![]() |
O nie... ja mam ponad 3600 dodatków... do tego jeszcze nie wszystkie są rozpakowane... i co?! Wszystko od nowa? ;(
A czy zadziałało by coś takiego : 1. Zrobić nowy folder np. na pulpicie. 2. Wyciąć wszystko z folderu Downloads. 3. Wkleić to do zrobionego wcześniej folderu. 4. Odpalić na chwilę grę. 5. Wyłączyć grę. 6. Wyciąć wszystko z Nowego folderu. 7. Wkleić do Downloads. To tak jakby się to od nowa rozpakowało. Ja ściągam przede wszystkim przedmioty, ubrania, włosy i domy, a gdziesz czytałam że te dodatki nie powodują błedów... ? Podobnie zrobiłam w przypadku Na studiach tylko że to rozpakowywałam... a nie kopiowałam... P.S. najprawdopodobniej błąd ( ten że zamiast "idź na studia" było SPAWN ) spowodowany był patchem dzięki któremu nastolatka mogła mieć dziecko... (przynajmniej u mnie... ) |
Pewnie, że by zadziałało. Skopiuj cały katalog DOWNLOAD na pulpit a później go podmień i po kłopocie.
|
Eh... Gry jeszcze nie ma, a wy marudzicie...
Cytat:
Cytat:
|
http://www.simsy.net/index.php?subac...t_from=&ucat=&
jest to news dotyczący zmiany wieku od którego będzie można grać w simy . Jak dla mnie to mogą sobei zmieniać na gre od 18 lat i tak nie zwracam uwago na te ograniczenia jak che w coś grac to gram :) |
Kody The Sims 2 Nocne Życie
Jak chcecie kody do Nocnego Życia to piszcie na mojego maila albo PM, albo na gg:
9446465. Znalazłem je te kody do nocnego życia:P:P:P:P |
Ekhem...
Może to dziwne...albo bez znaczenia... ale na pewno gra będzie oropnie droga, a za kilka miesiećy stanieje. Oby tak było.... bo nie wiem ile nazbierać forsy
|
napewno gra będzie kosztowac tyle samo co the sims na studiach czyli nie bedzie bardzo droga
|
gra bedzie kosztowac od 79zl do 89zl...
|
Cytat:
IZKA 95 - przejrzyj temat i zobacz, ile razy te fotki były tu już pokazywane ... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:36. |