TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

dzekus1234 22.03.2005 22:00

Cytat:

Napisał Karuś
Czy ten krowo-kwiat musi zjeść sima aby dać się wydoić? Karmiłam to coś, ale nie dało się wydoić, a jak zeżarł moją ukochaną simkę to już była opcja dojenia.... Nieźle musiałam się nagimnastykować, aby wskrzesić simkę... I dlatego jestem ciekawa, czy muszę zapraszać sąsiadów :P aby odmłodzić sima.....

Musisz zapraszać sąsiadów . Ja zaprosiłem dwudziestu ... już świętej pamięci :D

HoUse_BabY 23.03.2005 11:39

Cytat:

Napisał Simsotron
Musisz zapraszać sąsiadów . Ja zaprosiłem dwudziestu ... już świętej pamięci :D

Hehe...ostro macie :P Ja muszę wyprubować tą mućkę.... i też m.i.n. odnosnie tego mem pytanie ;)

A więc... Jak się dostać do siedziby tajnego stowarzyszenia?(gdzie znajduje się nasza mućka;) ). Po wstąpieniu pojechalam tam ale po jakimś czasie wróciłam do domu i nie wiem jak tam wrócić ;( jest wogóle taka możliwość?Proszę o szybką odpowiedź!!

gta-sim 23.03.2005 11:48

Cytat:

Napisał *Mila*
Hehe...ostro macie :P Ja muszę wyprubować tą mućkę.... i też m.i.n. odnosnie tego mem pytanie ;)

A więc... Jak się dostać do siedziby tajnego stowarzyszenia?(gdzie znajduje się nasza mućka;) ). Po wstąpieniu pojechalam tam ale po jakimś czasie wróciłam do domu i nie wiem jak tam wrócić ;( jest wogóle taka możliwość?Proszę o szybką odpowiedź!!

Musisz poznaci 3gosci z tego stowarzysznia (chodza w czarnych strojach z logiem lamy i glowy trupa)

Poprostu kikasz na telefon transport i jedz do siedziby tajajnego stowarzyzenia...

A i zeby wejsici do muciki czeba kupici brame bo jest zamknieta ;(

Pozdro!

Galantos 23.03.2005 14:39

dlaczego stowarzyszenie zabiera sima jak jakiegoś przestępcę (w kajdankach)?

rainne 23.03.2005 14:52

Cytat:

Napisał Galantos
dlaczego stowarzyszenie zabiera sima jak jakiegoś przestępcę (w kajdankach)?

bo takie są tam zwyczaje i tak wymyślili twórcy gry...

HoUse_BabY 23.03.2005 15:26

Cytat:

Napisał gta-sim
Musisz poznaci 3gosci z tego stowarzysznia (chodza w czarnych strojach z logiem lamy i glowy trupa)

Poprostu kikasz na telefon transport i jedz do siedziby tajajnego stowarzyzenia...

A i zeby wejsici do muciki czeba kupici brame bo jest zamknieta ;(

Pozdro!

To pierwsze to wiem bo już się tam dawno dostalam...ale thx za to drugie juz tam moja simka pojechala :D I karmila mućke :D Fajna jest ;) Puzniej dam zdjątka w "Zdjątka ze studiow" czu cuś takiego ;)

p0zdr0:*

gta-sim 23.03.2005 15:54

Cytat:

Napisał *Mila*
To pierwsze to wiem bo już się tam dawno dostalam...ale thx za to drugie juz tam moja simka pojechala :D I karmila mućke :D Fajna jest ;) Puzniej dam zdjątka w "Zdjątka ze studiow" czu cuś takiego ;)

p0zdr0:*

Niema zaco. :/

A jest taki dzial niezile mam pare extra zdjatek :).

Komu udalo sie wszystkie nagrody do pomocy pszy zdobywania umiejentnosci?( np. Aparat) mi wszystkie i to legalnie bez kodów

I mam jeszcze 15,000 (albo 150,000 punktów aspiracji)
he he szkoda ze ta maszynka do $ tak malo daje i sie szybko zaczyna palici (i ile zmniejsza energie itp.)

A najgorsze jest to ze nieda sie wybraci zyciowego celu (np. Zostaci Geniuszem Zbrodni)
Ja wlasinie mialem byci pszestepcom ale mi sie niechce a zarobilem 200,000$ ;(

I mialbym srebrnom aspiracje do konica zycia a to bylo banalne (samo zarobienie 100,000 ale 200,000 to gorzej)

Ametyzd 23.03.2005 17:43

Hmm... Chyba raczej platynową... ;) Czy już wypróbowaliscie grę w bilard, które umiejęstności się rozwija??

cornishonka 23.03.2005 17:46

Cytat:

Napisał Amethyst43217
Czy już wypróbowaliscie grę w bilard, które umiejęstności się rozwija??

Ja probowalam, i zadnej mi umiejetnosci nie rozwija... :|

Galantos 23.03.2005 18:03

1 czy jesli sim oswiadczy sie a potem wezmie slub z simką z tego samego domu to bedzie mogl zająć pokój razem ze swoją żoną, albo spać w jednym łóżku z nią jeśli mieszkają w akademiku?

2 i jak to w ogóle wszystko funkcjonuje, kiedy są małżeństwem i mają np. dziecko? czy simka w ciąży chodzi na wykłady, może bierze urlop dziekański, żeby potem dziecko wychować?

3 czy sim może kupić simce jakiś prezent w sklepie i potem go jej dać, czy nie ma takiej funkcji?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:34.