TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30956)

krolik1995 07.07.2006 19:58

W takim razie nie wiadomo dokładnie kiedy pojawi się dodatek? :|

Agita 07.07.2006 22:45

Cytat:

Napisał krolik1995
W takim razie nie wiadomo dokładnie kiedy pojawi się dodatek? :|

Dadatek ma wyjść 1 września ale jeszcze mogą zmienić datę premiery.

Aliish777 09.07.2006 21:25

Nie wiem jak z ceną...

Przeczytałam gdzieś (zapomniałam gdzie), że simsy2 pets będą na konsole, a jak dotąd tylko podstawowa wersja została nanie wydana (tak mi się zdaje)...
Czyli ten dodatek może działać samodzielnie? Jeśli tak to chyba cena mogła by przekraczać cene innych dodatków... Co o tym myślicie?

Wickoo 10.07.2006 00:41

nie, dodatek to dodatek, nie będzie działał oddzielnie! :fist:

Aliish777 10.07.2006 15:32

Ej!

Cytat:

Napisał Wickoo
nie, dodatek to dodatek, nie będzie działał oddzielnie! :fist:

To jak może działać na konsolach? Pozatym już zostało to potwierdzone. że na konsole będzie!

Agita 12.07.2006 12:09

Na łamach serwisu Snooty Sims ukazały się dwa nowe artykuły na temat nadchodzącego, czwartego już rozszerzenia The Sims 2.
Jeden z tekstów zaczerpnięty został z serwisu Inpact Virtuel. Z niego dowiadujemy się, że w grze, na początku będziemy mieli do dyspozycji 15 ras kotów i 30 psów, jednak sami też będziemy mogli je stworzyć. Dodatkowo pojawią się takie zwierzęta jak świnki morskie czy ptaki. Naszych pupilków będziemy mogli tresować, a także kształcić im charaktery. Oczywiście pojawią się specjalne akcesoria dla zwierząt oraz zabawki.
Dalej czytamy, że The Sims 2: Zwierzaki będzie dostępne dopiero w październiku na platformy takie jak Playstation 2, GameCube, PC, PSP, Nintendo DS i GBA.

Druga część artykułu pochodzi z serwisu GameSpy, z którego został on nagle wycofany. Stamtąd dowiadujemy się o nowym miejscu spotkań - Central Parku - w którym będzie można kupić akcesoria dla naszych pupili. Podobno zwierzaki będą mogły pracować w show biznesie lub jako ochrona. Przypasujemy naszych podopiecznych tak, by Simy czuły się z nimi dobrze.

Uwaga! Powyższe informacje nie są oficjalnym ogłoszeniem Maxisa! Mogą się okazać prawdą lub też plotką.

Tekst pochodzi z: www.simsy.net

krolik1995 17.07.2006 18:49

Extra! Ale są plotki o jakimś innym dodatku na "D....."? :| Ale nie wiem dokładnie oco chodzi...??

Yuna-chan 17.07.2006 20:47

Hę...? Zwierzaki po raz drugi? ;)

krolik1995 18.07.2006 11:05

Cytat:

Napisał Yuna-chan
Hę...? Zwierzaki po raz drugi? ;)

Tak :D Tym razem po raz drugi. Ale o wiele leszy!

Anna_Lucia 19.07.2006 15:07

Moja mama byla w stanach i tam byly juz reklamy petsow. Podobno bedzie mozna tworzyc nowe rasy. Ja nie moge sie doczekac. I "szyku i elegancji" i "petsow".

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:26.