TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11920)

AnnGe 21.05.2005 16:06

Ha !!! moja simka zostala szczesliwa mamusia dwoch slicznych (blizniaczych malenstw) :D chlopczyka i dziewczynki - stosowalam metode jaka ktos podal we wczesniejszych postach..

-> gdy Simka jest w ciazy stosujemy diete ;)

1. SNIADANIE: ciasteczka
2. 2-gie SNIADANIE: salatka lub kanapka z szynka
3. OBIAD: spagetti

Życze Udanych "blizniaczych narodzin" :) :) :)

Cocco 21.05.2005 17:42

Cytat:

Napisał AnnGe
Ha !!! moja simka zostala szczesliwa mamusia dwoch slicznych (blizniaczych malenstw) :D chlopczyka i dziewczynki - stosowalam metode jaka ktos podal we wczesniejszych postach..

-> gdy Simka jest w ciazy stosujemy diete ;)

1. SNIADANIE: ciasteczka
2. 2-gie SNIADANIE: salatka lub kanapka z szynka
3. OBIAD: spagetti

Życze Udanych "blizniaczych narodzin" :) :) :)

Mi to się nie uda...
Ja sobie przyśpieszam ciążę, ale może i sprubuję tego sposobu...
EDIT: Bez przyspieszenia moja simka jadła tylko coś innego na śniadanie (ciastka były tylko "dodatkiem") i urodził się chłopiec:/.

Biała dama 22.05.2005 19:46

Ja nie stosuję żadnych trików ale chyba zacznę bo rodzą mi się sami chłopcy. Przypadek że urodziła się dziewczyna jest taki 20 chłopaków/1 dziewczyna

Margierytka 24.05.2005 13:57

[QUOTE=Cludii]HEJ może już ktoś odkrył ten trick, ale w zasadzie można sobie wybrać płeć dziecka:
A ja mam niezawodny sposób na bliźniaki -
Press [Ctrl] + [Shift] + C i wpisz kod
twinzr2cute lub twinsr2cute . Chyba lepiej niż cudować z ciasteczkami i łososiem.
A propos jak poradzić sobie z brakiem nosa u małoletynigo sima potomka ufoka, bez ingerencji w simpe, simad czy simrpt? Bez nosków wygladają koszmarnie.... ;(

kate15 24.05.2005 14:06

ten kod nie działa !!! wpisuje twinzr2cute albo twinsr2cute i nic ;( a jak jest zły kod to wiem bo okienko sie powieksza i widze dotychczasowe kody! jak ty to robisz?? ;( ;(

~*Igusia*~ 24.05.2005 15:31

Ja też mam swój sposób!! Zanim simka będzie w ciąży wystarczy pójść do sklepu i kupić ubranko dla małej dziewczynki i rodzi się dziewczynka!!! (jeżeli chcemy chłopca, to robimy na odwrót - kupujemy ubranko dla małago chłopca) NAPRAWDĘ DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Biała dama 24.05.2005 16:31

Cytat:

Napisał ~*Igusia*~
Ja też mam swój sposób!! Zanim simka będzie w ciąży wystarczy pójść do sklepu i kupić ubranko dla małej dziewczynki i rodzi się dziewczynka!!! (jeżeli chcemy chłopca, to robimy na odwrót - kupujemy ubranko dla małago chłopca) NAPRAWDĘ DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Serio?? :O Wow:D Super!! :D

Nisinën 24.05.2005 17:36

Cytat:

Napisał Rendal
Mi to się nie uda...
Ja sobie przyśpieszam ciążę, ale może i sprubuję tego sposobu...
EDIT: Bez przyspieszenia moja simka jadła tylko coś innego na śniadanie (ciastka były tylko "dodatkiem") i urodził się chłopiec:/.

Spróbuj przez całą ciążę karmić Simkę, która jest w ciąży tylko ciasteczkami. Mi się udało, nie dawałam jej nic innego tylko ciasteczka i urodziły się bliźniaki - dziewczynka i chłopiec :)

Mi rodzi się mniej więcej po równo dziewczynek i chłopaków, nie ingeruję w to co ma się urodzić, natura sama wybierze :P jakoś mnie to nie obchodzi ważne, że będzie dzidziuś :P (chociaż wolę jak rodzą się dziewczynki)

AnnGe 25.05.2005 13:01

Cytat:

Napisał ~*Igusia*~

:D z tymi ciuchami brzmi niezle..sprobuje ten patent u innej Simki ;) ;)

kate15 25.05.2005 16:07

a czy u kogoś z was działa ten kod? przez kogoś wcześniej podany : twinzr2cute lub twinsr2cute ;(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:06.