![]() |
heh naj bezsensowniejszae pragnienie
|
Cytat:
|
A ja już tak kilka razy miałam, że moja simka w pragnieniach i w obawach miała "Mieć niemowle". Bez sensu. Tylko, że w pragnieniach było +8000 punktów, a w obawach -5000 punktów.
|
Ostatnio moja studentka miała dwie glupie obawy : Sprzedac obraz i sprzedać powieść
Najbezsensowniejsze pragnienia to np "zjeść płatki", albo "płatki to danie, które umiem przyrządzać" I chyba tile :D |
Najfajniejsze pragnienie: Zdobyć punkt umiejętności
Najgłupsze pragnienie: Bara-Bara z 10 simami(i jeszcze więcej) Najfajniejsza obawa: nie mam takiej Najgłupsza obawa: Przytyć Na razie tak dłużej to grałam tylko aspiracjami romansowania i założenia rodziny, więc tych trzech pozostałych tak dobrze nie znam. Więc może są jeszcze jakieś głupsze i fajniejsze, których jeszcze nie widziałam. :D |
najfajniejszą obawą wg mnie, jest kiedy już dorosły sim, który za kilka dni stanie się emerytem, a ma pragnienie tworzenia rodziny, ma obawę "zostać starą panną/kawalerem" :D ;)
pozdrawiam |
?
Tgo nie rozumie. Dzieci co wy piszecie! [Dla mnie najbezsensowczejsze pragnienie to zjeść płatki] A wy nie macie czasem ochoty na 'coś Słodkiego'?
2. Matka danego dziecka ma +8000 z urodzin a ojciec +5000 |
najciekawsze : bara bara w miejscu publicznym hehehhe :D ;P aa najglupsze to chyba.. miec 15 dzieci.. tyle to sie chyba nawet nie da :wacko:
|
15 dzieci .. w teorii tak
ale psychicznie razej malo wykonalne: eliksir zycia + "postaraj sie o dziecko" jak wczesniejsze bedzie nastolatkiem |
Sprzedać arcydzieło, sprzedac dzieło literackie
Najdziwniejsze pragnienie które przytrafiło mi sie pierwszy i jedyny raz to było u nastolatka Damiana Biedaka on miał aspirację pogoń za bogactwem i jego pragnienie było "Sprzedać arcydzieło" i "Sprzedać dzieło literackie" były oznaczone ikonką maszyny do pisania taką kolorową a drugie ikonką palety malarza taką gdzie rozrabia sobie farbę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:53. |