TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Macie pytania? Zadawajcie je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33961)

avenly 28.12.2007 19:04

Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!

Po zainstalowaniu Zwierzaków weszłam na parcelę publiczną i chciałam coś kupic,a tam patrze wszystkie łużka,itp,i wszystkie te żeczy co w parcelach mieszkalnych do kupienia.Czy to normalne??

Lapis_Lasuli 28.12.2007 22:25

Cytat:

Napisał simziaba094
Po zainstalowaniu Zwierzaków weszłam na parcelę publiczną i chciałam coś kupic,a tam patrze wszystkie łużka,itp,i wszystkie te żeczy co w parcelach mieszkalnych do kupienia.Czy to normalne??

Widze ze masz sporo dziwnych problemow. Skladajac wszystkie razem polecam przeczyscic download, nie uzywac tak namietnie boolpropa i przestac bez opamietania zaopatrywac sie w hacki, nowinki modyfikujace dzialanie gry oraz dodatki z sieci.

avenly 29.12.2007 09:47

Dzięki,tak też myślałam,że to boolprop itp.

Chloé 20.01.2008 13:12

Moje pytania:

1. Jakie sa dostępne nietypowe kolory sierści i czy ich odblokowanie jest losowe, czy też konkretny kolor jest przypisany do konkretnej kariery zwierzaka?
2. Czy te odblokowane obroże mają jakieś właściwości?
3. Zainstalowałam CPR a potem Zwierzaki i znikło mi otoczenie Wiśniowe Wzgórza (a właściwie na panelu są białe góry pokryte siatką o_O) Co się mogło stać? Czy jak odinstaluję Zwierzaki to poprzednie dodatki co mam też się odinstalują? Wszystko jest oryginalne jakby co.

SylveX 21.01.2008 21:16

1. Są to różne kolory, których nie zobaczysz na zwierzętach w realu, oprócz tego odblokowują się jeszcze obroże. Sierści są przypisywane losowo, możesz zapisac grę przed powrotem zwierzaka z awansem, a po powrocie ciągle wczytywac, a efektu można się łatwo domyślic:):):)
2. Nie, działają jak zwykłe obroże
3. DziwneO_o(a ta siatka pokazuje się gdy otoczenie nie ma przypisanego żadnego rysunku)

avenly 23.01.2008 15:21

Ja mam pytanko:Na okładce gry jest pokazany biały kot, który bawi się wełną.Czy jest to możliwe w grze,czy to fotomontaż??Jeżeli tak to jak??

Casslin 23.01.2008 15:42

Cytat:

Napisał simziaba094
Ja mam pytanko:Na okładce gry jest pokazany biały kot, który bawi się wełną.Czy jest to możliwe w grze,czy to fotomontaż??Jeżeli tak to jak??

W grze tak się nie da zrobic, przynajmniej tak mi sie zdaje.

psychickid 23.01.2008 19:50

WYDAJE CI się chyba, może są jakieś dodatki z natu, ale ja nie wiem nic o tym. U mnie nie da się.

aniba 29.01.2008 17:48

Czy mimo tego,że ma się już jakąś rodzine w zamieszkałym domku, można mieć wymarzonego kota lub psa? Jak go do rodziny przyłączyć?

avenly 29.01.2008 17:50

Tak.Klikasz na telefon-usługi-ośrodek przygarnij mnie czy cos podobnego.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:09.