajmę się Dianą. Wysłaliście już głosy czy wciąż myslicie na kogo wysłać?
|
Cytat:
Cytat:
|
mój głos dziś poszedł na SPC, przekonałeś mnie, sorry ;P
|
Ciastek - z Morganą było tak samo. Ale nie wiem czy to przypadek czy nie. Chociaż i Morgana i Don mogli nam wiele pomóc...
|
Ale mafia glosuje na tego kogo chce zabic po naszym glosowaniu na mafie. Czysty przypadek.
|
Alexandra - ja dziś chyba zagłosuję na Dianę. Będę powtarzać do znudzenia, ale ona raczej nie jest mieszczuchem! :D Przynajmniej tak to wygląda.
|
Yuki, ale to by by było za proste, przecież można zobaczyć kto nie głosuję i zabić ;)
|
moim zdaniem Yuki w mafii nie jest. to, że głosowała na osobę, która potem została zabita przez mafię nie świadczy zbytnio o przynależności do mafii.
|
Jeśli mafia mnie zabije to wiedzcie, że o was pamiętałem. W sumie jakby mnie zabili to byłoby to bardzo łatwe do rozgryzienia, albo chcą, żeby tak to wyglądało, żebyśmy zabili Yuki, a okaże się, że jest niewinna.
... |
Ladrón - więc ja wolę się jej na razie przyjrzeć i zostawić. W końcu mamy 6 mafiozów, a nie jednego czy dwóch. ;)
|
Ale Libby
Libby edit: Nie, to oznacza dołożenie innych ról. Liczba mafiosów jest zależna od liczby graczy. Średnio wypada 1 mafioso na 5 graczy. Inne role to np.: ochroniarz, czy kurtyzana ;). Dziś wyjątkowo zabójstwo mafii o 22:00. red edit : źle zinterpretowałem twoją wypowiedź. |
Cytat:
|
a, to w takim razie wnioskując z edycji Libby, zabawa będzie ciekawsza, a nie trudniejsza, więc luz
Libby edit: ciekawsza, ale może być też i trudniejsza. To zależy od ról, bo niektóre mieszają ;). |
Kurde, chyba już pójdę wtedy spać. Ale specjalnie 10 minut później sie położę. XD
|
na kogo dziś mniej więcej poszły głosy?
ja swój oddałam na Yuki :> |
Ja zacząłem bardziej podejrzewać Yuki, ale głos poszedł na BJORK ;)
|
a mój głos poszedł na
|
Mój też na Dianę. Ciekawe na kogo będzie najwięcej głosów i czy w końcu trafimy.
|
a myslalam, ze idea zachowania milczenia mogla przejsc...
|
Też tak myślałam, ułatwiamy tym że mówimy grę mafii. Niech sami myślą, łatwiej będzie ich wytropić! Ale zasada milczenia została złamana :(
|
co za sens jest z tą ideą milczenia jak wyniki głosowania są i tak jawne? :|
|
jak widać, niezbyt xD
ktoś z nas dostał pół godziny życia. mam nadzieję, ze SPC to jednak celny strzał |
MPS- bo celniesz w niemożliwe ;)
|
Mam pytanie. Czy jeśli ukatrupimy Cattani lub Lekarza to Libby nam o tym powie?
|
Niestety nie.
|
nie powie niestety
albo na szczęście bo mafia będzie żyć w niepewności :D |
@Alexandra Libby o tym nie powie. Może tylko powiedzieć, czy należała do mafii
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale jak nie mówimy mniej więcej na kogo głosujemy to może dojść do sytuacji że nikt nie zginie bo będzie remis ;x
|
Jak grałam w szkole to jeszcze była bomba i szaleniec.
Bomba - zabierała dwie osoby które były obok niej Szaleniec - zabierał kogo chciał A taka np. kurtyzana to co ona by robiła? Wyciągała podczas seksu kto jest mafiosem czy jak? XD |
Cytat:
|
o, ja chcę kurtyzanę :D
e, jak bez seksu to jednak nie chce xD |
Cytat:
|
jak juz jest off, to dopisze, a co: spotykałam się tez z taka mafia, gdzie zamiast lekarza byl ksiadz - modlil sie za uzytkownika, ktorego chce ocalic. na miejscu cattaniego bywa detektyw, ale to oczywiste. zdarza się też Ojciec Chrzestny :D
|
a ja grałem w mafie w której zamiast lekarza była zielarka xd
|
Cytat:
XD Priv - zrobiłaś już może laurkę? Ja nie mam niestety weny na napis na niej. :l |
Tak, wyślę ją od nas przed głosowaniem mafii. Kto chce się dopisać niech da znać :)
|
A ja już dawno zagłosowałam na Bjork... Teraz jak tak patrzę to może zmieniłabym na SPC, ale niech już będzie jak jest. Może to dobry typ? W końcu tak się broni przed tym głosowaniem na nią. :|
|
Priv - oczywiście mam nadzieję, że ja zapisana. :P
Kurde, ciekawe kto dzisiaj odpadnie. Ja myślę, że SPC albo Diana. |
Cytat:
|
ej, wpiszcie mnie!
|
to mnie też wpiszcie, moze to naprawdę działa :D
|
Diankę też wpiszcie! :D
|
|
Ja Wam mówię, że działa! Uratowałam się dzięki temu wczoraj. :D
Jeszcze 30 min... :l |
ja tez chcę być wpisany XD !
|
Dobra, zamykam listę i za trochę wstawię :D
|
mojej i tak nie pobijecie B)
normalnie dzieło sztuki |
|
no dobra, jak wszyscy wstawiają, to ja też zrobię, tylko potrzebuję kilka minut ;d
|
Zrobię nowe xD
|
dududun, ciekawe, kogo zabije dzisiaj mafia.
nie wiem jak wy, ale nadal nie jestem przekonana do yuki. musze sprawdzic, na kogo dzis zaglosuje, bo zwykle sie temu nie przygladam. @down: taki jest zamiar, haha ^^ |
Niech nikt nie zapomni o dziewczynie, która wczoraj stworzyła pierwszą w dziejach laurkę <3
+ Muff, na pewno jak mafia zobaczy Twoją laurkę zrobi się głodna i nikogo nie zabije! :D |
|
Boskie laurki :D
|
Ahaha, Priv, nieźle się uśmiałam xD
Ale też zrobiłam swoją laurkę :D http://i43.************/14scsd2.jpg |
laurki są boskie, ale najbardziej podoba mi się ta autorstwa Priv (CZEMU MÓJ NICK JEST DUŻĄ LITERĄ ?). Dalej jest ta od Diany, a potem ta Muffiny
|
łapcie moją:
http://i.imgur.com/YID66Jv.png |
|
Słuchajcie, jest was tu dość dużo i chciałabym żebyście obejrzeli ten obrazek. Dziewczynka ma urodziny 27 października :). Może zechcielibyście wspomóc akcję? Jeżeli naruszam regulamin to niech admin napisze mi to w edicie i usunę posta.
http://imgur.com/lUkjVrE |
OMG. lad, twoja jest najlepsza ! ^-^
@Priv - jutro wyślę. Lubię pomagać :) |
dzięki Redmoon za pochwałę. Cd. laurek to wszystkie mi się podobają,
|
Łeeee :( Nie zdążyłam na laurkę :(
Skoro wszyscy (większość) piszą na kogo głosują, to chcę oznajmić, że ja chyba oddam swój głos na SPC. Wydaje mi się strasznie nerwowy. Kiedy tylko ktoś rzuci przypuszczenie, że jest w mafii to się bulwersuje jakby już miał nóż na gardle. Jeśli byłby niewinny, to mógłby to po prostu zignorować, tak jak wielu userów ignoruje podejrzenia na swój temat. Dla mnie jest to po prostu aż ZA BARDZO podejrzane. Wybacz Ciastku, jeśli się mylę, ale dwa razy wyłożyłam się na tym, że glosowałam nie z własnego przekonania, ale że podążałam za wszystkimi. Budzę swój własny rozumek i mam nadzieję, że niewinni na tym nie ucierpią :D Też zrobię laurkę :D |
Lad wymiata :D
Ja się ze swoją schować mogę ;P |
Tylko dziesięć minut. Boję się :cry: NIECAŁE DZIESIĘC MINUT!
|
|
Dobra, cofam to. Ciastek wymiata xD
Po prostu padłam jak to zobaczyłam! xD Tylko kilka minut... :O |
ale widze ciastku że też masz broń na tym obrazku ;P
nie no, ale wymiata :D |
Czemu na rysunku Priv podpisało się sześć osób! xD :O
|
Ciastek, niczym z mistrzów,
|
Cytat:
Edit: Zauważyłam o co Ci chodzi :P Przypadek, serio :P |
Jakbym jednak zginęła z Waszej ręki, to w ostatnim słowie przed śmiercią przypominam, że według mnie podejrzani są: Cheyenne, Meryam, a teraz dorzucam do tego Ciastka :)
|
A ja?!
|
Co za emocje... Lepsze niż w poprzedniej edycji :D.
Dziś sprzątnęliście Słodkiego Pana Ciastka. Był niewinny. W grze nadal 6 mafiosów. Zielona Herbata musiała zrezygnować z gry. Wyniki głosowania. 1. Diana - Björk 2. Björk - Cheyenne 3. Kędziorek – Słodki Pan Ciastek 4. Fallen - Diana 5. Lubie – Słodki Pan Ciastek 6. kjalvor - kjalvor 7. Apocalypsa – Słodki Pan Ciastek 8. Ladrón - Diana 9. Restless - Restless 11. Yuki – Everlasting. 12. redmoon - Słodki Pan Ciastek 13. Everlasting. - Alexandra 14. Mroczny Pan Skromności – Słodki Pan Ciastek 15. Muffindance - Yuki 16. Meryam - Björk 17. Flo - Diana 18. Privilege - Yuki 19. Anizali - Diana 20. Alexandra – Słodki Pan Ciastek 21. Cheeba - Yuki 22. Cheyenne - Diana 23. Emallie - Emallie 24. Fromyesterday - fromyesterday 25. Gingers - Apocalypsa 26. Juhas - 27. KarolinaJ - KarolinaJ 28. Qwerty – Everlasting. 29. Valerie - Valerie 30. Volturia – Słodki Pan Ciastek |
UPS.... :l
|
chwilka... ciekawe czemu Gingers zagłosował na Apocalypsę... podejrzane
|
Łądnie - akurat 6 osób zabiło Ciasteczko!!! Przypadek? Żegnaj Panie Ciastku. Odpoczywaj w pokoju. Przykro mi.
|
haha, pewnie dzisiaj z rąk mafii zginie Everlasting (Everplastik), zgadnijcie dlaczego. XD
|
Pisałem że ją podejrzewam więc zagłosowałem wg własnego zdania
|
No nie trafiliśmy. Znów......
|
@Bjork właśnie, że nie 6, tylko 7
|
Cytat:
|
Ladron, przecież gin pisał , że Ona ją podejrzewa , bo ta wiadomość, którą dostaliśmy wczoraj od mafii zajeżdża mu Apo. i prawie nikt go ie słuchał ... Ja sądzę tak samo jak on, że ona ma coś z tym wspólnego.
|
cholera, mam dość tych niecelnych strzałów...
|
Ja w ostatniej chwili zmieniłam głos z Diany na Ciastka... Ale i tak chyba 2 głosy różnicy między nimi były.
|
Cytat:
|
Ulżyło mi... :O
Ciastek niewinny? A ja dałabym sobie rękę uciąć, że jest w mafii. :x |
a mnie wczorajsza wiadomość od mafii podjeżdża MPSem:>
|
Wiedziałam, że jest niewinny, nie wyrywałby się tak. Do widzenia, Ciastku :(
|
Bjork, zgadzam się.
A, zapomniałam o czymś. Ciastku[*] |
to co, stawiamy na kogoś kto się nie udziela? ale to trochę bez sensu, bo jak się nie będą udzielać to Libby ich usunie :)
|
@Bjork - takimi jak Everlasting, Gin, Fallen czy Flo na przykład?
Nie odzywają się zbyt wiele, ale też w ogóle to robią, nie zwracając większej uwagi. Tak w ogóle to osoby, które się w ogóle nie wypowiadają po prostu olały sobie grę/nie wchodzą na forum... |
Tylko, że Fallen chyba wczoraj napisała, że na 2 dni wyjeżdża i nie wie czy będzie mogła coś pisać, więc ją radze na razie odpuścić sobie.
|
Cytat:
|
cd. tych co się nie udzielają, ale głosują warto wziąć pod uwagę. tymi, co w ogóle nie wchodzą i nie głosują nie warto sobie zaprzątać głowy, bo możiwe, że zostaną usunięte ^^
|
Cytat:
|
Cytat:
|
i mafia ją zabiła xD
popieram cheebę w tej sprawie |
Ciekawe kto o 22 odpadnie ; / OBY NASZE LAURKI COŚ DAŁY!
|
Cytat:
|
Zawsze mamy potiony! +5 do armoru!
|
Priv - no weź, oczywiście, że laurki nasze mają moc! A ciekawe czy dadzą nam odpowiedź?
Na razie posłucham Waszych propozycji co powinniśmy zrobić, na kogo głosować itp |
przydałby sie revive, na potionach nie zajedziemy daleko
nie da się wprowadzić czegoś takiego ze można kogoś ożywić raz? :D |
@MPS - ale jeden by wołał "ożywmy X!" drugi "ożywmy Y!"
No, chyba ze to by działało na innej zasadzie. ;) |
Cytat:
|
Dobra, typujmy. Burza mózgów. Szare myszki to...?
|
KarolinaJ, Everplastik, Volturia. Dużo ich :P
|
o, to Libby mogłaby podrzucić kogoś takiego, tylko żeby mądrze wybrał osobę do ożywienia :>
|
podobno w kolejnej edycji ma być więcej ról. może się znajdzie miejsce dla tego, kto będzie mógł raz ożywić ^^. przydałoby się,
|
Ale Diana, niektórzy a nich nawet na forum pewnie nie wchodzą, nie głosują ani nic.
|
ej, jak dotąd przez mafię zostali zamordowani Don, Morgana... i?
|
@cheeba jeszcze motyka
|
Jak wspomniałam o Gingersie, że siedzi i obserwuje nic nie mówiąc, to nagle zaczął być aktywny. Valerie i Emalię bym na razie zostawiła - i tak nie biorą udziału w grze.
Moimi typami, co do bycia w mafii są jeszcze Volturia i Apocalypsa. |
Ej, oni mordujĄ offtopa xd!
|
Eeee... ups?
Wybacz Ciastku, włączenie mojego móżdżku nie było chyba dobrym pomysłem :(( Nie wiem już co robić.. Głosowanie na tych, którzy się nie udzielają jest bez sensu, nie ma żadnych podstaw, olali grę i tyle (Libby, kiedy się nimi zajmiesz?). Ciekawe, kogo teraz zabije mafia.. Właściwie dopiero wtedy będziemy mogli rozsądnie podyskutować na temat kolejnych podejrzanych. Zobaczymy o 22.. I dla MAFII ode MNIE: http://i.imgur.com/4fV8e7f.png @Libby, dzięki za wstawienie wszystkich głosowań w jednym poście, to naprawdę duże ułatwienie :) |
Volturia to dziś wyleciała jak Filip z Konopii :rofl:
|
Może się wystraszyła, że Libby ją wywali za brak aktywności ;)
|
ja się zastanawiam nad Meryam, Apo, Yuki i MPSem:>
|
Kędzia, twój obrazek jest świetny xD
Ludź z kwiatkiem na głowie <3 :3 Ja już idę, żeby nie było, że uciekłam przed wynikami mafii bo miałam motyw (?) czy tego typu brednie :P |
Tak, ale mi się nie wydaje, zeby ona była w mafii. Ledwo co swoją postać przedstawiła. xd tzn Volturia xdd
e. Ooooj... biedny Mroczny nie został uwzględniony w laurce Kędziorka :P |
@Kędziorek, jestem wielbicielką twego talentu *_______*
|
Porównałem głosy kilku osób i okazuje się że Apocalypsa, Kędziorek, Lubie, redmoon i MPS do tej pory głosowali tak samo ;) Na 90% jestem pewny, że Apo jest w mafii, reszta może być przypadkiem, ale myślę że oni też są mafiozami.
EDIT: Obrazek Kędziorka skojarzył mi się z tym mafii. Tylko mi? |
@Gin - tamten od mafii był bardziej niestaranny. xd
|
ja proponuję w następnym głosowaniu wyeliminować apo:>
|
Popieram cheebe B)
Ale wygląda na zrobiony w tym samym programie no i ogólnie podobny ;) |
Gin, obrazek jest najprawdodpodobniej zrobiony w Paincie. ten kędziorka jak i mafii
|
Słuchajcie! Po FM zróbmy wielką wielgachną Galerię Laurkóff!
|
Privilege, jestem za,
|
Proponuję najpierw zając się eliminowaniem mafii a później laurkami ;)
|
Pewnie jutro też na Apo zagłosuję. Ale zobaczymy co wydarzy się jutro i czy do jutra nie zginę. XD
|
dokładnie. skupiliście się na bardzo mało istotnej rzeczy :P
chyba nikt nie chce żeby mafia znowu wygrała? ;x |
dla mnie wszystkie te obrazki są podobne :P
cheeba, domyslam się, czemu kojarzy Ci się ze mną, kazdemu kto widział moją poprzednią sygną i avek, by się skojarzyło ;) Ale nie, to nie ja jestem autorem, bo nie jestem w mafii, jak większość osób ;) Nie wiem już, mam całkowity mętlik mówiąc szczerze. Moje głosy pokrywają się z wieloma osobami, bo po prostu te osoby były bardzo podejrzane i zachowywały się dziwacznie. A w dwóch pierwszych przypadkach, były to umawiane "egzekucje" miasta. |
Pewnie kilka osób podejrzewa mnie o bycie w mafii, ale cóż zrobić :P Ja podejrzewam Yuki, a jeśli zginę, to będzie bardzo prawdopodobne, że ona jest w mafii, w końcu na mnie głosowała :P
|
Jak mówimy na kogo głosujemy to też jestem za Apo
|
ja za Apo to nie jestem, jakoś mnie nie przekonuje, ale mogę też zagłosować
|
Dziwny jest ten Gingers - zazwyczaj, jak ludzie piszą "X jest w mafii!" to X odpisuje "Nie jestem w mafii, jak mnie zabijecie, to się przekonacie". Ale z drugiej strony - namawia do głosowania na Apo, którą też podejrzewam.
|
A mnie interesuje, kogo odstrzeli mafia, bo może to mi rozjaśni w głowie odnośnie FM. Jak dojdę do jakiegoś wniosku, to często się nim nie dzielę, bo jest głupi :P
|
Mnie też apo jakoś nie przekonuje. Ale w ostateczności mogę zagłosować.
@Gin - nie będę się tłumaczyć. Tylko winny się tłumaczy. To poprostu przypadek. |
Jednak po namyśle, to jednak bardziej Apo jest w mafii, bo taka paintowa odpowiedź jest totalnie w jej stylu. Tylko, żebyśmy tym razem trafili. Jeżeli Gin - masz rację i Apo jest w mafii, to później bym głosowała na wskazane przez Ciebie osoby. Ale jeżeli Apo okaże się niewinna - jak większość naszych dotychczasowych ofiar - to strzeż się.
|
to jak nie Apo to kto?
tak jak mówiłam, myślę też o Yuki... |
Nie jestem w mafii, jak mnie zabijecie to się przekonacie :D
Z kolei Bjork bardzo mąci ;) Może ona jest numerem 6? Zawsze głosowała inaczej niż wszyscy. Może z jednej strony nie chciała być kojarzona z mafią a z drugiej nie chciała głosować na drugą najbardziej popularną osobę by nie wyeliminowac kogoś, kogo mafia wyeliminowac by nie chciała? (mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie >D) |
Cytat:
Cytat:
|
Gin - to ciekawa teoria... W umie nikt chyba nie wzbudza tyle kontrowersji co Bjork. A my wychodzimy z założenia, że za bardzo rzuca się w oczy.
|
Jednak myślę, że najpierw lepiej zagłosować na Apo - co do Bjork mam więcej wątpliwości, chociaż sam nie wiem dlaczego.
|
ja myślę że jeżeli coś z tego co mówi nam Bjork było na rzeczy, to mafia by ją zamordowała.
e; chyba że sama jest w mafii i podrzuca nam fałszywe tropy:> |
Cheeba, geniuszu ;o
|
Cytat:
Jak to mi nikt nie groził, jak źle wskazałam Cherrie - a Meryam? Zapomnieliście? |
Cytat:
tak wiem, o ja, genialna XD |
no, to byłoby logiczne. Jest w mafii, więc się nie zabija sama :P
ja chyba najbardziej jestem za Bjork aktualnie EDIT: No i widzisz Bjorko, tylko przestałem się o Tobie wyrażać pozytywnie i już się wściekasz ;P Coś tu nie gra ;) |
ja mimo wszystko zostawiłabym Bjork w spokoju... nie wiem, mam jakieś przeczucie że ona nie jest mafiozem...
|
Cytat:
Diana, Cheyenne, dzięki :) Alexandra, kobiety i dzieci zawsze ratuje się na początku, faceci niech sobie radzą :D Gin, co do Twojego oskarżenia, Głosowałam na PP i Cherrie, ponieważ tak głosowali praktycznie wszyscy. Na SPC zagłosowałam bo.. (patrz mój post sprzed zabójstwa). Ale rób jak uważasz :) Ja na razie nie wiem, na kogo oddam swój głos. Cały czas nie ufam Bjork i Yuki, a ostatnio również obserwuję Privilege. Poczekajmy na 22, i tak nie mamy za wielkiego wyboru ;/ Poza tym Apo mnie również nie przekonuje.. Jeśli obrazek w paincie jest w jej stylu, to chyba by go nie robiła, co nie? To by było jak podpis. Jakoś nie sądzę by się tak głupio narażała.. Chociaż nie wiem... Większość tych laurek była w paincie, więc jeśli to ma być dowód, to go nie akceptuję. Jestem sceptykiem z natury, więc.. |
Jak myślicie? Kto do tej pory mógł najbardziej narazić się mafii? I czy jak umrze Everlasting to znaczy że Yuki to mafia? Od tego kto dziś zginie (o ile nie będę to ja) uzależniam mój głos
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bjork, bo jesteś konserwowa ;P
|
Ja także czekam z kombinowaniem do 22 ;)
|
Ja oddałam głos na Dianę, szkoda, że tak mało osób na nią głosowało. Według mnie wciąż jest podejrzana... Natomiast od początku mogliśmy się spodziewać, że sprawa z Ciastkiem jest taka sama jak z Makrylem..
|
Cytat:
|
Zaraz to dzisiaj drugi raz głosujemy? XD
|
Ever, jeśli jesteś mafioso, a z tej wypowiedzi wynika, że jesteś...
|
Chey, oczywiście ze jest podejrzana. ;p Dla mnie od samego początku, akurat zaczęła się udzielać gdy ja i Don zaczęlismy ją podejrzewać...
|
Jesli zginie dzisiaj Ever, to znaczy, ze mafia szykuje sobie ze mnie kozla ofiarnego, ktoreg potem zabijecie. Nie jestem w mafii.
|
cholera, zaplątałam się już :| yuki glosowala na everlastinga, ktorego podejrzewałam o bycie w mafii. a swojego przeciez nie moga zabic, prawda?
damn. -.- |
No jesli jest w mafii, to bedzie to ktos inny. To byla ewentualnisc jesli jest ona w mafii. I jesli nie zginie, to jest wielce prawdopodobne, ze ever w niej jest
|
Chyba mafia może zabić swojego, żeby np. odsunąć podejrzenia. Tak chyba było w poprzedniej edycji?
|
Cytat:
chyba |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To już się robi wszystko tak zawiłe :| ale to chyba cecha tej gry. Czuję, że mój mózg jest wyprany w perwolu.
|
Cytat:
|
Mój mózg jest wyprany. Nie ogarniam.
|
mojemu się zmarszczki porobiły :P
|
wasze argumenty, ze obrazek jest mój jest inwalidą, bo to nie mój charakter pisma, oto dowód, czekam na grafologów [Gin :blowkiss: ]: http://img27.imageshack.us/img27/9969/kenv.jpg ;d
SPC nie byl w mafii :| na prawdę byłam świecie przekonana, że jest mafiozem... to ja juz nie wiem, nie chce nic mówić, bo jak sie wstrzelę to mafia mnie dopadnie, a wy mnie zjecie |
Skończymy nie w trumnie a w psychiatryku jak mafiosi będą się tak znęcali nad nami :(
|
A mój ma katar i zatkany tok myślenia xd
|
mam nadzieję, że kaftany są wygodne
|
Paintowy charakter pisma? Gdyby ktoś widział jak piszę naprawdę, a jak w paincie to by w życiu nie powiedział, że oba są moje. W sumie na moich dwóch laurkach niektórzy widzieli tą kaligrafię. xd
|
a mój mózg jest wypełniony powietrzem
|
Idę sobie kupić kaftan bezpieczeństwa od Chanel ;)
|
A mój mózg jest zwycięzcą!
|
Hmmm słyszałam że pokoje bez klamek są całkiem pluszowe xd
|
Alexandro, ale w tym momencie nikogo nie obchodzi moj charakter pisma w codzienności tylko koniecznie chca mi wmówić, ze laurka byla moja, chociaż moje paintowe pismo jest kompletnie inne :p
|
Cytat:
|
ja generalnie preferuję edytory tekstu
jakby ktoś chciał wiedzieć, to mój charakter to segoe ui, a czasem times new roman (rzadziej arial narrow). Także jakby ktoś pisał laurki taką czcionkę to MOGŁEM być ja |
u mnie wszystko gra i to na najwyzszych obrotach. ;] zaczynam sobie wszystko analizowac i powoli sklada sie to w calosc. smiem nawet myslec, ze przy nastpenym glosowaniu wskaże mafioza.
|
Jestem zwycięzcą ! xd
|
Wszyscy jesteśmy zwycięzcami!
btw jak myślicie, kogo dzisiaj mafia rozwali? |
Mój mózg się wyleczył! Znowu kombinuje i pracuje. Trochę go nie ogarniam, ale wszystko mi się rozjaśni o 22 :O
|
Ja nie mam zielonego pojęcia. Nie zdziwiłbym się gdyby to była Björk, albo Kędziorek. Obie mogą być Cattani.
|
Cytat:
|
jeśli Ever nie jest w mafii to jego pewnie :P
|
Cytat:
|
tez tak podejrzewam, ze dzisiaj odpadnie everlasting. no ale z nimi nic nie wiadomo, mafia jest okropnie cwana, czym zaczyna mnie powoli denerwować.
|
fak, za 10 minut....
|
Mafia po prostu kombinuje :/
|
Próbujmy więc myśleć mafistycznie.
|
Cytat:
|
podjerzewacie ze zginie Ever bo na niego Yuki zagłosowała a jej poprzednie głosowania pokrywały się z morderstwami mafii?:|
|
Dokładnie! Niszczą mój tok myślenia! I teraz wywalą kogoś całkiem bez powodu, żeby nas zmylić xD
|
Cytat:
|
Ja aż dżumy dostaję przez tą mafie. No ale u mnie to wyglada tak "Y podejrzewa X, ma dobre argumenty, ok więc X jest mafią. X się usprawiedliwił i podejrzewa Y, ma dobra argumenty. No dobra, więc Y." i tak w kółko. Ale mafia jest naprawdę sprytna. Jak ja się cholera dowiem kim oni są to im wpiernicze! :D Za to, że moja psychika jest na wyczerpaniu, że mój mózg jest zwycięzcą, no ludzie, no! :/
|
Cytat:
|
Stawiam 2 złote na to, że teraz mafia nie eliminuje Ever, bo to przejrzeliśmy. :>
|
Dziś mafia zabiła muffindance. Z gry zrezygnowała fromyesterday.
Pozostali przy życiu: 1. Diana - 2. Björk - 3. Kędziorek 4. Fallen 5. Lubie 6. Kjalvör 7. Apocalypsa 8. Ladrón 9. Restless 10. Yuki 11. redmoon 12. Everlasting. 13. Mroczny Pan Skromności 14. Meryam 15. Flo 16. Privilege 17. Anizali 18. Alexandra - 19. cheeba 20. Cheyenne 21. Emallie 22. Gingers 23. Juhas 24. KarolinaJ 25. Qwerty 26. Valerie 27. Volturia – |
waaat, czemu?
co znaczą te minusy przy nickach? ;> |
Szczerze to się nie spodziewałem. Kogo podejrzewała muffin ? Może do jej listy podejrzanych wkradł się ktoś z mafii ?
|
mam dwie teorie co do minusów
albo oznaczają ładunek ujemny albo to myślniki I kurczę, czemu muffin, która nawet nam nie zdradziła swoich podejrzeń? |
Muffin? Co? Żegnaj![*]
|
Cytat:
Ale czemu muff? Dopiero co pisała, że wciąż zmienia typy, bo nie może się zdecydować.. Nie czaję.. |
Cytat:
|
Właśnie, o co kaman z minusami? Ej ale Muff kombinowała...[*] dla Muff. :(
|
yyy? tego to juz kompletnie nie ogarniam, serio. jeszcze rozumialam Dona, Morgane i motykę, ale muffindance? moze powiedziala za dużo? :|
|
Cytat:
|
WUT?! Ale muffin nikim się nie dzieliła! :O czyli działają na oślep... Możemy się strzec ; /
|
muffin stwierdzila ze ma podejrzenia do mafii i może nawet jutro ją rozgryzie..
|
ale schemat złamany... Czyli z Everem coś jest na rzeczy. Albo z Yuki.
Bo oboje raczej nie są w mafii, nie pogrywaliby tak odważnie |
Ja idę spać, za dużo na dziś. :/ Dobranoc wszystkim.
|
Moim zdaniem zabicie muffin to próba odwrócenia naszej uwagi. Nadal apeluję do Was o głosowanie na Apo :D
|
O chorerka! Mafia boi się rozgryzienia! Nie mówcie takich rzeczy!
|
PS Libby, a nie ma odpowiedzi na nasze laurki...? :D
|
Cytat:
|
może już nie mają przekazów więcej :>
albo widzą, że ta kartka wywołała niezłą burze i się nabijają :P |
A może oni się bawili? Obrali sobie Yuki za główną ofiarę, którą mieliśmy zabić, więc ją wrabiali tym głosowaniami na osoby, które typowała. Teraz wytypowała Everlastinga, ale swojego by nie zabili przecież, więc zabili muffindance... Co o tym sądzicie? Z jednej strony to byłby oczywisty typ, ale z drugiej.. Czy to nie za łatwe?
|
LOOOOOL, ciekawe czemu akurat muffindance wzięli? przecie nikt na nią nie głosował, więc jest więcej niejasności. no ale, to my, mieszkańcy dobiegniemy do mety i będziemy diamentami
zresztą chwila... everlasting w mafii? całkiem możliwe. no i nadal nie rozumiem, dlaczego Apo miałaby być w to wplątana. ale jednak myślę, że nadal skupię się na dianie. |
Muffin podejrzewam że się wkopała tym że wie jak rozgryźć mafię. A Ever? Może chcieli zrobić najpierw z Yuki kozła ofiarnego bo głosowała indywidualnie ale jak pojawił się Ever nagle przestali. Dziwne to to...
|
Minusy to myślniki nieskasowane i nie, nie było laurki dla mieszkańców.
|
chwilka... muffin dała głos na Yuki. coraz więcej dowodów mi wskazuje na Yuki, ale nie jestem pewna. jakoś mi na mafię nie pasuje
|
Laurki ? To była groźba, a nie laurka. Ale Ever i Gin wydają mi się dość sensownymi typami. Ja tam idę spać. Do jutra !
|
Ja myślę nad:
1. Björk, bo gdy tylko ktoś ją typuje, oddaje na niego głos (patrz: dzisiejsze głosowanie), zachowuje się podejrzanie, nienaturalnie i na przymus; 2. Everlasting, bo akurat przy TYM użytkowniku mafia nie ''posłuchała się'' Yuki; 3. Diana, bo zachowuje się dziwnie i ciągle odwraca uwagę od siebie, zrzucając winę na kogoś innego, plus włącza się dopiero, gdy ktoś ją oskarży (boi się, że wsypie kumpli z mafii? ;>); 4. Yuki, chociaż teraz podejrzenia co do niej nieco się odsuwają, ale niech nie myśli, że zapomnę; 5. Apo, bo nie pozwala się oskarżyć- od razu się wtedy włącza; obserwuje, ale działa dopiero po oskarżeniu. CO O TYM MYŚLICIE? |
te laurki nie działają :<
muff też zrobiła i co? może im się nie spodobała? |
prosty wniosek - nie róbice laurek xd
|
Co do włączania się do rozmowy usera, gdy ktoś go oskarża... Mi to wygląda na dość naturalny odruch samozachowawczy ;)
|
No w sumie... Ale żeby tak oskarżać tylko będąc oskarżanym? Jak dla mnie bez sensu, ale ja tylko obserwuję te osoby, więc niech się nie przejmują. Pewnie i tak jutro zagłosuję jeszcze inaczej xd
|
Już o wiele wcześniej mówiłem, że podekrzewam Everlasta.
Będę na niego głosował dopóki nie poznam prawdy (chyba, że zdarzy się coś bardzo ważnego). |
Słuchajcie dziubaski. Ja już nie wiem na co patrzeć, z jednej strony muff głosowała na Yuki
Z drugiej strony Yuki nie zabiła Everlastinga. Wystraszyła się że się wyda że to ona? A może nie jest w mafii. Everlasting nie został zabity bo może to on jest w mafii! ZA DUŻO TEGO!!!!! Nic już nie rozumiem |
musimy coś wybrać... Jeśli Yuki jest w mafii to Ever nie - i odwrotnie
tylko, kogo sprawdzić najpierw? |
Ja bym sprawdziła Ever.
|
Ja też :3. Ale i tak nie ma znaczenia od kogo zaczniemy. Wszystko wyjdzie na to samo.
|
no to ja też jestem za everlastem,
|
Czyli są 3 propozycje sprawdzenia Ever (:axe:), ktoś jeszcze? xD
|
jest znaczenie, bo lepiej trafić od razu ;)
jeśli wy chcecie na Evera to ja też mogę xD |
Ja również na Evera
|
jeżeli Yuki jest w mafii to nie zabiła Everlastinga bo wszem i wobec ogłaszamy że podejrzewamy ją o bycie mafiozem i zauważliśmy związek z jej głosowaniem i poprzednimi morderstwami... wyłożyłaby się. logiczne :|
|
Mamy 7. Huhuhu, bawię się w Meryam! :love:
|
Jestem również skłonny do głosowania na everPLASTIKA.
I dlatego chcialem, byśmy ujawniali kogo podejrzewamy. Muff moze i wiedziala, kto jest w mafii, ale zostawila nas bez niczego. :'c |
Specjalnie się budzę, żeby napisać, że jestem za Everem.
Raz, dwa, trzy Muffnka patrzy! Pozdrawiamy Cię. c: Ja uważam, że zabili świętej pamięci Muffin, ponieważ ona za dużo wiedziała. Coś chyba pisała, że być moze jutro pozna tajemnicę, że wszystko zaczyna się układać w jej głowie... Mafia się przestraszyła, więc ją ściągnęli ze swiata żywych. |
Dobra, ja idę spać. Piszę dla jasności :P Papatki :*
|
O matko! Mam pewną myśl! A może... Gdy Muffinka powiedziała, że ''być może jutro rozgryzie mafię'', to delikatnie sugerowała nam, że jest Cattanim! :O
|
Ok, tak sobie kminie. Albo muff byla cattanim, albo zwyklym mieszkancem. Obojetnie, wlsdciwie na razie i tak cattani nic nie zrobil, nie pomogl w zaden sposob. Czysty przypadek, wybrali dla zmyly najmniej rxucajaca sie w oczy osobe, aby zrobic nam jeszcze wiekszy metlik w glowie, a tak na serio wybrali na chybil trafil.
I teraz tak, ja glosowalam na Ever, bo tak mi sie zachcialo. Poprzednie glosowania byky tylko ptzypadkiem, a mafia, gdyby miala poczucie humoru, poszlaby za ciosem i ukatrupila osobe, na ktora zaglosowalam, ale tego nie zrobila. Dwa rozwiazania: albo jest w mafii, albo to elasnie mafia chce zebysmy tak mysleli. Jeszcze jedna kwestia. W mafii sa osoby, ktore bysmy najmniej podejrxewali, ktore snuja tutaj teorie o czlonkostwie i prxynakeznosci innych do mafii. Osoby te bardzo angazuja sie w gre, bo maja wiekszy ubaw niz zwykli mieszkancy. A kto sie duzo udziela...? ;) Wybaczcie bledy, pisze z telefonu. |
Cytat:
|
Jeszcze napiszę wam to bo nie mogę zasnąć a jutro pewnie zapomnę:
Żeby nie było... W dni powszednie jestem w domu ok. 17 jak skończę zajęcia w muzycznej. Wchodzić zazwyczaj udaje mi się ok. 8 - 14 jak jestem w normalnej szkole i mam dostęp do wifi (ale to zależy od kaprysu czy jest włączone czy nie). Jutro mimo że mam wolne muszę naginać na uroczystość zwaną galą dla nauczyciela więc od 10 mnie nie bd. Podejżewam że wrócę koło 17 po muzycznej (chyba że w prezencie skrócą zajęcia... ŻAL) W pt. zagłosuję i urwę się wcześniej bo gdyż idę na urodziny koleżanki. Tak piszę żeby potem nie było że unikam forum czy coś :) |
Cytat:
|
Też sobie w nocy myślałam, że Muff mogła być Cattanim. W sumie pasowałaby do niej ta rola. I to 'być może jutro rozgryzę mafię' dało im (mafii) do myślenia? Że to ona jest Cattanim i nam to sugeruje w delikatny sposób?
|
A może ona jest w mafii, ale jej ''koledzy'' stwierdzili, że ma za długi język? :B
|
Możliwe, że była cattani... To nawet logiczne, miała swój typ, który zamierzała sprawdzić ale nie zdążyła się upewnić :/
Trudno jest mi się zdecydować co do Evera, wprawdzie mamy porządne podstawy żeby go oskarżyć, ale co jeśli znów spudłujemy? Jest nas coraz mniej, jak tak dalej pójdzie to mafia zabije nas wszystkich. Yuki, nie zapominamy że jest sześć mafiosów. Ale nie można zabić wszystkich sześciu jednocześnie ;P |
Kurde, mamy dobry typ na mafioza, ale i tak się obawiam, że ZNOWU spudłujemy. Z tymi poprzednimi (tj. SPC i Pinkim, bo na Cherrie to Bjork nas namówiła) to też byliśmy święcie przekonani, że są w mafii. :/
|
Tam mieliśmy tylko posty tych osób, tutaj dochodzą jeszcze wyniki głosowania... Ja też nie mam pewnosci :/
|
Cytat:
|
Lubie, ale musisz też pamiętać że sam mafii nie pokonasz. Jak tak jeszcze kilka razy spudłujemy to po nas
|
@Cheyenne - ja myślę, że gdyby stwierdzili, że ma za długi język, to by jej powiedzieli, żeby tyle nie gadała, a nie zabijali od razu. Nam chodzi o to żebyśmy to MY zostali jak najdłużej przy życiu, a mafii, żeby to oni. Coś tam gadaliście, że mafia zabiła swojego w poprzedniej edycji, żeby nikt nic nie podejrzewał, ale myślę, że swojego by tak wcześnie nie zabili.
|
Zróbmy tak: zagłosujmy na Ever. a jeśli nie będzie w mafii, to zmieniamy trop o 100%. Co wy na to?
|
ale że muff miałaby być w mafii? Po co by ją zabijali? Przecież się udzielała i co więcej, miała pewnego rodzaju autorytet wśród nas. kiepska teoria
|
Kiepska teoria, jak wszystkie moje :D
|
MPS - nie chdoziło mi, że jest w mafii, ale gdyby była to by jej nie zabijali. ;)
|
zgadzam się z cheyenne. musimy kompletnie zmienić sposób myślenia.
|
Alexandra, no wiem, a ja doprecyzowałem :D
|
Ok, no więc dzisiaj na Evera, a jesli źle trafimy to zmieniamy tok myślenia?
|
Cytat:
Poza tym to chyba zagłosuję dziś na Everplastika. Myślałam, że dziś zginie, w końcu Yuki na niego głosowała. Może po prostu tym razem Yuki dobrze trafiła, Ever jest w mafii i wiadomo, że mafia swojego nie załatwi? Edit: poprawka, WCZORAJ zginie :P |
Ja uważam, że mafia może na początku kierowała się głosowaniem Yuki, ale teraz, gdy ich rozgryźliśmy, postanowili zmienić tok myślenia. Albo teraz Yuki trafiła i nie chcieli zabijać swojego.
Poza tym, muffin napisała, że mogłaby rozgryźć dzisiaj mafię, więc zaczęli się jej obawiać i ją zlikwidowali. |
Kurcze, Yuki budzi u mnie morze wątpliwości i domysłów. Bo może być mafiosem, mieszkańcem ze szczęściem do typowania albo Cattanim. To najbardziej skomplikowana postać w całej grze i mam wrażenie, że mafia niedługo ją odstrzeli- chyba, że Yuki do niej należy. Straaaaaasznie dziwna postać. :O
|
Chey - Yuki i Bjork to chyba dwie najdziwniejsze postacie. Niby obie mądrze bardzo gadają, a jednocześnie są strasznie podejrzane. Już nie ogarniam niczego. :/
A co do głosowania na kolejne dni, pamiętajcie o tym co powiedziałam. Mafia mogła sobie ustalić "Ty się udzielasz, a ty nie, ty tak, a ty nie". Bo gdyby każdy z nich milczał, to byłoby bardzo podejrzane, a gdyby każdy sie wydzierał to też byłoby podejrzane. :apsmug: |
Moje propozycje do odstrzału:
-Everlasting; -Björk; -Yuki; -Diana. To tak na razie, +kolejność nieważna, i to tylko moje typy :) |
Ja? Dziwna? Hehehehehe.
Powiem Wam, że wcale nie taka dziwna, raczej mam dziwne szczęście, albo nieszczęście - zależy jak na to patrzeć. Ja bym dzisiaj odstrzeliła Ever albo Dianę, ale ostatecznie nie wiem na kogo głosować i mam przeczucie, że mafia się na mnie zasadza :( |
O Dianie już rozmawialiśmy całkiem sporo, ale jakoś nigdy wszyscy nie byli za nią.
EJ! W ostatnim głosowaniu to mniej więcej było tak: SPC kontr Diana. Może to mafia nie głosowała na nią, bo jest jedną z nich? ps ja głosowałam na nią, ale zmieniłam zdanie, bo mnie bardziej przekonaliście co do Ciastka. XD |
Dzisiaj na Ever, jutro na Dianę? Wiecie, boję się, że typowani są za bardzo podejrzani, żeby być w mafii. Cholera, mętlik w głowie :(
|
Cytat:
|
Mi się właśnie wydaje, że głosują tak jak reszta ludu, jeden rzuca, żebyśmy na kogoś głosowali, najprawdopodobniej oni wybierają jednego z nas, niewinnych i potem sami na tego kogoś głosują, udając, że nie wiedzą o co chodzi i na kogo głosować.
|
haha nieno bronie się i to też jest źle :facepalm2: z resztą i tak juz wczesniej zbagatelizowałam kilka oskarżeń :P
z resztą nie chcę nic mówić, ale zauważyłam, ze cokolwiek nie powie Flo czy cheeba, to wy idziecie za nimi jak w dym...:hmmm: ech jak wy sie dajecie sterować... nie jest to podejrzane? ;> |
No właśnie, tu pojawia się problem. Bo gdy my chcemy głosować na jedną osobę, to ułatwiamy im wtopienie się w tłum. Musimy działać bardziej różnorodnie, np. X głosuje na Y, Z głosuje na A, B na C, itd. Wtedy ciężko im będzie się tak łatwo wtopić w tło w głosowaniach.
Z drugiej strony, jak teraz o tym myślę, to byłoby jeszcze ciężej ich wykryć, bo każdy głosowałby inaczej... ała. http://static.tumblr.com/7pshjt8/vit...3a41904906.gif |
Cytat:
Dobra, ja już zagłosowałam, więc powiem - głosowałam na Everlastinga. Yuki na niego wczoraj głosowała, więc powinien teoretycznie zginąć, a jednak tak się nie stało. To dało mi sporo do myślenia :hmmm: |
Przyjrzałem się jeszcze głosowaniom z wszystkich dni i kilka rzeczy mnie zaciekawiło:
- Bjork za każdym razem głosowała na inną osobę, - żadna z tych osób nie odpadła, bo nie miała na to szans (tylko Bjork tak głosowała), - najdziwniejsze jest to, że w dniu zabicia Cherrie, ona oddała głos na Gina i to zupełnie bez żadnych wyjaśnień (a gdy ktoś to zauważył, zaczęła sie wypierać); - Ever w dwóch pierwszych głosowaniach poszedł za tłumem, ale za trzecim razem oddał głos, nie wiedzieć czemu, na Alexandrę; - Yuki zaciekawiła mnie z wiadomych względów, - zarówno jej pierwsze, jak i drugie podejrzenie było nietrafione, - pytanie, co z trzecim? może Ever jest w mafii, a może nie zginął tylko dlatego, że odkryliśmy ich "zabawę"; - Morgana wprawdzie nie zdążyła nam zdradzić swoich typów, ale w swoim jedynym głosowaniu postawiła na Bjork. Jeszcze nie wyciągnąłem żadnych wniosków, ale niektóre głosy są interesujące... |
Ładnie to rozpisałeś chrupku, mi też to parę rzeczy rozjaśniło. Czyli wychodzi na to, że podejrzani są: Bjork, Everplastik i Yuki. Najbardziej to mnie ta sprawa z Cherrie interesuje, że nas namówiła na nią Bjork a sama na inną osobę zagłosowała. Przecież Bjork napisała, że może za to zginąć jeśli się myli, bo ma pewność czy coś w tym stylu. Dziś już jednak zostawię ten głos na Everla, bo jak dla mnie oboje są tak samo podejrzani...
|
Ostatni post Dona w tym temacie:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakkolwiek komicznie teraz to nie zabrzmi, dla mnie zaczyna się to składać w logiczną całość. Mafia eliminuje tych, których się obawia, ale nie tych, którzy mówią prosto z mostu, kogo typują, ale tych, którzy mają typy i ich nie zdradzają. Stwarzają pozory. Chcą, żebyśmy się doszukiwali konkretnych osób, podczas gdy oni będą eliminować tych, którzy nie mówią nic konkretnego. Mam nadzieję, że ma to dla kogoś poza mną jakiś sens xD |
No właśnie o to chodzi - mafia siedzi nam pod nosem, spekulując, tworząc wokół siebie otoczkę zwykłego, zaplątanego mieszkańca, który snuje przeróżne teorie, które mają zwrócić uwagę na osoby niewinne - patrz np. ja.
Zdaję sobie sprawę z tego, iż wyglądam co najmniej podejrzanie w całej tej grze, ale to zwykły przypadek chciał, abym zagłosowała akurat na osoby, które potem wyeliminowała mafia. Jednak jak (najprawdopodobniej) trafiłam na mafioza, postanowili nie mordować swojego. Zresztą wcześniej nawet pewnie nie zwrócili uwagi na to, że zagłosowałam na Dona i Morganę. Dopiero jak wszyscy zaczęli o tym rozmawiać, to stwierdzili, że dadzą nam pstryczka w nos. |
Ja nadal zamierzam głosować na Everlastinga, tak jak wczoraj. Powinniśmy uderzyć w ciche osoby. Jestem prawie pewien, że to one są w mafii.
|
KarolinaJ zrezygnowała z gry. Usuwam także nieaktywnych, czyli: Restless (mafioso), Emallie, i Valerie. W grze pozostało 5 mafiosów.
Pozoostali przy życiu: 1. Diana 2. Björk 3. Kędziorek 4. Fallen 5. Lubie 6. kjalvor 7. Apocalypsa 8. Ladrón 9. Yuki 10. redmoon 11. Everlasting. 12. Mroczny Pan Skromności 13. Meryam 14. Flo 15. Privilege 16. Anizali 17. Alexandra 18. cheeba 19. Cheyenne 20. Gingers 21. Juhas 22. Qwerty 23. Volturia |
Hihi, Restless była wyjątkowo cicha :P.
|
O jednego mafioza mniej! :yeaah:
Czyli wciąż podejrzany jest poprzedni skład... Został ktoś jeszcze w ogóle? :D |
O patrzcie :D Jedną mamy z głowy xD
|
Cytat:
Nie wiem na kogo głosować. Obstawiałabym milczących - Volturię np. Chyba dziś oddam głos na nią. |
Ciekawe, czy Ever jest w mafii... Możemy na niego zagłosować, ale jeśli nie będzie to w następnym głosowaniu idę za ciosem i sama typuje kto jest w mafii.
|
Szkoda, że tylko jedna z mafii się nie udzielała :P Ale i to dobre, przynajmniej mamy teraz jednego mniej do wytępienia :>
Ja postawię dziś na Evera, ponieważ sprawa z Yuki nie daje mi spokoju. |
Ja również dziś postawiłam na Everlastinga, mój głos już został wysłany do Libby. W sumie nie jestem do końca przekonana, wciąż męczy mnie sprawa Bjork i Yuki, ale w tej chwili Ever to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie.
|
Również postawię dziś na Evera. Wydaje mi się podejrzany. Super że jednego mafiosa mamy z głowy. Ciekawe która z nich była w mafii.
Edit: Doczytałam :D |
Czyli już wiadomo, kogo dziś odstrzelamy, tylko żeby nie okazało się, że Ever jest mieszczuchem. :D
|
Znając nasze szczęście to może być krucho... Ale nie traćmy hartu ducha.
|
Mimo tego że nie zgadzam się z Wami to również zagłosuję na Evera - jeżeli znowu sam zagłosuje na Apo to i tak nic to nie da, a jeżeli okaże się, że macie rację to może pomóc. Teraz miejmy nadzieję, że się mylę...
|
A ja zaczęłam się zastanawiać nad taką kwestią - jeżeli jedna osoba z mafii powie w tym temacie "Głosuję na Evera, bo jest w mafii", a później ktoś dołączy, następnie kolejna osoba z mafii wtopi się w tłum itd. Czy to nie dziwne. A może takim mrocznym mafiozą jest ktoś bardzo skromny?
|
Widzę, że wszyscy stawiacie na Evera, więc i ja wesprę tłum, aczkolwiek moje podejrzenia coraz bardziej kieruję się w stronę Bjork i Yuki (jak zresztą wiele osób :D)
Na początku ustaliliśmy, że z Bjork coś jest, ale ciężko stwierdzić, czy jest Cattanim czy mafią. A skoro teraz stawiamy na to, że Cattanim prawdopodobnie była muffin... Sami rozumiecie. No i mam takie wrażenie, że po tym jak był mały szum wokół Bjork, ona dziwnie ucichła... A raczej bardziej wtopiła się w tło... Ale może to moja własne wrażenie... |
A w ogóle to kurcze dość tej głupiej zabawy!!! Rozkazuję tym, którzy są w mafii, by natychmiast przyznali się do tego w tym temacie, bo jak miastowi przegrają, to Wam wszystkim konta pousuwam i tyle z tego będzie!!!
Howgh! Powiedziałam! |
Bjork, gdybyś napisała te słowa z wielkich liter to pomyślałbym, że to do mnie ;P
Odpowiem tak: jak Mery miała pod Twoim adresem zarzuty, to jej się czepiałaś. Jak ja napisałem ciekawe rzeczy na Twój temat - czepiasz sie mnie. Zauważ, że w taki sposób działa większość osób. Bo to jest jedyna szansa ujęcia kogokolwiek. Trzeba być jednomyślnymi. I to nie jest tak, że jak ktoś napisze że ktoś jest winny, to każdy od razu się na nim skupia. Ja np. nie zaglosowałem wczoraj na Ciebie, bo większe obawy wzbudzał Ciastek ;) |
Wysłałam już głos na Evera do Libby. Miejmy nadzieję że jest celny. Jednak moje podejrzenia wciąż błądzą przy Yuki.
|
Właśnie wysłałam głos. Mam nadzieję, że tym razem dobrze trafimy :D
|
Ja też wysłałem głos na Evera. Jeśli kolejny raz nie trafimy to na pierwszym miejscu u mnie znajde się Yuki.
|
Restless dopiero ma farta, drugi raz z rzędu mafia jej się trafiła. :O
Aż o niej zapomniałam, wcale nie udzielała się w temacie. No ale jest już lepiej, tylko pięciu mafiosów :P Chociaż to nie nasza zasługa, ale ciii :D |
CHyba mafia tu nie wchodzi - tak ich nastraszyłam i nikt się nie przyznał ;)
|
Mi się czuje, że znowu będzie pudło.. Mówię wam :| Obyśmy dobrze trafili.
|
Ja zagłosowałem na Dianę.
|
Też dzisiaj głosuję na Evera. A co do Restless to bym w życiu nie zgadła. :O
|
o której wyniki ? :c
|
Zawsze są po 19:30
|
czyli już!
|
nooo Libby nie trzymaj nas w napięciu jak w Milionerach ;P
|
Dziś zginął Everlasting. Znów pudło. Był niewinny. W grze 5 mafiosów.
1. Diana – Everlasting. 2. Björk - Volturia 3. Kędziorek – Everlasting. 4. Fallen – Everlasting. 5. Lubie - Diana 6. kjalvor - Everlasting. 7. Apocalypsa – Everlasting. 8. Ladrón – Everlasting. 9. Yuki - Diana 10. redmoon – Everlasting. 11. Mroczny Pan Skromności – Everlasting. 12. Meryam – Everlasting. 13. Flo – Everlasting. 14. Privilege – Everlasting. 15. Anizali 16. Alexandra – Everlasting. 17. cheeba 18. Cheyenne – Everlasting. 19. Gingers – Everlasting. 20. Juhas – Everlasting. 21. Qwerty – Everlasting. 22. Volturia |
Skoro nie Ever to kto?! :| Nic już nie rozumiem. Kurczy nam się grono podejrzanych...
|
WHAAAT? Nie ogarniam niczego. :/
|
Znowu pudło? Mafia musi mieć z nas niezły ubaw :/
|
Everlasting. był niewinny, więc teraz głosujemy na Dianę? Przez dłuższy czas wydawała się podejrzana, ale zawsze głosowały na nią pojedyncze osoby.
|
Skoro Eever nie jest w mafii to Yuki, albo Björk na pewno są !
|
Kto nas sprowadził na Evera?
Aha, coś co jest stale przy śmierci czyjejś[*] Wybacz nam za nasze mózgi nie myślące nigdy przenigdy. :/ |
HAHAHA, Libbi, źle jego nick napisałaś, ma być Everplastik ... a serio to Everlasting. Nie potrzebnie "B" dodałaś. :PP
|
Wow, jaka jednomyślność :O Szkoda tylko, że nie trafiliśmy :/
Z tych wyników nic się nie dowiemy... Chociaż, to ciekawe, że Bjork wciąż zmienia swoje typy. Codziennie ktoś nowy się pojawia na jej liście, a poprzednie typy zostają. |
dobra, juz chyba drugi raz poszlam za wami i wpuściliście mnie w maliny :|
ciekawi mnie ten glos Bjork na Volturię... moze jednak jest Cattanim i cały czas nam podsuwa propozycje...? |
A Volturia dzisiaj nie głosowała... Po co, skoro i tak była pewna, że ŚP Ever nie był w mafii.
|
Mroku, dobrze kombinujesz. Może powinniśmy zrobić coś, co mieliśmy zrobić na początku? Może powinniśmy zagłosować na Bjork ?
|
Chyba jutro właśnie zagłosuję na Bjork. Ona już tyle razy nami manipulowała i nas odwodziła od swojej osoby. No chyba, że rzeczywiście jest Cattanim. Więc Bjork lub Volturia.
|
Nie sądzisz, że muffinka była Catt. ? Powiedziała, że dzisiaj będzie wiedziała, kto jest w mafii... A przecież nikt z nas nie jest pewien w 100% :c
Chyba, że tylko się zgrywała. |
Według mnie, nawet jeśli wśród osób mało aktywnych kryje się mafia, na pewno co najmniej jedna osoba jest zaangażowana i próbuje nas ciągle zmylić właśnie swoją aktywnością i teoretycznie sensownymi argumentami.
Wy mówicie, że Yuki - okej. Bjork - też. Nie wiem, ale jak dla mnie jej post skierowany do mafii i te subtelne aluzje (nawet ten nagły głos na Volturię), że może być Cattanim są właśnie przemyślane xD No chyba, że nie, głowy nie dam! Flo też bym wzięła pod lupę... No i biedny Ever[*] |
Od początku mówiłam, żeby nie głosować na Plastika tylko Dianę. :P
|
Cytat:
|
Nie jestem Catanim, nie mam pewności, czy Volturia jest w mafi. Sama mogę Was zapewnić (po raz kolejny), że nie jestem w mafi. Zależy mi na wygranej MIASTOWYCH. Jak na razie, sami siebie pozbawiamy sił. Jest nas coraz mniej, nie tylko dlatego, że ludzie odchodzą, ale także dlatego, że sami się wybijamy.
Nie zauważyłam, by Volturia tutaj wchodziła i nawet przeglądała temat - być może po prostu nie ma ochoty na zabawę. Moją drugą teorią jest to, że ktoś z mafi wskazuje na miastowych, byśmy ich eliminowali. A my bardzo się na to łapiemy - było tyle głosów, że Ever jest na 300% mafiozem, ża aż przykro się robi. Jeżeli nie Volturia to zastanawia mnie zachowanie Gina i Apo. A może w ogóle to ktoś, kogo ani razu nie podejrzewaliśmy? Bo Ci których podejrzewaliśmy jakoś się nie sprawdzają. |
Ciekawe kogo wytypuje mafia ; /
|
Cytat:
|
Ejejej, Apo ja ciągle jedną osobę podsuwam ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba, że Bjork jest lekarzem :naughty: |
Cytat:
|
Mam mętlik w głowie :|
Nie wiem już sam o co chodzi, no ale okej. Zastanowię się do jutra nad moim głosem. Ciekawe kogo wytypuje mafia... |
znowu pudło.
dziś to prawie identyczne głosy :rwink: wzięłabym pod uwagę Dianę, ew. Bjork, bo właśnie nie wiem, co mam o tym sądzić. :hmm: |
Lubie. Ladrón. Qwerty. Diana. Privilege.
Jak nie wszyscy, to ktoś z Was na pewno jest w mafii. |
Napewno tą osobą nie jestem ja.
|
Zagłosujmy na Apo (mówię chyba 4 raz >D)
|
Cytat:
Chyba, że o tym nie wiem xD |
miejmy nadzieję tylko, że głos na Apo będzie dobrym głosem :detective:
|
mamy wierzyć osobie, która pisze "napewno"? :P
Ja się zastanawiam nad tą Bjork. Jakoś tak dziwnie się składa, że zawsze pojawia się nowy pomysł i o niej zapominamy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no jezu Gin co żeś się tak uwziął no, musisz mnie bardzo lubić, że bez powodu sobie mnie upatrzyles xD
ja myślę, ze najlepszy głos to Gingers. w tym momencie to mój pewniak, bo jak się ktoś tak lepi do drugiej osoby to chce odwrócić od siebie uwagę :wredny: |
Boże, kto się czubi, ten się lubi (OK).
Jak nie ona na niego, tak on na nią. Spoko. Teraz komu wieżyc? A może jesteście razem w mafii ? |
Mozecie na mnie glosowac, ale znowu spudłujecie ;p
|
tak, mów tak. wtedy wszytkim zrobi sie ciebie żal i nie beda na ciebie glosowac, a okaze sie ze jestes w mafii :like:
|
Matko. I któremu tu teraz wierzyć? :P
|
najlepiej żadnemu nie ufać ;P lepiej ich zostawić w spokoju,
|
W tej grze nie można wierzyć nikomu ;P
Ciekawi mnie, kogo zabije mafia tym razem :| |
Pewnie tego, kto
|
Tak...
Lepiej nie mówicie, że cos wiecie, bo po was. XD |
Nie jestem w mafii :P
Możecie mnie zabić to się dowiecie na pewno (ale stracicie mieszkańca). Ja w ogóle to jestem rozbity bo podejrzewam kilka osób i nie wiem na kogo się zdecydować w kolejnym głosowaniu... |
lepiej zróbmy laurki xD
tylko ja nie umiem :< |
MPS umiesz. Wystarczy paint i napisać jakiś tekst. Ja bym mogła zrobić, ale nie wiem, czy się przyjmie
|
kto zginął dziś z rąk miasta?
|
@cheeba zginąl Everlasting
|
był w mafii?
|
Ever. jest niewinny
|
cheeba - Everlasting, niewinny.
A mamy o ejdnego mafiosa mniej, bo restless zrezygnowała. |
restless. nikt jej nawet nie podejrzewał ;x
|
To robimy te laurki?
|
ja nie robie, bo mafia stwierdzi, że mam nadludzkie umiejętności i mnie sprzątnie. :x
|
ja nie wiem, czy zrobię, bo z jednej strony mam potrzebę stworzenia sztuki, a z drugiej się obawiam...
|
Ja też się cykam bo im się nie spodoba i mnie zaszczelOM :( smutałke
|
ja też właśnie nie jestem pewna, czy mafia docenia mój no-skill artystyczny.
|
Zrobić laurkę, czy nie zrobić laurki? Oto jest pytanie.
Tylko hardcore się podejmie. e. Ej no, oni nawet nie raczą odpowiedzieć na nasze dzieła artystyczne, więc co się mamy męczyć? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pewnie nie umieją zrobić tak pięknych laurek jak nasze. Spadamy stąd girls. XD
|
A potem będą błagać by ich wpuścić na wernisaż naszych laurek :(
|
Ja myślę, że mafia dla zmyłki zabije teraz kogoś kto szedł złym tropem, żebyśmy sobie pomyśleli, że właśnie ona zagrażała mafii, ot co! B)
|
Im bardziej się nad tym zastanawiam, tym rzeczywiście wszyscy wydają się bardziej podejrzani - Flo i Fallen mogłyby być razem w mafii, bo jakoś podejrzanie mocno się trzymają. Jeżeli Gin jest w mafii, to nie Apo i odwrotnie. A co z tymi spokojnymi, którzy starają się nie rzucać w oczy - taka Kędziorek i Diana?
Mroczny Pan też jakiś jest taki dziwnie opanowany i mam poczucie, że nie zależy mu na ustrzeleniu mafi. Meryam się trochę wycofała, jakby już nie chciała zwracać na siebie uwagi. Dziwne to wszystko i bardzo trudne do rozwiązania. |
a ja myślę że oni nie mają w ogóle żadnej taktyki. ot co. i mordują sobie tak po prostu.
|
Kjalvor - jeśli to prawda, to Cie jturo zabijemy! :D
Ale jestem mądra, pewnie teraz zrobią tak, żeby to Kjalvor wyglądała na winną. (o ile nią nie jest xd) |
Już niedługo morderstwo mafii... Ciekawe, czy kierowują się wzorem czy zabijają przypadkowo.
|
Cytat:
Szok, c'nie? :D Nie no, żarcik taki. :clown: Aktualnie moje podejrzenia kręcą się wokół dwóch osób, ale czekam na ruch mafii, bo może dużo zmienić w moich przypuszczeniach ;) |
Meryam - ja Ci dobrze radzę, ujawnij swoje podejrzenia, bo się skończy tak jak wczoraj z zabiciem ś.p. Muff!
|
@up: Grozisz mi? :D
To sprawdzimy tę teorię w takim razie :P |
@Meryam - oczywiście, że grożę. :D
A tak na serio, to Muff coś podobno wiedziała, a widzisz jak skończyła mówiąc, że coś wie. |
Godzina 0 nadeszła... brrr
|
Bjork - nie strasz mnie jeszcze bardziej. :l
|
Dziś z rąk mafii ginie kjalvor.
Pozostali przy życiu: 1. Diana – 2. Björk - 3. Kędziorek – 4. Fallen – 5. Lubie 6. Apocalypsa – 7. Ladrón – 8. Yuki - 9. redmoon – 10. Mroczny Pan Skromności – 11. Meryam – 12. Flo 13. Privilege – 14. Anizali 15. Alexandra - 16. cheeba 17. Cheyenne – 18. Gingers – 19. Juhas – 20. Qwerty – 21. Volturia – |
:O tego się nie spodziewałam. W sumie nawet nie wiem czego.
Kjalvor[*] |
:O
Spodziewałem się, że dziś umrze Meryam. To by pasowało do schematu... Ale ta kjalcośtam (nie umiem nawet napisać nicka xD) coś pisała? Jakieś podejrzenia? |
Cytat:
|
Jest nas ciągle 3 razy więcej!!! Musimy znaleźć mafię. Myślę, że plan mafii jest teraz taki, byś,my rzucili się na Yuki, bo to ona proponowała Kjalvor. Ale ja bym jednak obstawiała Gingersa teraz.
|
Haha! Żyję! Tego się nie spodziewałam :D
|
......
ŻE. CO?! To są żarty? Trochę mnie dzisiaj nie było, więc posty przejrzałam po łebkach, ale czy kjalvor zrobiła coś, co mogło ją narazić na gniew mafii? Czy znowu się bawią w ciuciubabkę, mendy jedne :rant: Ale serio, niech mnie ktoś oświeci, bo zostawić Was na chwilę i nic nie ogarniam :(( |
też bym potrzebowała oświecenia. :/
|
To ona miała podejrzenia, czy nie? Ktoś podejrzewał ją? Może to miało tylko wywołać zamęt?
Nie wiem już nic :/ |
Mordują przypadkowe, nieudzielające się osoby, żeby nie dać nam żadnych wskazówek typu "X głosował na Y, więc go zabijemy, bo Y jest w mafii.".
I dla jasności - nigdy nie wskazywałam Klavjor. |
Ja coś napisałam o zabijaniu jej, więc może to mnie będą chcieli wrobić?
|
Ale Klav wskazywała Yuki.
Ja i tak bym zagłosował na Apo >D (wiem, że jestem monotmatyczny, ale co zrobię że wierzę że ona jest w mafii :<) |
Cytat:
Nie no, druga osoba wskazuje Yuki - umiera. |
Wiecie dlaczego Klavior umarła? Bo tak jak muff nie umiała trzymać języka za zębami. Rozgryzła mafię i bach.
Cytat:
Powiem wan tylko tyle, że w kolejnym głosowaniu mój głos kieruję w stronę tej drugiej. Mam nadzieję, że nie będę sam. ;c |
Ale tym postem nie odkryła Ameryki, właściwie nie wniosła nic nowego.
|
Zastanawiające, dlaczego akurat kjalvor? Chyba za bardzo się nie wychylała... Cóż, być może tym razem wybrali kogoś przypadkowego :/
|
Mery - ale gdybym była w mafii, to by pewnie siedziała cicho i uważała na to co piszę.
Ja chyba też jutro głosuję na Flo. |
Tylko, że ja już dawno miałam podejrzenia do Flo i nic się nie działo. To samo tyczy Bjork. Ale dziwi mnie to, że Klalsdjdskll wskazywała Yuki i umarła, a wcześniej muffin też na nią głosowała, Everlasting też głosował na Yuki i zginął, Don podejrzewał Yuki, i dodatkowo głosowania Yuki pokrywały się ze śmierciami z rąk mafii...
To zaczyna mieć sens... |
a ja bym postawiła na Bjork.
|
To że kjalvor kierowała się w stronę Flo też to uczynię. Być może za to została zamordowana[*]
|
W sumie Mery ma racje... Ale jeżeli Yuki nie będzie w maffi, będę głosował na Flo do skutku...
|
I TERAZ YUKI SIĘ BRONI, ŻE KLASDGFGJOR NIE WNIOSŁĄ NIC NOWEGO TYM POSTEM.
Czy wy widzicie to co ja? |
Cytat:
|
A może właśnie o to chodzi? Specjalnie się nam "podkładają", żebyśmy myśleli, że są takimi idiotami i zrezygnowali z tego, co ma sens, ale wydaje się być zbyt proste?
|
MERY NIE TYLOO TY TO WIDZISZ : ***
Dominiku, zaufaj mi i zaglosuj razem ze mną na Yuki, proszę. Yuki jest w mafi, każda śmoerć prowadzi do niej. Pszypadeg? Nie sondzem. @down, nie imieniem, ale starym nickiem. : * |
Uprasza się o nieszastanie moim imieniem : [
Może faktycznie masz rację Meryam, ale trudno mi w to uwierzyć >D |
Yuki? Nie wydaję mi się, może skieruje na to jakieś tam podejrzenia, ale nie wydaje się wam to za proste? Sami by się podkładali w tak banalny sposób? :| Głosujcie sobie na mnie, ale to będzie kolejny strzał w stopę
|
Ok, moja teoria jest taka:
Na początku, kiedy głosy Yuki pokrywały się z zabójstwami mafii, może chodziło o to, żeby nas zmylić w jakiś sposób. Może żebyśmy myśleli, że jest lekarzem albo Cattanim, cokolwiek. A potem, gdy wykryliśmy to, ze jej głosy się pokrywają, zaczęli eliminować tych, którzy głosowali na nią lub ją podejrzewali. i teraz na dodatek, Yuki zaprzecza, ze Kjalvor nic nie wniosła, podczas gdy to wyjaśnia wiele, bo Yuki się udziela raczej sporadycznie, ale jeśli już, to po to, by odsunąć od siebie oskarżenia. I może właśnie o to chodzi. Podkładają się, bo chcą, żebyśmy to zbagatelizowali i poszli dalej, bo często tak było. Że coś wydawało się zbyt proste. |
@Flo - strzał w kolano
|
Cytat:
|
W sumie, Meryam ma sporo racji. Niby takie oczywiste skojarzenia, ale może o to chodzi, żebyśmy zlekceważyli coś, bo jest zbyt oczywiste. Nie podjąłem jeszcze decyzji, ale niewykluczone, że pójdę tym tropem.
Moim zdaniem głosowanie tylko wedle własnego uznania nie ma sensu. Wygrywa większość, a nie pojedyncze osoby (które przecież mogą mieć rację, ale nic im to nie daje, póki nie znajdą poparcia albo mafia ich nie sprzątnie). |
Cytat:
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa. Serio w to wierzycie?
Cholipcia, jak mnie zabijecie, to znow kolejny mieszczuch pójdzie w piach :'( Klavjor nic nowego nie wniosla, bo to samo pisalam kilka postow wczesniej. Proponuje glosowac na Diane. |
Na kogo dziś głosujecie? Jestem rozdarta między Flo, Yuki i trochę Dianą ; /
|
a ja proponuję żebyśmy dziś zagłosowali każdy wg swojego uznania, tak jak kto podejrzewa i żebyśmy nie mówili, żeby miafia miała trudniej. myślę że ktoś zginie na pewno, ale nie konsultujmy się tylko niech każdy sądzi wg siebie.
|
Cheeba, racja. Muff też to proponowała, może w mafii bali się, że namówi do tego wszystkich.
zatem mój głos też poznacie dopiero po głosowaniu ;)) |
Ale jak każdy zagłosuje na kogoś innego, to źle będzie :/
|
Ale nie do końca o to mi chodzi. Tylko mamy kilka typów (do których doszliśmy wczoraj) i to spośród nich zamierzam wybrać.
|
Ja jestem rozdarty między Flo i Yuki, ale nie powiem na kogo zagłosuję. Niech mafia ma trudniej.
|
Również nie zdradzę na kogo głosuję. Mój głos zmienił się diametralnie. Jeśli dziś odstrzeli mnie mafia to znaczy że to był dobry głos!
|
Please, przecież i tak mafia dowie się, na kogo głosowaliście :P
|
Ale po głosowaniu
|
Z drugiej strony, coś w stylu "może zagłosuję na X, a może na Y, jeszcze nie wiem...". Takie posty nie pomagają, a jedynie wzbudzają dodatkowy zamęt, więc mafia może łatwo to wykorzystać. Lepiej trzymać się swoich podejrzeń.
|
Czyli dyskrecja? :3
|
Tak. To chyba najlepszy pomysł
|
Najlepiej niech każdy zrobi ta jak uważa :) Podążanie za pojedynczymi osobami dotychczas nie kończyło się dobrze. Ja od wczoraj zanim przeczytam posty innych po zabójstwie mafii, sam analizuję wyniki głosowania. I nie odświeżam strony, dopóki nie dojdę do jakichś wniosków.
Jak już się jest na coś nastawionym, to trudniej poddać się manipulacji ;) |
Matko już nie wiem na kogo głosować. Waham się między Flo, Dianą i Yuki. Chociaż zapewne jedna z dwóch pierwszych.
|
Jaka dzisiaj tutaj cisza :O Przynajmniej w porównaniu do poprzednich dni :D
Takie niemówienie to rzeczywiście dobry eksperyment, w końcu szansa na to, że będzie remis w głosowaniu jest naprawdę mała, więc jak co, to bez strachu :) Ja się wciąż zastanawiam.. Pewien post zrobił na mnie wrażenie, zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Powodzenia wszystkim! :) |
Mój głos poszedł już na Dianę.
e: dopiero teraz przeczytałam o dyskrecji, no ale trudno :D przynajmniej jak mnie zabiją to będziecie mieli trop. |
Ja też zagłosowałam, pewnie nikogo nie zdziwi na kogo. :]
|
Napisałabym, na kogo głosuję, ale jak cisza to cisza :P
W każdym razie już wysyłam głos ;) Edit: jeszcze mogę dodać, że może trzeba zwrócić uwagę na zupełnie niepodejrzewane osoby? W poprzedniej edycji mafia była absolutnie niezauważona. Zamierzam się więc zainteresować Alexandrą, Fallen i Privilege. A na którą z nich oddałam głos to dowiecie się później :P |
Cisza, bo wtorek jest. Nikt nie lubi wtorkow.
I jakos specjalnie nie widze sensu w tym, aby nie mowic na kogo glosujemy, bo i tak mafia to potem zobaczy, no ale coz... |
Co tu dziś taka cisza?
Z rąk miasta ginie dziś Yuki. Była niewinna...:innocent: Utłuczcie w końcu jakiegoś mafiosa:axe: Wyniki głosowania: 1. Diana – Fallen 2. Björk - Flo 3. Kędziorek – Yuki 4. Fallen – Diana 5. Lubie - Yuki 6. Apocalypsa – Flo 7. Ladrón – 8. redmoon – Flo 9. Mroczny Pan Skromności – Yuki 10. Meryam – Yuki 11. Flo - Diana 12. Privilege – Cheyenne 13. Anizali - 14. Alexandra - Diana 15. Cheeba - Bjork 16. Cheyenne – Yuki 17. Gingers – Yuki 18. Juhas – 19. Qwerty – Lubie 20. Volturia - |
Ale nas już mało :O[*]
Ale kurczę, my nie umiemy myśleć logicznie chyba. :l Burza mózgów więc. |
Yuki niewinna? O.o.
|
Jednak niewinna.[*] dla Yuki. Już wiem na kogo zagłosuję jutro - ale nie powiem :ike:
|
No cholera, znów to samo.
W głosach największym zaskoczeniem była Priv... Skąd taki głos? Nie wiem, to dziwne. |
Ja uważam, że powinniśmy się przyjrzeć tym cichym. :l
|
Cytat:
|
Mamy jeszcze 5 mafiosów do ściągnięcia. Kogo podejrzewacie najbardziej? Teraz mi się wydaje, że to Gin, Cheyenne lub Flo.
|
CO?!
Ręce mi już opadają... Booże, może my naprawdę szukamy zbyt głęboko? Musimy się przyjrzeć tym cichym, nie ma bata. Btw. to drugi pusty głos Juhasa i trzeci pusty anizali i Volturii... o co chodzi? O_o |
W sumie... Może Chey? Do tej pory chyba nikt o niej nie pisał. ;))
@up: pewnie nie mają czasu. Ja tam bym się w tym nie dopatrywała spisku ;P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
najlepiej jakby wszyscy z tych milczących się nimi okazali xD
Hm... Ja nie zauważyłem, żeby Chey jakoś szczególnie namawiała nas do ujawnienia typów. Meryam, nie wiem po jakim czasie się odpadało, ale dlaczego nie mają napisanych głosów na siebie? To dopiero dziwne. Na razie nie mam pomysłów. Jeśli będzie mi dane przeżyć dzisiaj, to pogłówkuję. |
Po prostu jakoś rzuciło mi się w oczy że nie chcesz. Parę osób też protestowało ale podrzucając do tego wcześniejsze podejrzenia zagłosowałam na Ciebie. Mówiłam, że mój głos diametralnie się zmieni i uważam że mam rację. Twoje zachowanie jest dziwne bo jesteś ani za nadto aktywna ani za nadto cicha. Operujesz wszystkim z dystansem jakbyś warzyła słowa jednak twoje odpowiedzi wydają mi się nieco podejrzane.
|
Cytat:
|
Dobra, słuchajcie, ja jestem załamana i nie wiem już kogo podejrzewać, bo jak widać każde moje podejrzenie jest błędne T_T więc ma ktoś jakieś propozycje? Bo ja już naprawdę nie wiem co mam myśleć.
|
Otóż pomyślałam o osobach typu Restless. Takich, których... praktycznie nie było. Myślę też nad jedną osobą (nie chodzi o Priv), która jest obecna i się udziela, ale coś z nią nie teges.
|
@Chey - jak chodzi o mnie to spadaj na bambus! :P
Jeśli chodzi naprawdę o mnie, to nic nie piszę, bo jest wtorek i mam po- poniwedziałkową depresję. :( Fallen i Apo akurat są i się nie udzielają. A Apo chyba już tutaj trooochę siedzi. |
A ja kolejny raz namawiam do zagłosowania na Apo :((
|
przeciez ja sie udzielam ;P a to ze siedzę to w ogóle nie jest powód, bo nieraz włacze jakiś temat i gdzieś pójdę, takze tego...
ja sama juz nie wiem kto moze być w mafii, miałam nadzieję, że to Flo ale niewiele osób na nia głosowało i sie nie dowiedzialam... |
Cytat:
|
Ok, teraz to kompletnie nie wiem, kto moze byc w mafii. Jutro pójdę za głosem ludu. :'c
|
Yuuukiii! :((
Czemu nie byłaś w mafii? Nie mogłaś nam oddać tej ostatniej przysługi? :(( Kurka... Coraz mniej ludu zostaje :/ Nie wiem już na kogo głosować... Chyba się z tym muszę porządnie przespać. Privilege? Już wcześniej jej oskarżenia wydawały mi się, cóż, dziwne.. Same wątpliwości.. Jak tę edycję też przegramy, to chyba nie wyrobię :(( @up Myśl trochę! Nie zwalaj tego na innych, jeśli mamy wygrać. Każdy trop jest ważny. |
Według mnie Privilege, Lubie, Flo czy Meryam nie są w mafii, ich bym nie podejrzewała.
|
@up czy mi sie wydaje czy koślawo bronisz swoich ziomali-mafiozów? :)
|
up, nie broni mafiozow, bo ja na 100% nie jestem w mafii, mówię wam. Na prawdę.
|
Również w mafii nie jestem.
|
Ta godzina.
|
Ja też nie.
|
Cytat:
|
Ale to było do Privilege,.
|
Mafia dziś sprzątnęła cheebę.
Pozostali przy życiu: 1. Diana – 2. Björk - 3. Kędziorek – 4. Fallen – 5. Lubie 6. Apocalypsa – 7. Ladrón – 8. redmoon – 9. Mroczny Pan Skromności – 10. Meryam – 11. Flo 12. Privilege – 13. Anizali 14. Alexandra - 15. Cheyenne – 16. Gingers – 17. Juhas – 18. Qwerty – 19. Volturia – |
Cheeba[*]
Ktoś ją kiedyś podejrzewał? |
Cheeba? Jako jedyna oddała głos na Björk.[*]
|
Czemu cheeba ? Była cicha... Tak betewu - post Fallen jest podejrzany :hmmm:
|
Może jest z nimi w mafii? :/ Kurde. Mętlik.
|
Cheye, ale ona odpowiadala na post Fallen, (Pricgajdjfja) KTÓRY W OGÓLE PODEJRZANY NIE JEST.
Kolejny raz wam mówię, nie jestem w mafii. -_- |
Zobaczcie, znów tak samo - ginie osoba, która pisała od czasu do czasu i nie zdradzała się, co do swoich typów.
Głosowała dwa razy na Bjork, raz na Yuki i raz na Priv. Lubie, dzięki za info, myslę, że nas wszystkich przekonałeś xD |
Cytat:
|
Cytat:
|
tak to sobie każdy napisać może, ze nie jest w mafii. to w niczym nie pomaga ani was nie usprawiedliwia :|
|
Cheeba?[*]
Jedyny sposób na uniknięcie śmierci - wydzierać się w tym temacie. :l Mafia chce się pozbyć tych sprytnych, którzy mogą się czegoś domyślić, ale o tym nie mówią? Bo jak dla mnie, to oni byle jakich osób nie pozabijali. (w odróżnieniu do nas :D) |
Faktem jest to że odkąd oddałam głos na Cheyenne zaczyna wręcz podejrzliwie wymigiwać się od tego że jest w mafii. Ja jestem uczciwym obywatelem
|
To ja nic nie mówię więcej.
|
Mój post jest podejrzany, bo napisałam nicki ludzi, których nie podejrzewam? :P Możecie na nich głosować przecież, ale według mnie są niewinni xD Dużo obserwowałam i mam swoje własne typy, ale póki co mało osób na nie głosowało.
|
fallen - lepiej pisać, bo moze dasz nam wskazówki. A jak będziesz tak cicho, to mafia Cię pewnie sprzątnie, jak resztę cichych! :P
|
Fallen, może chodzi o to, że wymieniłaś CZTERY osoby? I o to, że napisałaś ten post... w zasadzie ni z gruchy, ni z pietruchy? To mnie zastanawia.
Na razie jednak moje podejrzenia kierują się gdzie indziej, ale może zachowam to dla siebie na jakiś czas. |
Właśnie, Fallen nie ryzykujmy że mafia znów komuś zamknie usta
|
Cytat:
To jak, mogę liczyć na twoje propozycje? Mroku, ty chyba też chcesz... |
W takim razie ja przez cały czas obstawiam Dianę (która nagle zaczęło na mnie głosować, ciekawe czemu... xD), Apocalypsę, Mrocznego Pana Skromności i redmoona.
Cytat:
|
Ja bym się teraz przyjrzała Kędziorkowi. Ona jest zdecydowanie mniej aktywna. Volturia później. Najpierw Kędziorek, później Gingers a nad Volturią się zastanowię.
|
Bjork, też myślałem nad Ginem, ale po tym, co było z Yuki zaczynam praktycznie od początku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Studiuję i mam dość mało czasu, żeby to wszystko ogarnąć, poza tym zamiast 20 postów o niczym wolę napisać jeden, ale za to przemyślany. Ale przyglądajcie się jak chcecie :) A jak już to zrobicie to weźmy się za mafię :P E. Fallen, skąd Ci się nagle wziął MPS i redmoon? :| |
Z powodu niegłosowania usuwam z gry Volturię i anizali. W grze nadal 5 mafiosów.
Juhasa proszę o info, czy nadal gra, bo nie zagłosował dziś po raz drugi. |
Czyli Bjork, Volturię można usunąć z listy podejrzanych
|
Priv, ja bym ją miał jeszcze na oku ;P
|
A to zabijcie mnie, przynajmniej nie bede sie wkurzal ze ignorujecie moje 'glosujcie na Apo' :P
|
Gin, z emerytami nikt sie nie liczy :P
|
Apo, przecież on ma tylko 14 lat, wiec jak sie z nim mozna liczyc (ok)
|
Gin, nie ignorowalibyśmy Twojego "Głosujcie na Apo", gdybyś ciągle tego nie pisał :D
|
Gin, przestane cie ignorowac, ale podaj powód na to, byśmy na nią głosowali... POWÓD, a nie "bo tak.mi się wydaje"
|
wlasnie, sama bym chciala poznac powód :hmmm:
|
OK. ja moge glosowac na Gina, mi juz to wisi i powiewa. jak chcecie i macie podejrzenia to mozecie i mnie zabic, mi juz obojetne.
Mam juz dosc tych slepych strzalow. zostaje nas coraz mniej, a ja mam wrazenie, ze niektore osoby, ktore tak rzucaja oskarzeniami na prawo i lewo sa w mafii, a z drugiej strony, ze mafiozi to te ciche i niepozorne osoby. nie wiem juz co mam myslec. duza czesc osob promuje jakas dziwna propagande, inni zmieniaja typy co posta, a mafia jak zabijala tak zabija. ja powiem tak, mam swoje typy, nie bede ich zdradzac, nie bede wam mowic na kogo macie glosowac, ale tez nie mam zamiaru jakos wierzyc w kazde powiedziane przez was slowo. ujmujac to krocej - czujcie sie wszyscy podejrzani. jestem ciekawa, co teraz z was wyjdzie. (przepraszam za male litery, brak polskich znakow i bledy, siedze na telefonie ;)) |
Ejj no nie poddawajmy się. Zagłosujmy w końcu na Dianę, coraz więcej osób jest do niej przekonanych, a widzę, że innych konkretnych typów nikt nie ma. No oprócz Gina :P
|
Ja sądzę, że Diana to bedzie kolejny nietrafiony strzal. ;c
e. chociaż po większym zastanowieniu... kto wie, warto spróbować |
kolejny raz jest tak, że jedna osoba namawia i znowu nie trafimy ._.
ja nie wiem, waham sie nad tą Dianą, ale jak juz mówiłam - bardziej przekonuje mnie Flo, mogę sobie dać za nią rękę uciąć... :hmmm: |
Boję się, że po raz kolejny jesteśmy świecie przekonani, że ktośtam jest w mafii, a zaraz nam tu Libby pisze "był niewinny." :l
Może się przekonam co do Apo albo niewiemkogo. |
Ja po przemyśleniu sprawy, swój głos oddam na kogoś, kto od samego początku wzbudzał wątpliwości, i to nie tylko moje.
Nie wiem, jak to będzie, ale oby udało się tym razem ustrzelić winną osobę. |
Mroku, czyli na kogo?
|
Dowiesz się po 19:30 ;)) Ale myślę, że łatwo wywnioskować, kto to taki.
|
Ja głosuję na kogoś, kto jest podejrzany i nie wiadomo czemu upira się przy jednym userze.
|
Mam nadzieję, że dziś trafimy. Jeszcze nie wiem na kogo oddam głos. Waham się między dwoma osobami. Może coś się wydarzy ciekawego
|
Tak, tylko szkoda, że dowiem się jednocześnie o śmierci z rąk mafii, po za szybko to ja dzisiaj do domu nie wrócę :c
Czy chcesz głosować na Bjork ? |
Już oddałam głos. Ciekawi mnie strasznie wynik...
|
Szybko o.O
|
Cytat:
|
Boże, tak trudno powiedzieć, na kogo będzie się głosować ? Przecież mafia cie(was) nie zabije o tej którejśtam, a możecie podsunąć trop innym. Serio?
Jakie dwie osoby o 90% pewności, Priv ? |
Mam na myśli Cheyenne. Jest podejrzana dla mnie i jestem w stanie zaufać 90 % swej intuicji że to ona. I jeszcze Diana, ale to jednak na 75 %. Coś zaczęłam wątpić
|
Cytat:
|
Lubicz, nie za ciekawski jesteś? W tym momencie zaczynam mieć wrażenie, że na siłę chcesz się dowiedzieć, czy ktoś przypadkiem nie ma słusznych podejrzeń, żeby tę osobę sprzątnąć. Nie wiem, czemu tak naciskasz, jak ktoś nie chce to nie mówi.
|
Pisałam o tym już wcześniej, Cheyenne jest podejrzana, niby szara myszka zawsze zaskoczona że ta osoba nie jest w mafii. Wykazuje chęć ujęcia mafii ale w tak dziwny sposób że już od jakiegoś czasu ją obserwuje. Mogę się oczywiście mylić ale moja intuicja też na nią wskazuje.
Diana to inni pisali więc nie będę kopiować jednak coś mi każe zaczekać jeśli o nią chodzi. Nie musicie mi wierzyć bo dla większości pewnie takim postem będę podejrzana ale po prostu może takie wskazówki z mojej strony będą przydatne. @up: jeśli Lubie jest w mafii i mnie sprzątnie to przynajmniej będziecie wiedzieć kogo podejrzewam i że sprzątnął mnie Lubie i jego gang :D :P |
Dziwny sposób to znaczy...? :>
|
Cytat:
|
Ta, bo jak się wychylę, to zaraz, że jestem w mafii, jak się zgadzam, to jestem w mafii, jak siedzę cicho, to jestem w mafii, jak się bronię, to jestem w mafii... :/
|
Jaki wniosek? ;P
|
Chrupek, naciskam, bo to jest gra zespołowa. Sam gry nie wygrasz, bo trzeba działać razem, a takimi postami "wiem, ale nie powiem" wyrażacie niechec do współpracy. Może twoje podejrzenie jest słuszne, ale jak mamy tego kogos zalatwic dzis, skoro nie do konca wiemy, kim ta osoba jest.
I mowie wam po raz ktorystam z kolei, ze mafia nie jestem, mozecie sobie myslec co chcecie. Dla mnie tez moje zachowanie jest podejzane, jak bylbym na waszym miejscu dawno bym na mnie glosowal, ale ja WIEM, ze NIE jestem w mafi, wiem to na 100% ze nie jeste... ale wy tego nie wiecie, choc probuje was do tego przekonac, ale po co, skoro wiekszosc i tak nie wierzy. Staram sie naklonic was do wspolpracy. Kazdego. Ale po co, lepiej samemu wygrac gre. :'c Priv, ok, do Cheye przekonalas mnie w 20%, ale to i tak nie starczy, bym na nia glosowal, a przynajmniej dzisiaj, bo swoj glos oddalem na Bjork, bo ponieważ. Dostępny będę dopiero wieczorem dostępny. Jak by ktoś chciał mnie oskarzyc o to, ze raptem zniknalem, zapraszam do szukania mnie w kosciele... |
Zgaduję że bierzmowanie :D
|
o, pewnie idziesz do kościoła by oczyścić się z win i grzechu jakim jest zabójstwo kilkoro niewinnych mieszkańców? :evilmad:
|
cienko z wami... myślałam, że kogoś znajdziecie, a tu mega lipa. no więc tak patrzę na listę i zostało aż 20 osób, z czego prawdopodobieństwo trafienia w mafiozę metodą losową jest nadal znikoma. tak się waham między trzema userami, ale głos oddałam na pierwszą lepszą :cigar:
|
Ta technika jest beznadziejna. :D Każdy będzie głosował jak będzie chciał i nigdy do niczego nie dojdziemy. Poza tym podejrzewacie mnie srsly? ;> Gdybym była w mafii nie wychylałabym się i nie naciskała by głosować na Dianę. ;p
|
Zagłosowałam na osob, którą podejrzewam. Mam nadzieję, że uda nam się dziś trafić mafię. :rolleyes:
|
Widzę że sporo z was uderza do Diany. Sama z Cheyenne nic nie zdziałam i głosuje na Dianę
|
Cytat:
Jeszcze nie zdążyłam zagłosować. Na razie się zastanawiam :P Coby się nie narzucać, to mogę tylko napisać, że jak chcecie ustrzelić kolejnego mieszkańca, to głosujcie na mnie. :like: Ale zrobicie jak chcecie, nie będę Wam tu przynudzać, bo to się mija z celem. |
Nie zabijajcie mnie!!!! Mam coś ważnego do zrobienia :)
Ale zaraz wrócę do gry :) |
A ja wciąż nie oddałam głosu i nie mam pojęcia na kogo to zrobić.. :(
Chyba po prostu na kogoś, kogo podejrzewam mniej więcej od wczoraj... Posty tej osoby są, jakby to powiedzieć... desperackie :P Mam nadzieję, że dzisiaj kogoś trafimy, byłoby miło, bo naprawdę zaczyna sie robić niebezpiecznie :/ Libby, jakaś podpowiedź? |
Miałam trochę roboty i nie mogłam się tu pojawiać - stąd moja desperacja.
Dodatkowo jestem PRZERAŻONA, bo na razie mafia jednak wygrywa - założę się, że dzisiaj znów nie trafimy mafioza i zabijemy kolejnego mieszkańca, a mafia zabije kolejnego. Co najfajniejsze - rzeczywiście wiele wskazuje na to, że mafia mnie wrabia (patrzcie na kogo głosowałam, że jest w mafii - myliłam się, a mafia zabijała właśnie osoby, które podejrzewałam, a ja mam coraz mniej pomysłów, kto w tej mafii może być. Po tym czasie spędzonym tutaj i analizowaniu - najbardziej w tej chwili obstawiałabym Mrocznego Pana Ciemności i Flo. Choć dzisiaj głosowałam na Kędziorka - przyznaję się. Jak mafia ustrzeli dzisiaj ją - to jestem pewna, że mnie wrabia. |
Czyżby TA godzina nadchodziła ? :o
|
Zejdę przez Was kiedyś na zawał! Już się nawet boję otwierać pm'y... :(
Dziś z rąk miasta ginie Bjork. Udupiliście. Była niewinna. W grze nadal 5 mafiosów. 1. Diana – Flo 2. Kędziorek – Lubie 3. Fallen – Diana 4. Lubie - Bjork 5. Apocalypsa – Flo 6. Ladrón – Bjork 7. redmoon – Flo 8. Mroczny Pan Skromności – Bjork 9. Meryam – Bjork 10. Flo 11. Privilege – Diana 12. Alexandra - redmoon 13. Cheyenne – Bjork 14. Gingers – Apocalypsa 15. Juhas – Juhas 16. Qwerty – Lubie |
Libby, dlaczego boisz się otwierać te PMy ?
Bjork,[*] będę wspominał cię jako dobrą wróżkę : pp |
Dlaczego Bjork?[*]
Mogliśmy sobie razem wszystko przemyśleć, a nie że każdy indywidualnie sobie pomysli i będzie luz. :l |
Przeczuwałem że Bjork nie jest w mafii. Musimy się wziąć w garść bo znowu przegramy :{
|
OMG co to był za fart, myślałam, że dziś mnie zlinczujecie 3
Ale w sumie to nie ma się z czego cieszyć, bo kolejny niecelny strzał... Nie sądziłam, że dziś odpadnie Bjork. :O |
Hmmmm.[*] dla Björk. Coś mi podpowiadało, że była niewinna.
|
Lubie - zapewne przez nasze racjonalne myślenie...
|
Cytat:
UP, HAHAHA, na pewno przez nie ;D Pogubiłem się kompletnie, nie wiem nic :o |
Ehhhh... Kolejne pudło...
Jutro zagłosuję na Gingersa albo Flo, ale nawet nie potrafię powiedzieć czemu. Trudno, musimy strzelać, nie mamy nic na mafię. |
Bjork była moim "faworytem" jeśli chodzi o bycie w mafii. Skoro nie ona, to ja już nie wiem. Myślałem, że jak nie będę się nikim sugerował to będzie lepiej :/
Pomyślę nad tym, kto może być w mafii, ale na razie mam pustkę w głowie. |
...i znowu spudłujesz.
Ja nadal obstaję przy swoim zdaniu - http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1439 Żadna z tych osób nie została zabita i w grze nadal jest 5ciu mafiozów... |
@up: Każdy tak mówi, słaba wymówka.
|
Ech... Kiepsko. Coraz nas mniej... Musimy zacząć logicznie myśleć, bo przegramy :(
|
Pożyjemy, zobaczymy ;)
|
Czy pożyjemy to się dowiemy o 21.30!
|
Łot de łot de?! Tyle osób obstawiało Dianę i nagle głosują na nią dwie osoby w tym ja? Mowiłam że Bjork jest niewinna :D
|
Naprawdę mamy tu istną rzeź niewiniątek :((
Już nawet nie wiem co napisać... @Libby, nie dziwię Ci się.. |
Jak myślicie kogo dziś zabiją? I co się dzieje z Juhasem? Kolejna osoba która zaraz odpadnie bo nie głosuje (oby mafiosa :D)
|
Nie mam pojęcia.
Ale jak mnie zabiją to mi będzie smutno. :( btw. a co myślicie o redmoon w mafii? Głosowałam na niego dzisiaj. |
A dlaczego? Ja nie wiem co o nim myśleć. :| Czym się kierowałaś? Intuicja czy cóś? :D
|
Intuicja bardziej. A z tego co pamietam to kiedys ktoś coś na niego miał. Albo piszę o kimś innym. :D
|
Ta godzina nadeszła...
|
Dziś mafia kropnęła Meryam. Przypominam, że teraz co trzecia osoba jest mafiosem.
Pozostali przy życiu: 1. Diana – 2. Kędziorek – 3. Fallen – 4. Lubie 5. Apocalypsa – 6. Ladrón – 7. redmoon – 8. Mroczny Pan Skromności – 9. Flo - 10. Privilege – 11. Alexandra - 12. Cheyenne – 13. Gingers – 14. Juhas – 15. Qwerty – |
A jeśli mafia mnie dziś zabije - spójrzmy na tych, na których praktycznie nie ma dowodów. Bo widzicie jak kończymy z tymi wielce podejrzanymi. ;)
|
DAFUQ, MERYI NIE IDCHODZ. :c
kurde szkodaa :'c poimszczę cię , wybije mafie dla ciebie... |
Się porobiło. Trzeba popatrzeć na kogo Meryam głosowała i o kim pisała
|
Wiedziałem, że Mery jest niewinna. Ale może ona im zagrażała w jakiś sposób ? Sam nie wiem. Idę spać. Może rano coś wymyślę....
|
Meryam[*]. Zaczynam się bać. 1/3 z nas to mafiozi, czyli mogą bardzo łatwo przegłosować śmierć kogoś niewinnego :cry:
|
Cytat:
|
Priv - możliwe... W sumie ile osób podejrzewało Gina? Chyba Bjork jeszcze.
Mery[*] |
@Privilege Czyli nie tylko ja to zauważyłam :>
|
@Privilege być może..
Wszystkie osoby, na które Meryam głosowała już odpadły, więc trzeba szukać w jej komentarzach.. Już 1/3?! :O Tak szybko? Bez jaj proszę... :( |
Czyli prawdopodobieństwo Gina jest dość wysokie
|
Mam takie pytanie ;) Czy możecie mi podac konkretne powody przez które mnie podejrzewacie? Znowu utłuczecie kogoś przez loterię a później będzie ból,[*] i 'czułem że jest niewinny' ;)
|
@UP ja o to samo poproszę ;p
|
Uprzejmie zawiadamiam ciekawskich, iż jutro nie będzie mnie i nie będę głosować ;))
A dziś... No cóż, nie ukrywam, że nie wiem komu mam zaufać. Myślałem nad tym, żeby nie zagłosować, ale jeśli przeżyję dziś, to opuszczenie głosowania zostawię sobie na jutro. Jeszcze się zastanowię. Tak jak wczoraj, nie mówię, na kogo zagłosuję, tym bardziej, że jeszcze nie mam pojęcia. |
@Priv - możesz mieć dużo racji
To, że Gin jest w mafii jest aktualnie bardzo prawdopodobne. Żeby nie było - ja nie podejrzewam Gina dlatego, że on mnie podejrzewa. Co prawda nie zabronię wam głosować na mnie,jesteście wolnymi ludźmi, ale jak już - udupicie miastowego. |
Mówię Wam - przyjrzyjmy się tym, których nikt nie podejrzewa! I na któreych nie ma praktycznie dowodów.
|
Cytat:
|
To może już w ogóle wykorzystajmy koło fortuny? :) Wtedy przynajmniej będzie jakakolwiek szansa, że trafimy mafioza.
Właściwie przez cały czas FM działamy tak samo - jedna osoba rzuci jakiegoś nicka i nagle dla wszystkich wydaje się podejrzany. Jeżeli macie zamiar dalej tak działać, to lepiej od razu to zakończyć. ZAGŁOSUJMY NA WSZYSTKICH, BO WYDAJE MI SIE ZE MOZE NA PEWNO EWENTUALNIE SĄ PODEJRZANI ;P |
Gin, w sumie mogę zagłosować na Apo. Przeczytałam kilkanaście ostatnich stron i wg mnie jest trochę podejrzana.
|
Priv - tak sobie patrzę na tą listę wciąż żywych i chyba każdy z nich był podejrzany. Niektórzy mniej, inni bardziej.
Co myślicie o Ladrón? |
jest cicha - tak jak wiele innych osób.
|
Coraz mniej nas tu, to fakt. Trzeba jakiegoś mafiozę kropnąć bo po nas.
Nie wiem kompletnie na kogo głosować... Pewnie to będzie ślepak jak zawsze. Gin? Cheyanne? Diana? Może któreś z nich? A może Apo lub Ladrón? Sama nie wiem. Na wszystkich są jakieś dowody ale nie wystarczające... |
Flo idac tym tokiem mogę powiedzieć ze kazdy jest trochę podejrzany, czytając jego posty :p
|
mogę iść z wami i głosować na Apo.
|
Też z wami pójdę. Straciliśmy już dużo, a nóż widelec się uda.
|
Kurde, już 1/3... A wydawałoby się, że gra dopiero się zaczęła :O
Nie wiem, na kogo głosować. Pustkę w głowie mam... Z resztą jak każdy chyba... Nie mam pojęcia na kogo zagłosować, ale zastanawiam się między Flo i Cheyenne. Myślałam też o Apo, ale nie wiem, mam jakieś przeczucie, że jest niewinna. Chociaż może niesłusznie... Edit: Aaaa, no i Fallen. Też mi w niej coś nie pasuje. Edit2: Zdecydowałam się, głosuję na Ladron. Tak czytam wasze posty i stwierdzam, że może macie rację. |
W takim razie głosuję na Apocalypsę, w końcu musi się udać. :)
|
Ja dzisiaj głosuję na Apo, bo jak widzę, parę osób również na nią zagłosowało, a wydaje mi się podejrzana.
|
A ja swojego głosu od wczoraj nie zmieniam..
Nie mam już zielonego pojęcia kto może być w mafii, bo moje wszystkie analizy guano dały.. :(( Teraz już tylko czekam. |
Widzę, że nie ma sensu głosować na kogo innego. Chyba zagłosuję na Apo.
|
Ja już zagłosowałam...
|
Mam nadzieję, że tym razem trafimy... Pewnie Apo odpadnie. Oby była mafiosem, bo się wkurzę :((
|
Ta godzina...
|
A potrzymam Was trochę w niepewności...
Radziliście, radziliście i jakimś cudem coś uradziliście... Dziś miasto zlinczowało Apocalypsę. Była niewinna... No dobra... No nareszcie!:hooray: W grze pozostało 4 mafiosów.:yeaah::yeaah::yeaah::yeaah::yeaah: Wyniki głosowania: 1. Diana – Ladron 2. Kędziorek – Lubie 3. Fallen – Apocalypsa 4. Lubie - Apocalypsa 5. Ladrón – Gingers 6. redmoon – Gingers 7. Mroczny Pan Skromności – Gingers 8. Flo - Apocalypsa 9. Privilege – Apocalypsa 10. Alexandra - redmoon 11. Cheyenne – Apocalypsa 12. Gingers – Apocalypsa 13. Juhas – Mroczny Pan Skromności 14. Qwerty - Lubie Apo: wszyscy macie bana xD |
Tak! UdaŁo siĘ! <33333
|
W końcu :P
|
YES! YES! YES!
:D :D :D Sama na nią nie głosowałam, ale gratulacje dla Was i Gina! :D |
WOW. Nareszcie :D Mamy mafiozę! W takim razie, kto jeszcze może być w mafii?
|
Mafia nie głosowała na swojego, więc mamy podpowiedź ;) Do grona podejrzanych według mnie należą Diana, kędziorek, Ladrón, redmoon, MPS, Alexandra, Juhas i Qwerty. To w nich szukałabym mafiosa.
|
Jest, wreszcie! :O
I pomyśleć, że Apo niewiele podejrzewałam. Umiejętnie wtopiła się w tłum. No ale radujmy się, pierwszego mafiosa zabiliśmy! :hooray::yeaah::like: Oby tak dalej :rolleyes: |
We mnie? Co wydaje Ci się we mnie podejrzanego?
|
JEDNAK MAFIA ?! Tego się nie spodziewałem kompletnie :O. Ale trzeba się cieszyć ;P. W końcu tylko czterech mafiosów zostało :D
|
Alexandra, np to że nie głosowałas na Apo :P
Ja proponuję w końcu zabić Dianę :D |
Pff, a co mój jeden głos by dał?
|
Cytat:
Diana Kędziorek MPS Qwerty Jeśli MPS jest w mafii to Juhas nie może, na Ladrón głosowała Diana a wg mnie jest ona bardziej podejrzana, Qwerty i Kędziorek głosowali na Lubie, Lubie głosował na Apo. Wiem że nic nie rozumiecie ale ja rozumiem i składa mi się w całość. Mam nadzieję że kumacie :D |
Głosuję na Lubie, bo uważam, że może być w mafii. Nic poza tym :P
Oprócz niego podejrzewam też Fallen i Flo, Dianę mniej, ale też wydaje się odrobinę podejrzana. |
Qwerty - a ja głosuję na redmoona, bo uważam, ze jest w mafii. proste. ;)
|
Priv, ja rozumiem. :) W takim razie sprawdźmy kogoś stamtąd.
Qwerty - pomyśl trochę, głosowałabym na swojego?;p |
Cytat:
Ja skłaniam się ku Lubiemu i Fallen. :| |
@Flo - no wiesz, skoro tyle userów głosowało na Apo i wiadomo było, że nic to nie zmieni to mogłaś na nią zagłosować, żeby wtopić się w tłum :>
Ciekawe kogo sprzątnie mafia... |
No kurczę, nie spodziewałem się, że Gin ma rację :O Byłem pewien, że uwziął się na podstawie tej głupiej karteczki, albo nawet, że sam ją zrobił.
No to teraz Gin nie jest moim podejrzanym. Co do reszty, wydaje mi sie, że nawet jeśli ktoś zagłosował na Apo [kiedy już było wiadomo, że dużo osób to zrobi] o niczym nie świadczy. I hę, skąd ten głos Juhasa na mnie? Ja rozumiem, gdyby tutaj uczestniczył/a w dyskusji, podał/a jakieś argumenty... Ale czemu tak "bez powodu", po długim czasie nie-głosowania? Wgl, to dziwne, że Libby go/jej nie usunęła :| Tak, wiem, że teraz to wygląda tak, jakbym zamierzał zwalić winę na kogoś, kto mnie podejrzewa. Ale nie uważacie, że to dziwne, że ktoś nie rozmawia w tym temacie, nie głosuje i nagle oddaje głos na kogoś jako jedyny? |
CELEBRATION
A nie mówiłem :P Krzyczałem o niej od początku ale nie słuchaliście, mogliśmy ją utłuc już dawno >D Btw. macie jakieś pomysły na jutrzejsze głosowanie? Ja będę trzymał się moich wcześniejszych przewidywań i zagłosuję na MPSa lub redmoona. Później Kędziorek i Lubie ;) O ilę w ogólę przeżyję dzisiejsze zabójstwo mafii :P |
Ok, spoko, Apo w mafii, ale nie zauważyliście, że jeżeli ktoś "krzyczał", wychylał się i miał taktykę, został zabijany od razu? A Gingers ? Przez cały czas głosował na Apo. Dlaczego on nie był zabity? ... Ale z drugiej strony zabicie Gina równoznaczne byłoby z krzyknięciem "Cześć, jestem Apo i jestem w mafii". Kurde, ale jednak Gingers nie wydaje się podejrzany.
:cc Ughh To na kogo jutro głosujemy, bo ja kompletnie nie wiem. |
Nie zastanawia was Diana?
|
Ja głosowałabym teraz albo na Dianę, albo Mrocznego Pana Skromności.
|
a i Priv, pisałaś ze Qwert i Kędziorek są w maffi, bo nie glosowali na Apo tylko na mnie, ale zauważ, że oni to robili od dłuższego czasu, więc.. mi TO w ogóle nie wygląda podejrzanie.. : |
|
Starałam się wyciągnąć wnioski, troszku osób nie oddało głosu na apo więc ogarniam co i jak. To była moja sugestia więc nie musicie się nią w ogóle kierować :D
|
Ulala! Dziś mafia strzelała, ale niewystarczająco celnie. Qwerty uszedł z życiem! Został uratowany.
Pozostali przy życiu: 1. Diana – 2. Kędziorek – 3. Fallen – 4. Lubie 5. Ladrón – 6. redmoon – 7. Mroczny Pan Skromności – 8. Flo 9. Privilege – 10. Alexandra - 11. Cheyenne – 12. Gingers – 13. Juhas – 14. Qwerty - |
ohoho lekarz w akcji!
|
JEJ ! Nikt nie odszedł ze świaa żywych :smile: ! Ciekawe tylko, czemu chcieli się pozbyć Qwerta :|:|
|
Może mafia podejrzewa, że wie na kogo głosować? Może jest cattanim? W końcu Apo to tylko dzieki niemu ustrzeliliście. (końcówka "-cie" bo ja na nią nie głosowałam ;) )
|
Pirv, Diana zastanawia mnie już od dawna. Mafia chciała zabić Qwerty'ego? Przynajmniej wiemy, ze nie jest w mafii :D
|
O, po raz pierwszy ktoś został uratowany! Ciekawe,kto jest lekarzem?
|
OLABOGA, SŁUCHAJCIE
MPS niby gada mądrze, tu podpowiada, stara się dawać dowody, oskarża, ALE Dlaczego dzisiaj głosował na Gingersa? Bo oskarżał Apo? Która jest w maffi? Może mysłał, że przebije głosy na Apo i wybije gingersa, bo dobrze prawi (polac mu, Gingersowi) Tak samo redmoon i Lad. Proszę powiedzcie mi, że mam choć trochę racji. Jutro głosuje na MPS'a. Czy ktoś jest również skłonny oddać na niego głos? Albo na kogokolwiek z tej 3? |
Albo to Qwerty jest lekarzem i się postanowił zabezpieczyć?
Znowu nic nie ogarniam. Z dużo myślenia. :l |
Cytat:
|
Ale fajnie :D
Więc może Lubie (albo Flo czy Fallen) rzeczywiście jest w mafii, co? :3 |
Hmm... Lubicz, Priv, jak coś to ja też mogę na niego zagłosować. ;p
|
Ja również mogłabym zagłosować na MPS, jeżeli zrobi to większość. Podejrzewałam go od jakiegoś czasu, więc jestem prawie pewna, że nam się uda i tym razem ^^
|
Qwert, farciuchu, dlaczego mnie oskarżasz? Jakie są tego powody? Sposób w jaki piszę posty, ilosc oskarzen, czesta zmiana zdania i nagłe podejrzenia? Qwert, jeżeli jestes Cattanim, to mnie sprawdź, a prawdy się dowiesz...
|
Lepiej późno niż wcale, dlatego dopiero teraz gratuluję Ginowi nosa.
Nie byłam przekonana do przynależenia Apo do mafii, szczególnie, że od początku nikogo nie mogłeś do tego przekonać, więc tym większa Twoja zasługa. Dlatego... ... Yuhuuuu! Mafios nie żyje! :yeaah: :D Co do następnego podejrzanego, jeszcze myślę... Do wieczora jeszcze kupa czasu, chociaż będę się musiała zmyć po południu. Rozumiem, że teraz próbujecie swoich sił przeciw MPS, ale ja się muszę nad tym głębiej zastanowić. Niby coś w tym jest, ale w końcu gdyby był kumplem w zbrodni Apo, to czy by się tak podkładał, głosując przeciw Ginowi? Szczególnie, że patrząc na te wszystkie posty, to nie było szans na to, by Apocalypsa przeżyła. A to, że Lubie jest w mafii ma jakiś sens... Qwerty miał zginąć i pewnie następna miałam być ja, bo oboje już drugi raz z rzędu na niego głosowaliśmy :(( (Choć mam nadzieję, że się mylę) Ale nie idźcie za tym moim małym podejrzeniem jak owce za pasterzem, w końcu sami musicie to dokładnie przemyśleć :) |
Co za zaskoczenie, pierwszy raz ktoś się uratował! :O
Ciekawe, czemu Qwerty. Może przez te i podobne podejrzenia? Coraz bardziej zaczyna zastanawiać mnie Flo. Przemyślałam też tą wczorajszą literówkę Alexandry. Może napisała prawdę z rozpędu i zupełnie nieświadomie? Żeby zaraz nie było, że czepiam się o bzdury, ale to mi się składa w całość. @down: no ale wiesz, wszystko trzeba przemyśleć, to nie była klasyczna pomyłka :P |
@Diana - literówka to literówka. Gdybym była w mafii to bym dokładnie czytała, czy nie napiszę czegoś źle, czy to coś tam wniesie, blablabla. A nawet jeśli chcecie, to głosujcie na mnie, ale nie wyjdzie nam to na dobre, bo już załatwiliśmy jednego mafiosa. Myślmy racjonalnie.
|
Jakoś nie wierzę w winę MPS, ale jeśli większość na niego głosuje to jestem skłonny to zrobić ;))
|
Gdybym był cattanim to już bym Ciebie dawno sprawdził, Lubie :P
Nadal głosuję na Ciebie. |
No tak, gdybyś był Cattanim, to byś już dawno wiedział, że nie jestem w mafii -_-
I tak Kędziorek, mylisz się. Gdybyś patrzyła parę postów wyżej, wiedziała byś, że was broniłem przed oskarżeniami... Gdybym był mafią nie miałoby to w ogóle sensu... Znaczy przynajmniej ja go nie widzę... |
Cóż, jako że mnie już dzisiaj prawdopodobnie nie będzie, oddałam już swój głos. Wahałam się między dwoma userami i, nie ma co ukrywać, zrobiłam wyliczankę..
Mam nadzieję, że znów nam się uda i nie zabijemy niewinnego. Powodzenia wszystkim :) |
Z dnia na dzień coraz bardziej nie wiem na kogo głosować. :/
|
Cytat:
|
Mój głos poleciał dzisiaj na MPS, bo wcześniej parę osób napisało, że też na niego zagłosuje.
|
Na kogo głosujecie? Ja zastanawiam się nad Mrocznym. Mam jeszcze kilka innych typów ale inni nie są przekonani...
|
Ja już oddałam głos na MPS :)
|
Widzę tu sporo głosów na MPS-a. No i nie wiem. Długo się zastanawiałam. W końcu zdecydowałam się, że zagłosuję na Lubie. Przejrzałam stare posty i po prostu wydał mi się dziwny. Mam tylko nadzieję, że jeśli MPS zginie i rzeczywiście okaże się mafiosem to nie będzie od razu, że jak na niego nie głosowałam to jestem w mafii :hmm:
Po prostu Lubie wydał mi się bardziej podejrzany. Takie mam przeczucie. Ale co z tego będzie to nie wiem. |
Mam wątpliwości, ale zagłosuję na MPS.
|
Ja nawet nie pamiętam na kogo głosowałam, ale widzę, że chyba MPS dziś zginie. No cóż, oby okazał się mafiosem.
|
A tak Wam dobrze wczoraj szło... Nawet mafiosa ukatrupiliście...
Dziś zlikwidowaliście Mrocznego Pana Skromności... i drugi raz dobrze Wam poszło! W grze pozostało 3 mafiosów. Wyniki głosowania: 1. Diana – Lubie 2. Kędziorek – Mroczny Pan Skromności 3. Fallen – Mroczny Pan Skromności 4. Lubie – Mroczny Pan Skromności 5. Ladrón – Mroczny Pan Skromności 6. redmoon – 7. Flo – Mroczny Pan Skromności 8. Privilege – Mroczny Pan Skromności 9. Alexandra - Fallen 10. Cheyenne – Mroczny Pan Skromności 11. Gingers –Mroczny Pan Skromności 12. Juhas – Juhas 13. Qwerty - Lubie |
W sumie 3 osoby zagłosowały na kogoś innego. Konkluzja?
Poza Qwertym, MINDFU*K? :O |
Yaaaay, wiedziałam, że jest w mafii ^^ Jeżeli uda nam się i tym razem kogoś wyrzucić, będziemy genialni :D W jutrzejszym głosowaniu mój głos leci na Dianę.
|
ŁOOO
nie ogarniam już niczego. xd |
jestem z nas dumna :D :D na kogo głosujemy? ;>
|
Nie wierzę w tego farta :O
Drugi raz pod rząd ustrzeliliśmy mafię... Chociaż nie wiem, czy to dobre określenie, bo głosowałam na Lubiego. Jutro pewnie zrobię tak samo. |
Wow. Kolejny trafiony :D No to teraz nasuwa się pytanie: kto jeszcze może być w mafii?
:detective: |
Wy lepiej mi powiedzcie na kogo jutro glosować, to obiecuję, ze za wami pójdę. :D
Nieźle wam wyszło, po raz kolejny. I nie uważajcie za podejrzane mojego głosu, bo głosowałam na nią, ponieważ intuicja mi tak podpowiadała. (tylko ciekawe czy słusznie mi gadała. :l ) |
@Chey - moim (i nie tylko moim) zdaniem Lubie. Tylko boję się, że mogę się mylić. Ktoś jeszcze musi się wypowiedzieć.
|
Diana - nie wiem czy Lubie... On się dość mocno wczuwał w śledztwo. Ale zobaczymy.
|
Ja głosuję jutro na Dianę, wierzę, że się uda. ;)
|
Moim zdaniem w mafii są jeszcze: redmoon, Lubie i Kędziorek.
Osobiście jutro będę głosował na redmoona ;p |
@Gin - ja 2 razy z rzędu na niego głosowałam. I chyba jutro też na niego oddam swój głos.
|
Ja również mogę głosować na redmoona.
NO PROSZĘ WAS, nakierowałem nas na MPS'a, który był w mafii. Czego jeszcze chcecie, żebym wykazał, że jestem niewinny? MOJEJ ŚMIERCI? SPOKO, dzisiaj się przekonacie, że byłem niewinny, jak mafia na mnie zagłosuje. : | EDIT: OK, póki jeszcze żyję. Moje ostatnie podejrzenia się sprawdziły, więc mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. A mianowicie, Alexandra.! TAK, ona. Działa na podobnej zasadzie co MPS, czyli: udziela się, podpowiada, ale tym samym odsuwa od siebie podejrzenia. + chciałem też przypomnieć, że NIE głosowała na MPS'a KTOŚ KIEDYŚ ZAPROPONOWAŁ, SPRÓBUJMY GŁOSOWAĆ TYCH, NA KTÓRYCH NIE MA PODEJRZEŃ. To też wygląda sensownie, czy już popadam w paranoje ? :c |
paranoja ;)
|
Cytat:
Cóż... Tez podejrzewam Alexandrę, ale jeszcze wiele może się wydarzyć, więc nie wiem, na kogo będę głosować ;P |
Ja bym głosowała jutro na redmoona. Ale jak już mówiłam, pójdę za wami.
|
Cytat:
mądrze |
btw to pierwsza zaproponowałam MPS, ale wszyscy się dziwili czemu... :D dobrze chociaż, że Lubiemu udało się Was przekonać.
to na kogo jutro głosujemy, bo nie wiem? xD wg mnie Alexandra nie jest podejrzana, przynajmniej mniej od Diany i redmoona. |
Tak, jutro glosuje redmona.
Ale dlacze uwazacie, ze diana jest w mafii? |
Cytat:
Albo ewentualnie redmoona. |
Dziś mafia sprzątnęła Privilege.
Pozostali przy życiu: 1. Diana – 2. Kędziorek – 3. Fallen – 4. Lubie 5. Ladrón – 6. redmoon – 7. Flo 8. Alexandra - 9. Cheyenne – 10. Gingers – 11. Juhas – 12. Qwerty - |
Privilege[*] :c
|
WHAT? :(
[*] Szkoda. :( |
Jak nas mało o.O :(
|
Przepraszam, że nie zagłosowałem. Dopiero co mi wrócił internet :smile:. Ale naprawdę starsznie nas mało - tylko 9 miastowych :cry:. Do tych, którzy na mnie głosują - macie jakieś konkretne dowody ? Aha, no i oczywiście[*] dla Priv.
nie zabijcie mnie ! Ja chcę dalej z wami grać :cry::cry: EDIT : zagłosuję dziś na Alex, która się przy mnie uparła/ |
dzisiaj głosujemy do 17.. :| :O
|
Ups. Zapomiałem zagłosować ;-;. Z resztą - co mi tam. I tak zginę:cry:...
|
Jak do 17? O niczym nie wiem.
|
Libby zmieniła, głosowanie miasta do 22:00, a mafii do 23:00.
|
Aha, a już myślałam, że nie zdążyłam zagłosować. :l
|
Dobrze, że Libby to przesunęła ;x
Nie wiem, na kogo głosować. Z resztą jak zwykle :P Na kogo zagłosowaliście? |
Dzisiaj strasznie cicho, co jest? :|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:37. |