![]() |
Ja raczej nie kupie TS2 napewno bedzie drogie ale moze mi sie uda od kogos pozyczyc :D a fryzury napewno beda sie zmieniac jak simsy beda dorastac bo przeciez bobas nie bedzie mial takiej samej fryzury jak np. ojciec :blink: no ale to nie jest ten dzial :D o tym mozemy pogadac w tematach o TS2 a ten jest o dziwnych sytuacjach z TS1 :lol:
|
Przypominam że to nie jest temat "simy są różne- czyli ciekawe co będzie w TS2"
|
No wlasnie jakos tak zeszlismy z tematu :rolleyes: wracamy! czy cos dziwnego przydarzylo ci sie w simowym domku? :lol:
|
To jest normalne, ale mlo, że mówisz bo ktoś mógł nie wiedzieć.
|
Cytat:
|
ostatnio moja simka chciała umyć pieska... w pewnym momencie psiak zniknął i pojawił się obok. tak więc simka wkładał nic do wanny a piesek lewitowal tam gdzie ona miała dłonie :P
|
Nie rozmarzajmy się niektóre rzeczy są nie możliwe...
|
Cytat:
|
Cytat:
sim mial w zadaniach umycie psa, ale zniknelo mu to i pojwailo sie przyjecie goscia ktory wlasnie przyszedl :) jak sim przywital goscia to zaczal go myc i szczotkowac, a pies w tym czasie sam sie kapal latajac w powietrzu :lol: :lol: tak jakby go jakies ufo przenosilo do tej miski :lol: :lol: |
Ukash, powinienes byc dumny ze swojego Sima, on dba o higiene gosci przyjmowanych do domu, zeby nie nabrudzili :D :lol:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:27. |