![]() |
Odp: Dom czy Akademik?
Ja wolę akademiki. Zawsze sim/simka może z kimś pogadać, zaprzyjaźnić i znienawidzić :p
|
Je sobie sama poradzę, a niej zazwyczaj kod Motherlode i 999 999 999$ zacznę od początkowej kasy i sama będę zarabiać więc nie stać mnie na domek czyli akademik
|
Zdecydowanie akademik. Można spotkać przyjaciół, powygłupiać się i chyba ogólnie jest fajnie mieszkać z innymi.
|
Oczywiście, że akademik. Dom wiadomo własny, ale całe życie simowe w nim mieszkasz. No i mieszkanie w akademiku to m.in zaleta dodatku.
|
Akademik ;] więcej znajomości, więcej możliwości ;)
poza tym tak jak napisał/a kolega/koleżanka powyżej simowie całe życie spędzają w domu więc zawsze to jakieś urozmaicenie ich monotonnego życia :) |
Ja wolę akademik ale niektórymi simami nie pasuje mi grać w akademiku więc wybieram dom.:)
|
Wolę akademik, bo co to za studia, gdy praktycznie wszystko wygląda tak samo, z tą różnicą, że masz obowiązkowe wykłady i zaliczenia?
Gdzie studenckie życie i sami studenci? D: |
Akademik ponieważ jest dużo simów,koncertowanie za kaskę i zawsze znajduję żonę ,męża
na studiach :) |
Ja wolę akademik, jest zdecydowanie ciekawszy od zwykłego domu. Raz miałam dwie simki, a jedna z nich sama z siebie się całowała (nie mogłam jej darować tego, że wybrała takiego brzydkiego). W akademiku więcej się dzieje i zawsze jest z kim porozmawiać.
|
Moi mieszkają w akademiku, można znaleźć sobie miłość, przyjaciół. Po za tym zawsze w simsach uwielbiałam mieszkać w pokoiku, mieszkanku. Dlatego moje pierwsze dwa dodatki to było Osiedlowe Życie i Na studiach.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:05. |